Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Nos, részemrõl azt mondhatom, már ennek is örülök, hiszen újra elkezdtem nézni a focit. Nem titok a Debreceniek miatt nézem újra.
Hajrá Magyarország!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Ha a portugálok úgy játszanak majd, mint tegnap, akkor akár még esélyünk is lehet ellenük. Nem bírtak belõni szinte semmit, C meg a kaput sem találta el szabadúgásokból.
Az a lényeg, hogy nem szabad gólt kapni és rúgni kell minimum 2-t :D

Ha kihúztuk volna X-el a meccset, pont jól jött volna, hogy a Luzitánok kieggyenlítettek, de így a lehetõ legrosszabbul jött ki :)
Szerintem csoport harmadikak leszünk... (bár ne így lenne)

Szerintem ha úgy játszanak, mint tegnap, akkor csúnyán kikapunk. Azért nálunk nem a dán védõsor játszik. Sajnos olyan sincs, hogy C. egy hónapig ne találja el a kaput. Rühellem a képét, de sajnos elõbb-utóbb el fogja.
Arról már nem is beszélve, hogy idegenben úgy mentek át a dán középpályán, mintha nem is lettek volna.
Persze, hajrá MAGYAROK!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mar az is haladas lenne. amig 4es kalapban vagyunk, addig minden selejtezo csoport nehez lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A kalapok szerintem a fifa ranglista alapján készülnek. Persze valamennyit kerülhetünk feljebb a listán (akár 3. kalap), ha meglesz a 3. hely.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha csoport 3ikok leszunk akkor visszakerulunk a 3as kalapba?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ha a portugálok úgy játszanak majd, mint tegnap, akkor akár még esélyünk is lehet ellenük. Nem bírtak belõni szinte semmit, C meg a kaput sem találta el szabadúgásokból.
Az a lényeg, hogy nem szabad gólt kapni és rúgni kell minimum 2-t :D

Ha kihúztuk volna X-el a meccset, pont jól jött volna, hogy a Luzitánok kieggyenlítettek, de így a lehetõ legrosszabbul jött ki :)
Szerintem csoport harmadikak leszünk... (bár ne így lenne)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a portugalok oda vissza el fognak minket picsazni, az nem ketseges. ha ilyen jatekot mutatunk mint a svedek ellen, az egy Portugalia ellen edes keves lesz. Klasszisokkal jobb jatekosallomanyuk van, ilyen passzolgatunk aztan majd lesz valami focival ellenuk nem lehet nyerni, ok minden hibat buntetnek.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Vannak még esélyeink! Nem sok, de vannak!:) Most a Svédek könnyû ellenfeleket kapnak, 1-szer kapnak egy ütõset, akkor Dániát! Mi meg 2-szer nyomunk egyet Ronaldo-ékkal, plusz zárásnak egyet a Dánokkal (na õk egyáltalán nem mondhatóak könnyû ellenfélnek:))! Szerdán szerintem 1-0-ra legyõzzük a Portugálokat! Náluk odahaza nehezen, de ha itthon gyõzünk, az ad a fiúknak plusz motívumot és elcsíphetjük õket otthon is! Dánokkal meg egy nagyon nehéz X! Persze én ezt akarom, de majd meglátjuk mi lesz 'valóság'!

yep!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
gyári melós/focista fizetés...ez amolyan öreges rinya.Lehet hogy a te fizetésed is jobban megérdemelné egy napi egy dollárért 16 órát dolgozó afrikai füldmûves.Oszt mégsem adod neki.Legalább egy részét.:)
Kiváncsi leszek,ezen az elvesztett meccsen fog e múlni valami.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kit érdekel, hogy mennyit keresnek? Nem közalkalmazottak.
Felõlem a szponzor annyi pénzt ad nekik, amennyit tud.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Atesz meg egyet irsz ide kapsz egy honap bant.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a sajat orszagod ellen szurkolni paraszt dolog mondhatsz barmit.

ha nem szereted a focit NE IRJAL EBBE A TOPIKBA

ennyi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Menj a p@csába!

Üdv.

-Én mehetek,de attól még a magyarok nem lesznek sokkal jobbak a fociban,ugyanolyan béna túlfizetettek lesznek mindig.

-Azt a fizetést amit egy falábu magyar focista keres,egy átlag becsülettel 8-12 órát ledolgozó gyári melós sokkalta jobban megérdemelné.

-És hogy pontositsak,a focit utálom azon belül meg a magyar focit(már ha ezt focinak nevezhetjük?) a legjobban.
Hmm méghogy ezek akartak....? ha ha ha...!

Na a részemrõl errõl ennyit.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
még az is lehet hogy jót tesz a csapatnak Gera hiánya a portugálok ellen...:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
erõs nekünk még egy ilyen csoport.Mindig ez van...majdnem sikerül a kijutás...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pedig ez a csoport eddig a kevés gólról szólt. Szép és jó lenne a csoport 2. hely, de nézzük csak a (jelenlegi) többi 2-at, akivel selejtezni kellene a vb-re jutásért: Görögország, Észak-Írország, Oroszország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Franciaország, Írország, Skócia. Ebbõl talán az Észak-Ír vagy a Bosnyák csapat kapható el, a többi esélytelennek tûnik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Üdv.
.
-Remélem a svédek rúgnak még legalább 2-t. :beer:

Menj a p@csába!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kross: ha hagyja beljebb jönni, akkor már ki tudta volna kerülni, vagy átemeli fölött a labdát...

no igen, az h egy olyan játékban nincs csatár ami gólra megy....én amugy sem szeretem ezt a beállunk védekezni oszt majd lesz nullnull....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ha egy csatár eladja a labdát, az benne van.. a védõ ne fusson alá. és Gera nemár, hogy a vonal mellett játszik...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hm. Néhány gondolat:
- Sajnálom, de reális eredmény született. Bár pechünk volt.
- A svéd csapatból mindenki gyorsabb volt nálunk. Rossz volt nézni a sebességkülönbséget.
- Képtelenek voltunk eltalálni a kaput. Nem volt egy olyan ember elöl, aki egy értelmeset bele tudott volna rúgni a labdába. A svéd kapusnak nem sok védeni valója volt.
- Mit keresett Gera a pályán? Volt egyáltalán jó passza? A második gól elõtt is Õ adta el a labdát ha jól emlékszem.

+ a hozzáállással nem volt legalább baj. Ezek a fiúk akartak. Itt tartunk.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."