Van 1-2 szép szurkoló csaj enté linkjén, csak ne szólna a vuvuzuela
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mert mi szeretjük a focit!
Indította
tamaska
, 2009. március 11. 19:45
Írta 2010. június 24. - 20:17
Paraguay jó ideig állt a Brazilok és az Argentínek elõtt a selejtezõben, szóval annyira nem is nagy meglepetés.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. június 24. - 20:06
Sajnáltam õket, de nem érdemelték meg a továbbjutást....szlovákok jol tolták
Paraguay nekem a nagy meglepi....
Paraguay nekem a nagy meglepi....
Írta 2010. június 24. - 19:00
teszkóba kaja közben pont elkaptam a végét...szép kis tömeg nézte a meccset, de a 2-3. szlovák gólnál csak röhögött mindenki az olaszokon...ott is ment a hiszti Cannavaro miatt meg amúgy is, mint a franciáknál - jó, hogy hazamentek...
estére tipp: holland gyõzelem Kamerun ellen egy jó meccsen; Dánia pedig nehezen, de megveri Japánt.
estére tipp: holland gyõzelem Kamerun ellen egy jó meccsen; Dánia pedig nehezen, de megveri Japánt.
Írta 2010. június 24. - 18:52
A legteljesebb mértékben egyetértek veled.Végre kiestek ezek a kotsogok!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. június 24. - 18:14
Végre kiestek ezek a kotsogok!
Antifoci, le vele. Jaaa, hogy a franciák is kiestek? Nem baj, elvégre csak a legutóbbi VB-döntõsök estek ki.
Antifoci, le vele. Jaaa, hogy a franciák is kiestek? Nem baj, elvégre csak a legutóbbi VB-döntõsök estek ki.
Írta 2010. június 24. - 17:06
Írta 2010. június 24. - 15:09
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. június 24. - 11:08
8 közé várok 5 dél-amerikait: Brazília, Argentína, Paraguay, Uruguay, Chile + USA, Anglia, Hollandia.
Írta 2010. június 23. - 22:56
Ghána szép focit játszik, való igaz. örülök hogy végül ez a kettõ jutott tovább, de az ausztrálok is nagyot küzdöttek...német-angol nyolcaddöntõ meg szexi lesz, lesznek különbségek a kocsmában belõle csúnyán.
(fele kocsma német drukker, másik fele angol:D)
Írta 2010. június 23. - 22:45
ez a Ghána egész szimpi nekem....nem volt rossz egy a Németország - Ghána találkozó, ausztrálok meg buzinagy gólt lõttek a szerbeknek...
nem lesz rossz ez a vb....nem papírforma minden, viszont alakulnak ezek a meccsek, úhy nézki a németek összekerülnek az angolokkal
nem lesz rossz ez a vb....nem papírforma minden, viszont alakulnak ezek a meccsek, úhy nézki a németek összekerülnek az angolokkal
Írta 2010. június 23. - 20:10
Már kapartam a falat, hogy USA kiesik, de végül megérdemelten nyertek. Kár, hogy a vb elõtt nem tettem rájuk pénzt a vb gyõzelemre, még a végén bejön 
Este Ghána és Ausztrália továbbjutást remélek.
Este Ghána és Ausztrália továbbjutást remélek.
Írta 2010. június 23. - 17:58
ez az angol gyõzelem 53 pontot hozott iwiwen:), és az USA is 18-at. (25+10 tétre)
Írta 2010. június 23. - 00:01
Egri az nagy mókamester...
"na mostmár beleírhatja az önéletrajzába, hogy lefutott egy Hondát":D
(holland-japánon amikor az egyik holland védõ lefutja a Honda nevû játékost)
"na mostmár beleírhatja az önéletrajzába, hogy lefutott egy Hondát":D
(holland-japánon amikor az egyik holland védõ lefutja a Honda nevû játékost)
Írta 2010. június 22. - 22:40
Hú Tam, azt a mûsort én is néztem. De hát nálunk ez a szint kérem, csak elszoktál tõle. A múltkor Gera is azzal lett sztár egy mûsorban, hogy 16 évesen végezt el a 8.-at.
Errefelé értelmes ember nem foglalkozik focival.
Nálunk a 30 igazolt emberkébõl egyedül nekem van érettségim.
Egri a poéngyerek. Az olyan szóvicceket tud kitalálni, hogy biztos õ a társaság esze.
Ellenben ma a Nigéria-Korea meccs egész jó volt és ugye Faragó közvetítette.
Errefelé értelmes ember nem foglalkozik focival.
Nálunk a 30 igazolt emberkébõl egyedül nekem van érettségim.
Egri a poéngyerek. Az olyan szóvicceket tud kitalálni, hogy biztos õ a társaság esze.
Ellenben ma a Nigéria-Korea meccs egész jó volt és ugye Faragó közvetítette.
Írta 2010. június 22. - 13:50
Ráadásul kettõ is van belõle!ez a Somos vagy hogy hivjak a nagyon luzer.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. június 22. - 13:38
Elnézésedet kérem,hogy zavartalak!És a forumos kerékpáros társadalmat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2010. június 22. - 13:15
irjal meg felkialtojelet!ennyi nem volt eleg!amugy meg van ebay!meg vatera!meg google a baratod!
ferencv
fradi emlektargy - Google keres
ferencv
fradi emlektargy - Google keres
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 22. - 13:03
Sziasztok!Nem igazán élek együtt a focival!Ezért is írok ide!Érdeklõdés szinten!Fradi emléktárgy boltot keresnék Budapesten!Nézelõdtem a neten,találtam valami online webshopot.De az nem igazán mükszik.Olvastam, hogy van az Üllõi út 193 bolt a Fradinak de arról semmi infóm.Tel,esetleg nyitva tartás és a neten is off!Nagyon fontos volna számomra ha valaki infót utdna adni.Ajéndékba szeretnék adni egy Fradi emléktárgyat!Elõre is köszi a segítségeteket!
Írta 2010. június 22. - 11:51
ez a Somos vagy hogy hivjak a nagyon luzer. azert tegnap a spanyolok csak kettot rugtak nem 20at, es szerencsetlen Honduras kormeszakadtaig vedekezett, ahogy tudott, de a kozvetito minden mondatban lesajnalta oket. az se volt tul professzionalis. a studioban levo "szakertok" is odavernek neha. Vadocz Krisztian meg egesz normalisan tudott beszelni, de az a masik csavo aki az olaszoknal jatszik es olyan 2 napja volt bent... huuu. na neki nem sikerult ket egyenes mondatot osszerakni.
szerencsere en holnaptol mar a BBC-n nezem
szerencsere en holnaptol mar a BBC-n nezem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 22. - 10:58
Az Egri kommentálása szerintem nem rossz, de azért bízom benne, hogy végre a Faragó is közvetít. Az NFL közvetítései verhetetlenek.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére