Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Messi nagyon él, a Barca meg úgy néz ki besöpri a bajnokságot.
A BL mellé.:D

Mondtam!:D
Szõraleksz nagyon nem készült fel Barcából, elmehetett volna tanácsért a Chelsea edzõhöz.:P
Ha jól emlékszem Valdeznek nem is kellett védenie kapura tartó labdát, ezt azért nem gondoltam volna a Manchesterrõl.
Szerintem olvasztják a bronzot Pep Guardiolának a szobrához.
Elsõ szezonban triplázás: Spanyol bajnokság, Király kupa, BL
Most szeretnék Barcelonában lenni a fõtéren!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jeahhh-jeahhh!:D:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez a dzsudzsák gyerek tiszta norbi...de elég kis butának néz ki...:D

én az angol focit szeretem, szóval mu. kivéve CR, mert õ nem szimpi, bár jól focizik.:D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Fuck:mad:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jeahhh!!!!:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem azert keres annyit mert jol rug golt, hanem azert mert jo vedo ;)

es szerintem nala tobbet kereso jatekosok is hagytak mar ki buntetot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
annyi pénzért Terry is belõheti;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja ertem tehat rugjon akciobol golt a chelsea mert a jogos 11-est ugysem kapjak meg?

rugtak volna ok, csak a barca vedok megallitottak a tamadast. kezzel. ketszer. eljen a foci

ekkora szembeszellel jatszani az lett volna a csoda ha ok jutnak tovabb

es igen, az elmult 6 evben 5szor jatszottak elodontot es egyszer dontot is, ahol 11es rugasokkal kaptak ki. amirol meg ugye mar egyszer kifejtettem a velemenyemet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hol volt Lionel Messi ugy az egesz meccsen? mert en nem lattam... jatszott egyaltalan?

Én határozottan úgy emlékszem, hogy adott egy passzt Iniestának, a legfontosabbat a meccsen.:)

Szerintem mentálisan jobb volt a Barca, nem adták fel, pedig egy ilyen erõs védelem ellen játszani elég idegõrlõ lehet. A Chelsea pedig hiába játszott 91 percig halálosan fegyelmezetten, a legfontosabb pillanatokban a végén kiengedtek, nem figyeltek, pedig csak 1 góllal mentek, ezért megérdemlik a vereséget. Csak magukat okolhatják, nem kellett volna még a meg nem adott 11-es sem a gyõzelemhez, simán megnyerték volna a meccset, ha sípszóig játszanak. Mert ugyanis addig tart a meccs, még a heti 100.000 fontot keresõknek is. Úgy látszik elfelejtettek egy régebbi MU-Bayern döntõt és azt hitték ez velük nem történhet meg, pedig de.
A Chelsea pedig az anyagiaktól eltekintve akár magyar (nem foci) csapat is lehetne, mert ugyanúgy mindig a cél elõtt bukik el. Ez nem is tudom már hányadik BL sorozat volt, amit az elõdöntõben buktak el.
Egyébként én a 75. perc környékén elkönyveltem, hogy kikaptunk. Volt is örömordítás a végén!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hát nem tudom, ha a tegnapi mélyen színvonalon aluli meccsre a joggal okolható csapatot kellene keresni az egyértelmûen a Chelsea. Nem hinném, hogy jogtalan lenne a továbbjutás 65 % feletti labdabirtoklással. Ha nem ilyen bunkerfocit játszana a Chelsea láthattunk volna egy jó 2-3as meccset. A döntõben remélem nem egy gól lesz, az MU. azért látványosabb focit játszik.

Számomra az eddig legjobb európai kupa döntõ a Liverpool - Alaves 5-4 :) Viszont legjobban az MU. - Bayernt élveztem a 89. perctõl.

szerintem mi nem ugyanazt a meccset neztuk. szinvonal alulinak en azt neveznem hogy 70% labdabirtoklas mellett nem birtak kapura rugni a spanyolok. es ez nem bunkerfoci, csak eros vedelem es jo kozeppalya. Szerintem Lampard es Essien a vilag legjobb kozeppalyasai kozott vannak.

Hol volt Lionel Messi ugy az egesz meccsen? mert en nem lattam... jatszott egyaltalan?

a Chelsea nem akart 1-0val nyerni, tamadtak szepen, de azert a barcelonat megtomni nem olyan egyszeru. a biro szarta el, mert 11-est kellett volna adnia es akkor nem 1-0 hanem 3-0.

hogy egy ilyen megye II szinvonalu biro hogy vezethet BL elodontot az szamomra a legnagyobb talany. Maloudat felrugjak a 16oson belul egyertelmuen, erre szabadrugas. A kezezesrol mar ne is beszeljunk, mert az meg fajobban egyertelmu volt. olyan magasan volt a vedo keze hogy nehezebb volt nem eszrevenni mint meglatni. mit mutat a biro? kirugas.

