Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
1. Manchester 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Everton

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem lattam a masodik golt, de elvileg a biro elonyt fujt a MU-nak, akik aztan elvesztettek a labdat, es elkezdtek sirankozni hogy jajj, fekszik a jatekosunk. kirughattak volna a labdat hogy lehessen apolni ha annyira fontos volt. De meg meg kell neznem az osszefoglalot.

a city pedig kizart dolog hogy a top3-ban vegez, Mark Hughes-nak tul nagy falat ennyi sztar jatekos. szerintem 1. Chelsea, 2. MU, 3. Liverpool, 4. Everton, 5. Arsenal, 6. Aston Villa. talan a 7ik helytol lefele szabad a vasar, de azon sem lepodnek meg ha 3 honap eredmenytelenseg utan uj edzot keresnenek az arabok a City-be.

edit: megneztem, Evra-nak kijar az Oscar az alakitasert, Ballack szabalytalan volt, de a fejehez hozza sem ert.

a kapustamadas meg egy olyan dolog, hogy ennyi nyomast minden szogletnel kap a kapus. o is ment a labdaert meg Drogba is. ennyi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
De milyen két gólt lõttek. Az elsõ ötösön belül kapus zavarása (ez még megadható elismerem), de a második...két ember fekszik ezek a "focisták" meg szokásukhoz híven minden sportszerûséget nélkülözve támadnak tovább. A bíró is nagyot hibázott, 2 perccel korábban ballack elfáradt, ledõlt erre lefújja, itt meg sárga lapos letaglózásra semmi (ettõl még a fair play szabályai szerint ki lehet gurítani a labdát). A chelsea nálam egyre lejjebb csúszik a listán (már csak a fradi, bayern, real, milan) van alatta, ballack meg a nagy nulláról már mínuszban van. Anelkát, Decot sajnálom, mint játékosokat õket szerettem.

A kupa elnyerése, fõleg hogy 11-es párbajjal szerintem a legjobbkor jött, adhat egy komoly lökést a bajnokság elejére.

Idén a Manchester City a top 3-ban végez :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
FA Community Shield

Chelsea v Manchester United 2-2, 11esekkel 4-1

jessz! :D

nem egy iszonyatosan fontos trofea, de a szezont kezdeni pont jo, megadja a kello onbizalmat. es legalabb megmutattak maguknak hogy tudnak nyerni 11-es rugasokkal is. mondjuk Evra pl iszonyat gyengen rugta, kozepre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megvettek mindenkit aki nem kellett mashova vagy lejart a szerzodese.

probalkoztak masnal is, csak ok mind nemet mondtak. £200.000/het fizetes ellenere is. Lescott, Terry, Kaka, Eto'o... es most meg van 10 csataruk. milyen formacioban fogja oket jatszatni Hughes? komolytalan. az aston villanak meg az evertonnak van realis eselye a BL helyekre palyazni, masnak zero. de nekik is csak akkor ha az arsenal gyengebb lesz mint tavaly. a masik 3 marad ahol volt.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ez kinek volt jó...az ok, hogy Eto'o is elég problémás, de nem úgy rémlik, hogy Ibrahimovic kevésbé lenne az, sõt...
Több, mint 10 éve szurkolok a Manchester Citynek, ezzel a frissült névsorral (Tevez, Barry, Santa Cruz, Adebayor) talán végre beférnek a 4 nagy közé :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://sportgeza.hu/...a_barcelonahoz/

Kicsit (nagyon) drága volt, remélem igazolja az árát.
Eto'o-t sajnálom, nagyon jó csatár õ is.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
http://sportgeza.hu/...uj_c._ronaldot/

Fifa Manager 07-ben elég jó értékeket szedett össze 22 éves korára :)
Ibrahimovic-ot is elöbb fölfedeztük CM-ben annó, mint, hogy szóba került volna, sztárjátékosként :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Csak az elvárások voltak csöppet nagyobbak egy ilyen csapattól.
Pl. sorozatos bajnoki címek, kupagyõzelmek, még komolyabb nemzetközi szereplés...

