Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Írta 2010. június 29. - 23:04

Írta 2010. június 29. - 20:26

a gólig csak szenvedtek a Brazilok.Kár hogy õk rúgták az elsõ gólt.Ha õk kapták volna az elsõt,valszeg akkor is nyernek,csak kicsit máskép.Hát nem tudom, nekem nem nagyon tetszett a brazilok játéka..
!
Írta 2010. június 29. - 19:49

Írta 2010. június 29. - 19:42

Írta 2010. június 29. - 13:43

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. június 29. - 11:50

Írta 2010. június 29. - 10:14

Hajrá Paraguay!
Írta 2010. június 28. - 21:14

Írta 2010. június 28. - 19:12

Sport G
Sport G
Sport G
A mentalitása alapján a fifa tuti magyar!
20-30 meghatározó országnak ki kellene lépni és alakítani egy másik szövetséget.
Szép lassan átlépne még 30, utána a fifa rendezhetne Szváziföldnek, Burundinak és persze a magyaroknak tornákat és végre Lichtenstein is nyerne meccset.
Írta 2010. június 28. - 11:13

Írta 2010. június 28. - 02:53

az argentinoknak mar viszont szurkoltam, de jobban ereznem magam ha a lesgol nelkul is tudnak nyerni. mert az sem volt tiszta.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 28. - 00:09

videóbíró: amikor a TV-társaságok tisztán be tudnak szinte bármit lassítani/kielemezni, úgy be van kamerázva a stadion, és még kivetítõ is van a stadionban (fel is hördült a közönség, amikor lassították, és a bíró arca is égett) akkor azon nem kéne múlnia egy meccsnek, hogy a 4 bíró közül látja-e valaki, hogy a gól bent volt e vagy nem...ilyen szinten nem is a focitudás dönt legtöbbször, hanem a mentális dolgok - és egy meg nem adott gól/lesgól nagyon hamar tönkrevág egy csapatot.
a gólvonalra biztosan kéne videóbíró, meg utólag visszanézni a színészkedéseket, és alapból sárga, ez így van. nagyon látványosan tudnak mûesni a profi játékosok, és elképesztõ erõseket is tudnak lõni, amirõl ember legyen a talpán, aki 20 méterrõl, nem a legjobb szögbõl megítéli, hogy gól e volt - márpedig a játék lényege a gól, végtére is....de hogy egy színészkedést melyik bíró kajál meg és ad gólt érõ pontrúgást, vagy egy lesgólt, az emberi tényezõtõl függ, és ez is benne van a játékban...
a bírók eddig gyalázatosak - vagy epic hibákat nyomnak, vagy szórják a lapokat. ez az olasz bíró eddig nagy név volt meg jól is fújt, de ezután tényleg csak a magyar bírói trió az, akire azt mondom, hogy tényleg jól vezetik a meccset, és a döntõt nekik kéne fújni...
Írta 2010. június 27. - 22:51

Írta 2010. június 27. - 22:48

Írta 2010. június 27. - 22:38

A les szabályt meg szerintem el kéne törölni,mindig is hülyeségnek tartottam.Szinte minden meccsen esik egy les gól,akkor nem lenne ilyen,és a játéknak is jót tenne.Persze nem fognak eltörölni egy évszázados szabályt,de ha most alkotnák a szabályokat,szerintem fel sem merülne egy ilyen értelmetlen szabály.
Írta 2010. június 27. - 21:39

Enté:
a legjobbak között is vannak jobbak. Mindig van egy legjobb hármas, nyilván ez csak vagyishogy nem csak de részben így derül ki.
A németek szerintem 2-2nél is bedarálták volna az angolokat. Rooneynak nem ment, Lampard jó volt, de az angol védelem nem állt a helyzet magaslatán. Gerrard megintcsak halvány volt tõle is jobb játékot vártam.
Írta 2010. június 27. - 21:22

Igaza van a kommentátornak, hogy elkileg ez nagyon haza tudja vágni a csapatot, ez volt délután is az angolokkal....most lehet azt is mondani persze h kapnak volna ugyis...ezt sosem tudjuk meg
de ez már nem fair hogy 1,5m-es lest nem fujnak be, meg a labda 20 centivel a gólvonal mögött pattan le és nem gól....
ez nem a foci varázsa, hanem vicc
Írta 2010. június 27. - 21:18

Pont az ilyen hibák teszik tönkre és nem az hogy 3-4 lassítás megnéznek a kivetítõn. Négy év múlva lesz kontrollszoba, gólt és tanán még a lapokat is csak jóváhagyásra adják meg. A mûesõk meg alapból egy sárgával kezdik a következõ meccsüket.Mindazonáltal a video bevezetése szerintem tönkretenné a meccset, minden apró cseprõ dolgot visszanéznek majd, olyan lesz mint az NBA.
Itt már nem lehetnek egyre jobb bírók. Itt már csak a legjobbak vezethetnek meccset. Aki hibázik az kiesik.Azonkívül az ilyen hibák miatt szelektálódik a vb elõrehaladtával a bírói csapat is, elvileg így egyre jobb csapatok küzdelmét egyre jobb bírói hármas irányítja.
Igen könnyelmû kijelentés...Németország meg kikészítette Angliát, nem azon a gólon múlott..
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. június 27. - 21:03

Németország meg kikészítette Angliát, nem azon a gólon múlott.. úgy nézem Argentína-Németország lesz ezen az ágon..
Írta 2010. június 27. - 21:00