szanalom

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én egyáltalán nem értek egyet az utolsó mondatoddal.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Lõni kellett volna még 1 gólt és akkor nem kéne sírni a bírón...
1 gólos elõny, nem túl acélos, és ha nagyon akarnak lõhettek volna még vagy kettõt, ráadásul 30 percig többen is voltak. Az elsõ meccsrõl már ne is beszéljünk.
Nem, nem érdemelte meg a Bracelona, de az "angol" támadók sem brillíroztak. S mint látjuk nem elég annyi, hogy az ellenfél csatárait "levesszük" a pályáról.
Ballack miatt sajnálom a Chelsea-t (jöhetne vissza a Bayern-be).
Ez az egész BL meg kezd valhogy langyulni...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
HA-val kezdõdõ mondatok nem érvényesek, emellett teljesen megértem tamaska "csalódottságát", a Manchester esetében én is az lennék. Amúgy vki árulja már el, mi alapján került oda ez a bíró? Soha életemben nem hallottam róla:confused:

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ja, a mai világfutballban az angol foci a leghatékonyabb, a Barcának mákja volt, hogy továbbjutott. De a játék, ahogy a mûvészet, nem a hatékonyságról szól ... én annak örülök, hogy nagy eséllyel SZÉP focit fogunk látni Rómában.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

"szakértõ" a TV-ben: a Chelsea öli a meccset.
Jézusom. Ha már ott ül, miért nem nézi? A második félidõben volt 4 helyzetük, ha lehetett támadtak, az idõt sem húzták különösebben.

És ez az ember szövetségi kapitány volt.:hahaha:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Csak úgy, mindenféle gondolat a tegnapi meccsrõl:

-Azért elgondolkodtató, hogy angol csapatot a BL-bõl az utóbbi idõkben jellemzõen csak angol csapat vert ki.
(Most is kellett hozzá egy bíró, hogy ne így legyen.)

-Ha a sorsolás nem ilyen, simán lehetne a 4 angol a legjobb 4 között.
-A Barca jó csapat. Ahol van egy Messi, az nem lehet rossz.
De a Chelsea nem a Real Madrid. (Sokan azt sem vették észre, hogy már a Real Madrid sem az a Real Madrid.)
A 75 percben mutattak egy statisztikát, ami alapján a Barca nem rúgott még kapura.
- "szakértõ" a TV-ben: a Chelsea öli a meccset.
Jézusom. Ha már ott ül, miért nem nézi? A második félidõben volt 4 helyzetük, ha lehetett támadtak, az idõt sem húzták különösebben.
- bunkerfoci? mikor csak nekik van helyzetük?
- labdabirtoklás? a félpályánál tanácstalanul keresztbe passzolgatva.
- De a foci ilyen, szerencse is kell hozzá. Meg persze egy szerencsétlen bíró, aki ok nélkül kiállít, viszont amikor fújni kellene nem fúj.

A döntõ meg... abszolút kétesélyes.
Ha játszanának 10 meccset egymással, abból 2x annyi pontot gyûjtene a Manchester, de egy meccsen akármi lehet. Mindkét csapatban vannak olyanok akiknek elég ha egy esélyük van, és rúgnak egy gólt.

(namostjómegmondtamatutit :))

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát nem tudom, ha a tegnapi mélyen színvonalon aluli meccsre a joggal okolható csapatot kellene keresni az egyértelmûen a Chelsea. Nem hinném, hogy jogtalan lenne a továbbjutás 65 % feletti labdabirtoklással. Ha nem ilyen bunkerfocit játszana a Chelsea láthattunk volna egy jó 2-3as meccset. A döntõben remélem nem egy gól lesz, az MU. azért látványosabb focit játszik.

Számomra az eddig legjobb európai kupa döntõ a Liverpool - Alaves 5-4 :) Viszont legjobban az MU. - Bayernt élveztem a 89. perctõl.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Valóban nincs HA.
A baj sztem az, h nem az 1-0ra játszottak és nem rajtuk múlt, ezt viszont elég nehéz lenyelni... Nem mondom, hogy rohamoztak, de egy BL elõdöntõ nem is az ész nélküli támadásról szól, legfeljebb a végén, amikor már tök minden mindegy.
Hogy milyen fizikai felépítésû játékosok alkotnak egy csapatot, azt az is meghatározza, h milyen országból jön. Angliában elég viccesen mutatna a barca középpályája :) Egyszerûen más focit játszanak. De jó volt látni, hogy a eto és messi mintha a pályán sem lett volna. Ezt eddig senki nem tudta elérni.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

bamulatosan szar volt a vilag legjobbnak titulalt csapata

nyogvenyelosen idegenben lott gollal... erezze jol magat aki a spanyoloknak szurkolt hogy milyen szep teljesitmenyt nyujtott a csapatuk

Én jól érzem magam!:P
Nem azért, mert jól játszott a Barca, hanem mert nyertek. A sok HA nem nagyon érdekel, rúgtak volna a droidok ( mert azok, átlagban 10 centivel meg 15 kilóval nagyobb mint a spanyolok ) még egy gólt és nem a szerencsésen odapattant labdából elért egyébként hatalmas gólra építve focizni. Így jártak.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Látod Tam, a bírón múlt a meccs, normálisan fúj Chelsea 3-1re nyer és nekem lett volna igazam.