Nekem kezdetektõl a németek a favoritok ..bár a vb elõtt max 8 közé jutást tippeltem...most remélem döntöt játszanak
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Indította
tamaska
, 2009. március 11. 19:45
Írta 2010. július 03. - 22:54

Írta 2010. július 03. - 22:35

a biro nagyon nem akarta hogy spanyolorszag nyerjen
utolso vedo 16oson belul az nem sarga hanem piros lap. aztan ujrarugatja a 11est, de ennyi erovel szinte mindet ujra lehetne rugatni mert mindig beszaladnak elrugas elott.
es a kipattanoert mikor ment Fabregas akkor a kapus mellett eltolta a labdat az meg elhuzta a labat, szal az is 11es kellett volna hogy legyen. csupan ennyi
utolso vedo 16oson belul az nem sarga hanem piros lap. aztan ujrarugatja a 11est, de ennyi erovel szinte mindet ujra lehetne rugatni mert mindig beszaladnak elrugas elott.
es a kipattanoert mikor ment Fabregas akkor a kapus mellett eltolta a labdat az meg elhuzta a labat, szal az is 11es kellett volna hogy legyen. csupan ennyi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 03. - 22:24

Írta 2010. július 03. - 19:51

ritka az az edzo aki jo taktikus es jol is motival egyszerre. Maradona egyaltalan nem ert a taktikahoz [bar erre ott lett volna az asszisztens csapata] viszont motivalni tud. ezen a meccsen ez nem volt eleg. iszonyat fegyelmezetten vedekeztek a nemetek, es kontrabol tudnak golokat rugdalni igazan, ezt mar az angolok ellen is lattuk. Nem szeretem oket de sajnos teljesen megerdemelten gyoztek.
hajra Uruguay!
lol most beszelnek Paraguayrol, volt egy kis osszeallitas a korabbi jatekosokrol, Chilavert a kapus tobb golt valogatott golt rugott palyafutasa alatt mint Emile Heskey
hajra Uruguay!
lol most beszelnek Paraguayrol, volt egy kis osszeallitas a korabbi jatekosokrol, Chilavert a kapus tobb golt valogatott golt rugott palyafutasa alatt mint Emile Heskey

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 03. - 19:20

Szerintem meg, mint edzõ, köze nincs a dolgokhoz. Ha lenne, akkor a védelemre is hangsúlyt fektetett volna. Szimpátia lapján válogat be játékosokat ( hol van Zanetti, Cambiasso?), Veront nem játszatta, taktika semmi, az eddig gyõzelmek csak a kötelezõ kategória volt. A selejtezõket is csak paraszthajszállal, éppenhogy sikerült teljesíteni. Egy pluszt tudott adni, placebóhatásként felvillanyozta a játékosait, hogy a hazájukban istenkén tisztelt diegó csapatában játszhatnak. Ezzel a kerettel egy edzõ a döntõig menetel.
Az idézet szerintem igaz és találó.
Ezt most találtam, õk is az intereseket hiányolják:"Maradona leégett, az elsõ komoly riválisl ellen minden taktikai és válogatásbeli hibája kiütközött. (Nagyon hiányzott az ország két legjobb védõje, J. Zanetti és Cambiasso.)"
Az idézet szerintem igaz és találó.
Ezt most találtam, õk is az intereseket hiányolják:"Maradona leégett, az elsõ komoly riválisl ellen minden taktikai és válogatásbeli hibája kiütközött. (Nagyon hiányzott az ország két legjobb védõje, J. Zanetti és Cambiasso.)"
Írta 2010. július 03. - 19:09

Csak nekem tûnt fel, hogy mennyire önzetlenek a németek? Igaz, Podolski néhány lövést elengedett, de nekem nagyon szimpatikus, hogy valóban igazi CSAPATKÉNT mûködnek.
Írta 2010. július 03. - 19:08

Azért ez az idézet faszság, Maradona ért a focihoz nem kicsit....az argentíok védelme sosem volt jó, Veron is a kispadon csücsült....
na mindegy jól kitömték a Jabulani-val Maradona seggét, aminek örülök
na mindegy jól kitömték a Jabulani-val Maradona seggét, aminek örülök

Írta 2010. július 03. - 17:50

Argentína leradírozva.
Idézet:
"Tulajdonképpen nem történt meglepetés. A németekrõl a vébé elõtt is tudni lehetett, hogy jók lehetnek, Maradonáról meg azt, hogy egy vicc. Szegénby argentin játékosokat lehet a legkevésbé hibáztatni. A felelõs a szövetség, aki egy tapasztalat nélküli õrültet ültetett a kispadra, és az argentin közvélemény, amiért elhitte, hogy aki zseni volt a pályán, az nagy edzõ is lesz. Pelé legalább soha nem égette le magát ennyire."

