Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Please log in to reply
886 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Félreértés ne essék, a Lokinak szurkolnék a meccsen. Kis hazánkban tétmeccsen ritkán jár ilyen szintû csapat, a külföldi meccset pedig anyagilag nem engedhetném meg magamnak, így most láthattam volna Barcelonát vagy M.U.-t élõben.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sajna a magyar foci altalanos szinvonala hozta be ezt a kulturat hogy kulfoldi kluboknak szurkol a magyar, vagy valaszt kedvenc orszagot a VB/EB-n.

ha jo focit akarsz nezni, akkor nyugat-europai ligak valamelyikeben jatszo csapatot kovetsz. nyilvan akkor ha azok Magyarorszagra mennek, kivancsi vagy rajuk, es meg akarod nezni oket. Nincs ezzel semmi baj. De szerintem annyi hazafisag szorult a tobbsegbe, hogy nem a Debrecen ellen szurkol, meg akkor sem ha vegso gyoztesnek a Barcelonat, MU-t stb varja.

es mivel jegyet a neten is lehet venni, ugyis mindenhonnan mennek majd az emberek.

plusz debreceninek lenni nem erdem hanem allapot, nem hiszem hogy csak azert mert ott laksz jobban "megerdemled" hogy kimenj a meccsre. a torzsszurkolok ugyis berletesek, nekik persze elsobbseguk lesz a jegyvasarlasnal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Ha a Barcelona jön, akkor felmegyek Pestre meccsre :) Élõben még csak NB3-as meccset láttam. Én már a pontszerzésnek is örülnék, a 4-nél jobb helyezés távolinak tûnik.

És hány ilyen "szurkoló" lett volna, aki kimegy barca/real/mu... mezben és szurkol a sztároknak a hazai csapat ellen...

Remélem a hazai jegyek nagyrészét csak Debrecenben lehet majd megvenni, hogy az igazi Loki szurkolók ne maradjanak kint. Akit meg tényleg érdekel megoldja a vásárlást.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az a nemet favago olyan labdakat ad mostanaban hogy ihaj. meg golt fejel meg minden. meglepoen jol jatszik iden eddig...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Biztos a német favágó középpályás keveselli a fizetését oszt' kell a pénz :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kemeny biznisz ez a foci.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Most olvastam a neten:
'Veszélyes helyzetbe került Adrian Mutu... Mint ismeretes, a CAS elutasította a román játékos óvását, így 17 millió eurót kell fizetnie a Chesela-nek (plusz éves bevétele 5 százalékát), amiért a doppingügye szerint 2004-ben "megszakadt" a szerzõdése a londoni klubbal.
A bírósági döntés szerint Mutunak hétfõ éjfélig kell kifizetnie az összeget, és a Chelsea illetékesei közölték: amennyiben ez nem történik meg, ara kérik a FIFA-t, hogy élete végéig tiltsa el a játéktól a románt.
Elképzelhetõ tehát, hogy a játékos ma, a Palermo elleni meccsen lép utoljára pályára a Fiorentina színeiben...'
Ez azért durva! Életfogytiglan eltiltás! Mert annak nem nagyon látom esélyeit, hogy azt a pénzt ilyen kevés idõ alatt kifizetné!

yep!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jaja összeveszik a sok inast aztán nincs összeszokás, mindenki egyéniség, nem tudnak összaállt csapatként játszani, nekem ez a meglátámsom a real-al szemben...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
7 új igazolás a kezdõ 11-ben a Real-nál. Csak nyögvenyelõsen nyertek a Deportivo ellen 3-2-re, megint erõsen galaktikus keveset nyújtó csapat érzésem van.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Inter - Milan 4-0

jó kis meccs volt

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

ezz valami angol kupa lesz ha jol sejtem

mikor kezdõdik? illetve melyik csatorna adja?

Angol Premier Liga volt! Nyer a Chelsea 3-0-ra! Nem tom adták-e valahol, néztem a port.hu-n, de úgy láttam sehol! Max neten valahol!

yep!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
vezet az inter a milan-al szemben

hopp már kettõnull

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ezz valami angol kupa lesz ha jol sejtem

mikor kezdõdik? illetve melyik csatorna adja?

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Chelsea-Burnley

yep!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
miféle meccs lesz ma ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ugy tunik ma visszater 3 serult a Chelsea-be. Joe Cole, Paulo Ferreira, es Yuri Zhirkov. es eddig sem volt egy kimondottan gyenge keret.. :) bizakodo vagyok az idei szezonnal kapcsolatban, nagyon.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
no igen...a 85. percig nem történt semmi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem is tudtam hogy ez ma van

Meglepõen eseménytelen, mondhatni unalmas mérkõzést játszott egymással a Bajnokok Ligája-gyõztes FC Barcelona és az UEFA-kupa utolsó kiírását megnyerõ Sahtar Doneck.

ez alapjan ugy tunik semmit nem vesztettem.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ideje volt már....érett a gól..

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Sima továbbjutás:D! Na jó ezt én se gondolom komolyan! De végülis nem vagyunk jósok, lehet nagy meglepetést okoz a Loki! Csoportokról meg azt gondolom, hogy a G az, ahol a szerényebb képességû csapatoknak is lenne esélye (ezalatt nem a megye 1000.-es klubbokat értem:))!

yep!