Félreértés ne essék, a Lokinak szurkolnék a meccsen. Kis hazánkban tétmeccsen ritkán jár ilyen szintû csapat, a külföldi meccset pedig anyagilag nem engedhetném meg magamnak, így most láthattam volna Barcelonát vagy M.U.-t élõben.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Indította
tamaska
, 2009. március 11. 19:45
Írta 2009. augusztus 31. - 11:09

Írta 2009. augusztus 30. - 19:12

sajna a magyar foci altalanos szinvonala hozta be ezt a kulturat hogy kulfoldi kluboknak szurkol a magyar, vagy valaszt kedvenc orszagot a VB/EB-n.
ha jo focit akarsz nezni, akkor nyugat-europai ligak valamelyikeben jatszo csapatot kovetsz. nyilvan akkor ha azok Magyarorszagra mennek, kivancsi vagy rajuk, es meg akarod nezni oket. Nincs ezzel semmi baj. De szerintem annyi hazafisag szorult a tobbsegbe, hogy nem a Debrecen ellen szurkol, meg akkor sem ha vegso gyoztesnek a Barcelonat, MU-t stb varja.
es mivel jegyet a neten is lehet venni, ugyis mindenhonnan mennek majd az emberek.
plusz debreceninek lenni nem erdem hanem allapot, nem hiszem hogy csak azert mert ott laksz jobban "megerdemled" hogy kimenj a meccsre. a torzsszurkolok ugyis berletesek, nekik persze elsobbseguk lesz a jegyvasarlasnal.
ha jo focit akarsz nezni, akkor nyugat-europai ligak valamelyikeben jatszo csapatot kovetsz. nyilvan akkor ha azok Magyarorszagra mennek, kivancsi vagy rajuk, es meg akarod nezni oket. Nincs ezzel semmi baj. De szerintem annyi hazafisag szorult a tobbsegbe, hogy nem a Debrecen ellen szurkol, meg akkor sem ha vegso gyoztesnek a Barcelonat, MU-t stb varja.
es mivel jegyet a neten is lehet venni, ugyis mindenhonnan mennek majd az emberek.
plusz debreceninek lenni nem erdem hanem allapot, nem hiszem hogy csak azert mert ott laksz jobban "megerdemled" hogy kimenj a meccsre. a torzsszurkolok ugyis berletesek, nekik persze elsobbseguk lesz a jegyvasarlasnal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 30. - 18:54

Ha a Barcelona jön, akkor felmegyek Pestre meccsre
Élõben még csak NB3-as meccset láttam. Én már a pontszerzésnek is örülnék, a 4-nél jobb helyezés távolinak tûnik.
És hány ilyen "szurkoló" lett volna, aki kimegy barca/real/mu... mezben és szurkol a sztároknak a hazai csapat ellen...
Remélem a hazai jegyek nagyrészét csak Debrecenben lehet majd megvenni, hogy az igazi Loki szurkolók ne maradjanak kint. Akit meg tényleg érdekel megoldja a vásárlást.
Írta 2009. augusztus 30. - 18:49

az a nemet favago olyan labdakat ad mostanaban hogy ihaj. meg golt fejel meg minden. meglepoen jol jatszik iden eddig...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 30. - 18:36

Biztos a német favágó középpályás keveselli a fizetését oszt' kell a pénz

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. augusztus 30. - 15:40

kemeny biznisz ez a foci.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 30. - 15:12