Idézet:
"Tulajdonképpen nem történt meglepetés. A németekrõl a vébé elõtt is tudni lehetett, hogy jók lehetnek, Maradonáról meg azt, hogy egy vicc. Szegénby argentin játékosokat lehet a legkevésbé hibáztatni. A felelõs a szövetség, aki egy tapasztalat nélküli õrültet ültetett a kispadra, és az argentin közvélemény, amiért elhitte, hogy aki zseni volt a pályán, az nagy edzõ is lesz. Pelé legalább soha nem égette le magát ennyire."
Írta 2010. július 03. - 17:25

2-0! Valami ilyesmire gondoltam!
Van idõ módosítani is! 3-0!
Alázzák a "VB-sztárokat".

Van idõ módosítani is! 3-0!

Írta 2010. július 03. - 17:07

Szívembõl szoltál, meg h egy izmos labda Maradona-t jol fejbekurja, és végig csucsukálja a meccset...
Írta 2010. július 03. - 16:53

Görény egy csapat ez az argentin. Remekül kezeznek és reklamálnak. Pont olyanok, mint a majom kapitányuk, erre kitanította õket. Mondjuk többet nem is tud az "isten".
Müller sárgája jogtalan, Messi kitartott kezén elõbb végiggurult és utána pattant az õ leszorított kezére.
Remélem a 2. félidõben kapnak még 1-et oszt kuss.
Müller sárgája jogtalan, Messi kitartott kezén elõbb végiggurult és utána pattant az õ leszorított kezére.
Remélem a 2. félidõben kapnak még 1-et oszt kuss.
Írta 2010. július 03. - 14:17

erre gondoltam én is a meccs közben, hogy a brazilok a 2. félidõben szokták megnyerni a meccseket és irányítani a játékot, de most nem tudták kezelni a hibáikat és azt, hogy nem õk irányítanak. ezért is szimpatikusabb némelyik kis csapat (pl. Ghána vagy Chile), mert az utolsó percig tud küzdeni, megújulni és játszani...
Felipe Melo azt nyilatkozta, hogy az cseszte fel az agyát, hogy az 170 magas Sneijder ilyen tisztán tudott gólt fejelni, és ezért lépett oda...mondjuk ha az asszisztens nem veszi észre, hogy mi van, akkor nem állítják ki, a spori nem látta volna...
Felipe Melo azt nyilatkozta, hogy az cseszte fel az agyát, hogy az 170 magas Sneijder ilyen tisztán tudott gólt fejelni, és ezért lépett oda...mondjuk ha az asszisztens nem veszi észre, hogy mi van, akkor nem állítják ki, a spori nem látta volna...
Írta 2010. július 03. - 13:19

a brazilok csak akkor tudnak játszani,ha õk vezetnek.Ezt szokták meg.Küzdeni,felállni,az nem az erõsségük.Megérdemelték a kiállítást,ez nem egy véletlenül elkövetett szabálytalanság.Még jó hogy nem a feje volt ott a hollandnak.A tradícionálisan nagy csapatok közül nagyon sok túl hamar elbúcsúzott.
Írta 2010. július 03. - 11:25

Legalább érdekes volt a Ghána - Uruguay hosszabbítás?
Letámadták egymást, volt pár helyzete mindkét csapatnak, de a 122.percben kihagytak a Ghánaiak egy tizenegyest. Nekem ennyi maradt meg:D
Írta 2010. július 03. - 10:15

Legalább érdekes volt a Ghána - Uruguay hosszabbítás? A meccset végignéztem volton óriás kivetítõn, de 1-1 után menni kellett Prodigyre helyet foglalni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. július 03. - 01:12

sajnálom Ghánát, megérdemelték volna a legjobb 4 közé jutást, ha nem rúgnak ilyen flegma, gyerekes büntetõket...lerakja a labdát, jó az ahogy van, egyet hátralép aztán csak úgy elgurítjagyengén...ez nem büntetõ...
Írta 2010. július 02. - 22:55

Írta 2010. július 02. - 19:05

Írta 2010. július 02. - 18:28

Utáltam a nagyképü brazilokat ...hollandia-ghána és német-spanyol...aztán holland-német remélem
"just chillin killin"
Írta 2010. július 02. - 18:17

Brazília megérdemelten esett ki - az elsõ kapott gól után totál magukba zuhantak, idegesek voltak...amit meg Melo csinált, azt egy NB III-as bajnokságban nem csinálja senki, nemhogy egy VB-n...gyász.
hollandia-ghána és argentina-spanyolország elõdöntõket szeretnék látni.
hollandia-ghána és argentina-spanyolország elõdöntõket szeretnék látni.