Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Started by
tamaska
, 2009. March 11. 19:45
Posted 2009. September 11. - 06:15

csak a Protugálról beszéltünk, a svádek ellen rémesen játszottunk....de a portugálok éllen azért volt olyan helyzetünk ami megérdemelte volna a gólt...
Posted 2009. September 11. - 00:06

Hát, ha mindenki elégedett a teljesítménnyel és a 270 perc (Rom., Svéd, Port. ) alatt kialakított kb 2 támadással, akkor nincs semmi baj. Csak így tovább fiúk, a közönségnek tetszik. Ez a lényeg nem?
Posted 2009. September 10. - 12:25

Szerintem a szabadrúgásból lehetett volna gól. Kár hogy kimaradt. Másrészt én már a félidõnél cseréltem volna nem a 68. percben.
Szerintem.
Ettõl függetlenül tetszett...
Szerintem.
Ettõl függetlenül tetszett...
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2009. September 10. - 12:17

magunkhoz képest:D
komolyabbra véve, voltak kialakított helyzeteink, volt pár jó átlövés, 1-2 jó szabadrúgás
a mi kis focinkat ne a protugálokhoz hasonlítsuk...attól h kikaptunk nem játszottunk szerintem rosszul
komolyabbra véve, voltak kialakított helyzeteink, volt pár jó átlövés, 1-2 jó szabadrúgás
a mi kis focinkat ne a protugálokhoz hasonlítsuk...attól h kikaptunk nem játszottunk szerintem rosszul
Posted 2009. September 10. - 11:31

Te melyik poszton nyomtad az ipart?jól jáccunk....meg kell hagyni
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. September 10. - 11:14

Alakul a vb résztvevõk listája: Dél-Afrika, Ausztrália, Japán, Dél-Korea, Észak-Korea, Hollandia, Spanyolország, Anglia, Ghána, Elefántcsontpart, Brazíilia, Paraguay. Az Argentínek nagyon alkotnak simán lecsúszhatnak a 6. helyre és akkor nincs vb részvétel. Mondjuk Észak-Korea helyére simán beférne pár másik ország...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2009. September 09. - 23:32

angolok rugtak 5-ot vegul... azert az jo, hogy ebbol 2 Gerrard, 2 Lampard. akik ugye kozeppalyasok. Ja meg egy Rooney, egy orbitalis kapushibat kihasznalva. [hazapasszolt labdaba iszonyat rosszul rugott bele, odaesett a 16oson belul allo malacfeju ele, o meg bepasszolta a rovid alsoba]
ket meccs meg van hatra nekik, de mar tovabbjutottak. igazabol a dontetlen is jo lett volna, de igy a tuti. elmult 8 meccsbol mindet nyertek tan.
ket meccs meg van hatra nekik, de mar tovabbjutottak. igazabol a dontetlen is jo lett volna, de igy a tuti. elmult 8 meccsbol mindet nyertek tan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 09. - 22:43

Posted 2009. September 09. - 22:04

angolok felidoben vezetnek 2-0ra a horvatok ellen. az EB-re 2 eve a horvatok utani vereseggel buktak el a kijutast. a wembleyben. ugy tunik torleszteni szeretnenek. de Heskey nagyon kaka, Defoe meg minden meccsen golt lo, es ul a kispadon. Capello :mybad:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 09. - 22:02

Posted 2009. September 09. - 21:44

Nem szeretem Varga Zoltánt, de a hozzáállása tetszik a 96/97-es Fradi edzõsége óta, tökmindegy mi van, több csatár és gyakori oldalváltások. Ez kéne a válogatottba is, meg, hogy hagyják Bodnárt lõni...
Ne a Hajnal ívelgesse, inkább guritsák le neki, vagy had lõje Õ. Max kidõl 1-2 gyarmatosító a sorfalból:)
Tipp:
2:1 vagy 1:2
Ne a Hajnal ívelgesse, inkább guritsák le neki, vagy had lõje Õ. Max kidõl 1-2 gyarmatosító a sorfalból:)
Tipp:
2:1 vagy 1:2
Posted 2009. September 09. - 21:43

két meccsen h lehet 5 pontot kapni?
Na bocsi 4-et, mert mindkét meccs döntetlenre állt.
Posted 2009. September 09. - 21:14

Posted 2009. September 09. - 21:11

Mit mondott a kommentátor?
A svédek csak 1-0-ra verték máltát? Azt is csak a nyolcvanvalahányadik percben öngóllal? Picsa mázlisták, 2 meccsen kaptak 5 pontot ajándékba az élettõl.
A svédek csak 1-0-ra verték máltát? Azt is csak a nyolcvanvalahányadik percben öngóllal? Picsa mázlisták, 2 meccsen kaptak 5 pontot ajándékba az élettõl.
Posted 2009. September 09. - 20:58

Alakul.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. September 09. - 20:49

Posted 2009. September 09. - 20:44

0-3
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. September 09. - 20:43

Posted 2009. September 09. - 18:32

Na ma eldõl, van-e még remény! Az a csapat, amelyik veszt, az már biztos nem lesz ott Afrikában! HAJRÁ MAGYAROK!:cheers: MEGVERHETJÜK RONALDÓÉKAT!

yep!
Posted 2009. September 07. - 16:52

amig tenyleg sz*r volt a valogatott, en is azt mondtam hogy megerdemelnek egy nagy pofont, valamibol tanulniuk kell. elvesztett azerbajdzsan meccs es tarsai. [volt egy par szegyen]
de most hogy vegre legalabb az elvarhato meccseket hoztak a csoportban, azt mondom latszik nemi fejlodes. nem ilyenkor kell belejuk rugni, ilyenkor ki kell allni mellettuk es tamogatni kell oket.
plusz ugye a DVSC is
de most hogy vegre legalabb az elvarhato meccseket hoztak a csoportban, azt mondom latszik nemi fejlodes. nem ilyenkor kell belejuk rugni, ilyenkor ki kell allni mellettuk es tamogatni kell oket.
plusz ugye a DVSC is
RAUH-Welt
B E G R I F F