Majd kiderül, hogyan férnek meg egymás mellett.
Legalább Kaka megmutathatja, hogy nagyobb játékos mint C.
Vajon a csapat lesz az elsõ? vagy ismét egyedül sír majd a pálya szélén?
Következõ epizódunkból kiderül.

bptitans.hu

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ja, csak 2 BL-t, az nálam már valami;) (99/00 és 01/02)
de tény, h legalább ennyit kéne költsenek a védelemre is, mert az botrány

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Big Phil Scolari-nak is jol megy a sora. kirugtak a Chelseatol, most leigazolta az uzbeg bajnokcsapat. Rivaldo is ott jatszik, biztos nagyon jok...

portugal valogatott, brazil valogatott, Chelsea, most FC Bunyodkor. rock `n roll!

http://news.bbc.co.u...all/8091953.stm

Ronaldo szerintem LOL ahogy az egesz Real Madrid is, most ugyanaz az elnok aki akkor volt amikor osszehoztak az elozo "galacticos"-t. volt 15 csatar es nem nyertek semmit. igazi nyero formula :mybad:

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Volt már hasonló "húzásuk":
Becham, Figo, Zidane, Robinho, Baptista, Owen, Ronaldo, Raul... és ez még csak a fele sem az akkori támadó formációnak

Raul? Nekem úgy rémlik, hogy õ õs madridi.
A fradinak 95-ben tiniként rúgott hármat.

Nem biztos, hogy ez a jó megoldás, mert a katalánok kezdõ tizenegyében heten (Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavis, Iniesta és Messi) saját nevelések, a maradék négybõl is csak ketten (Eto'o és Henry) kerültek a klubnak tízmillió eurónál többe.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Volt már hasonló "húzásuk":
Becham, Figo, Zidane, Robinho, Baptista, Owen, Ronaldo, Raul... és ez még csak a fele sem az akkori támadó formációnak

bptitans.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://sportgeza.hu/..._c._ronaldoert/
Valamit nagyon akarnak Madridban.
Elõször Kaka 67 millió euróért, most meg Misspicsa Ronaldo 94 millóért.
Nem normálisak, bár egy év alatt visszajön az áruk.
Remélem a Barca megint elpicsázza õket, csak hogy tudják mi a rend.
Itt meg úgy hírlik elcserélik Eto'o-t Ibrahimovicsra. Annyira nem örülök, majd meglátjuk. Ha össze tudnak játszani Messivel és Henry-val akkor ugyanolyan gyilkos trió lehet belõlük.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
megérdemelten nyert a Barca, iskolafoci volt! Mondjuk nem értettem, hogy Berbatov és Tevez behozása után miért CR szaladgál még mindig az ék helyén...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak a vedelm nem volt elso soros, [eltiltasok miatt] de mindegy volt mert mar kozeppalyan leszereltek a MU-t, meg kulonben is ugy nem szabad a barca ellen jatszani hogy gyertek tamadni tamadunk majd mi is. mert ez lesz a vege. vagy mint a real 6-2

akarhogy nezem ebben a szeriaban csak a chelsea volt ellenfel a barcelona szamara.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a manchster ész nélkül focizott, elég kevés épkézláb felépített támadást láttam, de a passzok is nagyon pontatlanok lettek a végére...talán egy helyzete volt CR-nek, de azt Valdez leszedte.

a Barca tényleg jól és szépen játszott, grat. a Messi-gól iskolapélda volt: tökéletes beadás, tökéletes fejes (169 centi csak a Messi? érdekes:)), védõk nincsenek...:D

én nem nézek olyan gyakran focit, hogy tudjam, hol ki jászik éppen melyik poszton - de ha a kommentátor nem mondja, akkor én azt gondoltam volna, hogy az az elsõ soros Barca.

ez a Guardiola meg vagy piszkosul tud valamit, vagy csak mázlista. Barcelona fõterén én is ott lennék, az tuti.:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én is attól féltem, de a második sor is tökéletes volt, egytõl-egyig.
Igen, a Chelsea sokkal jobb volt, pedig ettõl a meccstõl jobban féltem.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Un Barça de Triplete!!!! Gracias!!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a chelsea ellen nem volt tulzottan megerdemelt, de ez nagyon

azt hittem hogy kijon majd a kulcsjatekosok hianya [Abidal, Marquez, Dani Alves] es kikapnak, de a MU nagyon esznelkul focizott.

RAUH-Welt
B E G R I F F