Most olvastam a neten:
'Veszélyes helyzetbe került Adrian Mutu... Mint ismeretes, a CAS elutasította a román játékos óvását, így 17 millió eurót kell fizetnie a Chesela-nek (plusz éves bevétele 5 százalékát), amiért a doppingügye szerint 2004-ben "megszakadt" a szerzõdése a londoni klubbal.
A bírósági döntés szerint Mutunak hétfõ éjfélig kell kifizetnie az összeget, és a Chelsea illetékesei közölték: amennyiben ez nem történik meg, ara kérik a FIFA-t, hogy élete végéig tiltsa el a játéktól a románt.
Elképzelhetõ tehát, hogy a játékos ma, a Palermo elleni meccsen lép utoljára pályára a Fiorentina színeiben...'
Ez azért durva! Életfogytiglan eltiltás! Mert annak nem nagyon látom esélyeit, hogy azt a pénzt ilyen kevés idõ alatt kifizetné!
'Veszélyes helyzetbe került Adrian Mutu... Mint ismeretes, a CAS elutasította a román játékos óvását, így 17 millió eurót kell fizetnie a Chesela-nek (plusz éves bevétele 5 százalékát), amiért a doppingügye szerint 2004-ben "megszakadt" a szerzõdése a londoni klubbal.
A bírósági döntés szerint Mutunak hétfõ éjfélig kell kifizetnie az összeget, és a Chelsea illetékesei közölték: amennyiben ez nem történik meg, ara kérik a FIFA-t, hogy élete végéig tiltsa el a játéktól a románt.
Elképzelhetõ tehát, hogy a játékos ma, a Palermo elleni meccsen lép utoljára pályára a Fiorentina színeiben...'
Ez azért durva! Életfogytiglan eltiltás! Mert annak nem nagyon látom esélyeit, hogy azt a pénzt ilyen kevés idõ alatt kifizetné!
yep!
Írta 2009. augusztus 30. - 10:11

jaja összeveszik a sok inast aztán nincs összeszokás, mindenki egyéniség, nem tudnak összaállt csapatként játszani, nekem ez a meglátámsom a real-al szemben...
Írta 2009. augusztus 30. - 09:04

7 új igazolás a kezdõ 11-ben a Real-nál. Csak nyögvenyelõsen nyertek a Deportivo ellen 3-2-re, megint erõsen galaktikus keveset nyújtó csapat érzésem van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. augusztus 29. - 23:15

Írta 2009. augusztus 29. - 23:03

Angol Premier Liga volt! Nyer a Chelsea 3-0-ra! Nem tom adták-e valahol, néztem a port.hu-n, de úgy láttam sehol! Max neten valahol!ezz valami angol kupa lesz ha jol sejtem
mikor kezdõdik? illetve melyik csatorna adja?
yep!
Írta 2009. augusztus 29. - 21:18

Írta 2009. augusztus 29. - 20:26

ezz valami angol kupa lesz ha jol sejtem
Írta 2009. augusztus 29. - 13:57

Írta 2009. augusztus 29. - 13:19

Írta 2009. augusztus 29. - 12:58

ugy tunik ma visszater 3 serult a Chelsea-be. Joe Cole, Paulo Ferreira, es Yuri Zhirkov. es eddig sem volt egy kimondottan gyenge keret..
bizakodo vagyok az idei szezonnal kapcsolatban, nagyon.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 29. - 10:26

Írta 2009. augusztus 29. - 01:31

nem is tudtam hogy ez ma van
Meglepõen eseménytelen, mondhatni unalmas mérkõzést játszott egymással a Bajnokok Ligája-gyõztes FC Barcelona és az UEFA-kupa utolsó kiírását megnyerõ Sahtar Doneck.
ez alapjan ugy tunik semmit nem vesztettem.
Meglepõen eseménytelen, mondhatni unalmas mérkõzést játszott egymással a Bajnokok Ligája-gyõztes FC Barcelona és az UEFA-kupa utolsó kiírását megnyerõ Sahtar Doneck.
ez alapjan ugy tunik semmit nem vesztettem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 28. - 23:12

Írta 2009. augusztus 27. - 20:44

Sima továbbjutás:D! Na jó ezt én se gondolom komolyan! De végülis nem vagyunk jósok, lehet nagy meglepetést okoz a Loki! Csoportokról meg azt gondolom, hogy a G az, ahol a szerényebb képességû csapatoknak is lenne esélye (ezalatt nem a megye 1000.-es klubbokat értem:))!
yep!