A döntõben a hollandoknak drukkoltam. Sajnáltam õket, méghozzá azért, mert szerintem két hibát is elkövettek a bírók a gól elõtt(szöglet, tizenhatos szélénél szabadrúgás nem megadása). Lehet, hogy ezen múlt a gyõzelmük...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mert mi szeretjük a focit!
Indította
tamaska
, 2009. március 11. 19:45
Írta 2010. július 12. - 23:15
Többé-kevésbé néztem a VB-t. Én nem tudom, miért, de mindig a kisebb csapatoknak drukkoltam, meg Angliának.
De sajnos nem jött be.
A döntõben a hollandoknak drukkoltam. Sajnáltam õket, méghozzá azért, mert szerintem két hibát is elkövettek a bírók a gól elõtt(szöglet, tizenhatos szélénél szabadrúgás nem megadása). Lehet, hogy ezen múlt a gyõzelmük...
Írta 2010. július 12. - 08:58
Szerintem a vb egyik legrosszabb meccse volt a tegnapi, de a spanyolok megérdemelték a gyõzelmet.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. július 12. - 07:20
a bronzmeccs sokkal jobb volt valóban....
a döntõ nekem nem tetszett, pláne az a hentesmunka amit a hollandok csináltak....spanyoloknál jó helye van annak a kupának
a döntõ nekem nem tetszett, pláne az a hentesmunka amit a hollandok csináltak....spanyoloknál jó helye van annak a kupának
Írta 2010. július 12. - 00:53
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. július 11. - 23:57
Írta 2010. július 11. - 23:46
Írta 2010. július 11. - 23:44
én Észak-Koreáak szurkoltam.mindíg annak szoktam,aki a legesélytelenebb:)utálom a focit,de ezt a meccset én is végignéztem
Írta 2010. július 11. - 23:37
A vb csapata számomra Németország, a kellemes meglepetés pedig Ghána volt.
A nagy "focinemzetek" (Anglia, Olaszország, Franciaország, Brazília és Argentína) pedig a fasorba sem voltak.
A nagy "focinemzetek" (Anglia, Olaszország, Franciaország, Brazília és Argentína) pedig a fasorba sem voltak.
Írta 2010. július 11. - 23:27
tényleg tahók voltak a hollandok.Amúgy meg mindkét csapat gyáván játszott,ahogy ez várható volt.
Írta 2010. július 11. - 23:17
El, de az övék is, jó messzire.
Az örök lúzerek.
A spanyolok meg klubszinten jobban játszanak.
Szégyenletesen kevés rúgott góllal nyertek vb-t.
A spanyolok meg klubszinten jobban játszanak.
Szégyenletesen kevés rúgott góllal nyertek vb-t.
Írta 2010. július 11. - 23:14
Mi van, már megint elgurult a gyûlöletcsillapító gyógyszered?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. július 11. - 23:09
Köcsög, favágó hollandok megérdemelték a vereséget!
Írta 2010. július 11. - 08:59
Bírom ezeket az Uruiakat.Tudnak küzdeni az utolsó pillanatig,és nem eredménytelenül.
A mai meccsen megbosszulhatja magát a gyáva játék.Én bízom benne hogy egyik csapat sem ül rá a labdára.
A mai meccsen megbosszulhatja magát a gyáva játék.Én bízom benne hogy egyik csapat sem ül rá a labdára.
Írta 2010. július 10. - 23:18
Írta 2010. július 10. - 22:44
Egészen kiváló meccs lett ez a bronzmeccs, a vb legjobb mérkõzése.
Mindkét csapat megérdemelte volna az érmet.
Sajnos holnap a döntõ közel sem lesz ilyen jó, a tét agyonnyomja õket, senki sem akar hibázni
Mindkét csapat megérdemelte volna az érmet.
Sajnos holnap a döntõ közel sem lesz ilyen jó, a tét agyonnyomja õket, senki sem akar hibázni
Írta 2010. július 10. - 21:56
a Spanyolokna de ki nyeri a dontot sasok?
en a hollandokra tippelnák.
Írta 2010. július 10. - 07:31
Írta 2010. július 09. - 23:52
Én a Hollandokra tippeltem a vb elején, és tartom is magam ehhez, de nagyon nehéz lesz.
Írta 2010. július 09. - 23:48
Én csak remélem.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. július 09. - 23:13
na de ki nyeri a dontot sasok?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére