Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Lehet, hogy nagy az arca, de beverte,amikor kellett!!!

Kinek, Németh Krisztiánnak?
Csinált egy 11-est és rúgott két gólt, felõlem lehet nagy az arca!:)
Koman tényleg nagyon jó, ha rendszeresen játszhatna az olaszoknál, akkor még sokkal jobb lenne. Mellesleg belõtte a 11-est és adott Némethnek két zseniális gólpasszt. Jó páros!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Lehet, hogy nagy az arca, de beverte,amikor kellett!!! Gratulálok a Csapatnak, mert valóban CSAPAT voltak. Koman meg egyszerûen fergeteges volt.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Pfuuu, baszki!:D
Teljesen leamortizálták a fiúk az idegrendszeremet.
Óriási gratuláció a világ legjobb 4 csapata közé jutott U20-as válogatottnak!:clap:
Valahogy nem is hasonlítanak a felnõttekre, ezek tudnak és mernek focizni, a gyõzni akarás és küzdõszellem pedig egyenesen bámulatos.
Remélem õk nem kurvulnak el, mint az szokás, így lenne esélyünk néhány év múlva egy sokkal jobb felnõtt válogatottra!
(A Honduras elleni meccset meg bocsássuk meg nekik, megérdemlik. Nem is értem mi történt ott velük.)

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Hát ez a CR9!:@ Eddig se volt a kedvencem, de ez után (http://href.hu/x/a9pq) már kimondottan nem szeretem ezt a majmot! Na majd pár év múlva lemossa a vigyort az arcáról a mostani U20-as csapat, ami akkora már a rendes nagy válogatott lesz!:D Holnap 8-órától HAJRÁ MAGYAROK!

yep!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az olaszok ellen viríthat'. Az eddig teljesítmény ellenük kevésnek tûnik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ezt a Németh Krisztián gyereket úgy felpofoznám, hogy észheztérjen már végre.
Nem volt neki elég, hogy Dárdai Pali miket nyilatkozik róla és több felnõt válogatott játékos sem isteníti igazán.
Továbbra is flegmázik, nagyképûen játszik és semmit nem nyújt amit elvárnának egy focistától, akirõl szó szerint minden nap írnak valami egekig magasztalót.
Talán most elgondolkodik, hogy majdnem sikerült kiejtenie az U20-as válogatottat...
Még szerencse, hogy Gulácsi Péter felszívta magát és igazi profi módjára tette a dolgát a 11-es párbajban. (és,hogy a Csehek sem brillíroztak)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

Szerintem jó ez a 16-os rendszer. A Gyirmótot sajnáltam, hogy nem engedték feljutni, szerintem megérdemelték volna. Lehet, hogy pénzük nincs annyi, de garantáltan nagyobb nézõszámot produkálnak mint mondjuk az MTK. Nyerni a Debrecen fog megint, amint vége a BL csoportkörnek csak a bajnokságra fognak koncentrálni. Kiesni remélem az ftc fog :)

Más: tamaska, dörzsölheted a tenyered, vezeti a Chelsea a bajnokságot. Bár ha nem lenne 2 meccs lemaradása a Manchester Citynek ott lennének õk is :)

Na a Gyirmótot én is sajnáltam. Eltapossák a kicsit, hát ez tipikus. A 16os rendszer szerintem is jó, de könnyen lehet, hogy jövõre leveszik 12re. Az nb2-vel már így is megcsinálják. Szerintem borzalmas az nb2 szinvonala. Pl Mezõkövesd most a középmezõnyben van, az egy vicc.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én szeretem az MTK-t. 2 csapatnak szurkolok a NB1-ben, a Debrecen és az MTK. Amúgy meg olyasmit hallottam, hogy zsidó csapat..:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Más: tamaska, dörzsölheted a tenyered, vezeti a Chelsea a bajnokságot. Bár ha nem lenne 2 meccs lemaradása a Manchester Citynek ott lennének õk is :)

bezony bezony :) hetvegen 2-0 Liverpoll ellen. ehhem. Tavaly ilyenkor Scolarinak mar erett a nyugdijazas, amikor elbukta a pool ellen a 90+ meccs Stamford Bridge veretlenseget. Remelem Ancelotti marad.

a City most jatszik eppen, de 1-0ra vezet ellenuk az Aston Villa. es 7 meccset jatszottak, a Chelsea es a United meg 8-at. ha ezt a meccset megforditjak akkor is csak 3ik helyre jonnek fel 18ponttal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
MTK-t miért utálja mindenki? ok, h én sem szeretem, de miért?:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerintem jó ez a 16-os rendszer. A Gyirmótot sajnáltam, hogy nem engedték feljutni, szerintem megérdemelték volna. Lehet, hogy pénzük nincs annyi, de garantáltan nagyobb nézõszámot produkálnak mint mondjuk az MTK. Nyerni a Debrecen fog megint, amint vége a BL csoportkörnek csak a bajnokságra fognak koncentrálni. Kiesni remélem az ftc fog :)

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
A SOPRONI LIGA ÁLLÁSA
1. Videoton FC 22
2. Gyõri ETO FC 20
3. Újpest 20
4. Lombard Pápa Termál FC 18
5. MTK Budapest 17
6. DVSC-TEVA 16
7. Vasas 16
8. Kecskeméti TE-ERECO 11
9. Szombathelyi Haladás 11
10. Paksi FC 11
11. ZTE FC 11
12. Ferencvárosi TC 10
13. Nyíregyháza Spartacus 9
14. Kaposvári Rákóczi 9
15. Budapest Honvéd 8
16. Diósgyõri VTK 7

Ha már tippelgetés. Szoros most az NB1. Eléggé össze van rázódva a tabella. Ki lesz a bajnok? Ki fog kiesni? Kell-e 12 csapatos NB1 és ki az akinek tuti helye lenne benne? Van-e esetleg az NB2-ben olyan csapat, aki megütné az NB1 szintjét.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Szerintem alapból itt voltak :)

Ráadásul a 20éven aluliakink/alulijaink (ez de hülyén hangzik, így leírva) is nyertek 4-0-ra Délafrika ellen. Nem is értem, hogy lehettek ennyire bénák a Hondurászok ellen...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ebbol 6ot eltalaltam. ki gondolta volna hogy kikap a Milan? otthon?? a Zurichtol?!

node van focis topik.

ja hogy ez a focis topik. valaki athelyezte ide ezeket a postokat vagy csak almodtam hogy az uzenofalon vagyunk? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
baszki.....suck

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
volt meccs ja

AC Milan 0-1 FC Zurich
Apoel Nicosia 0-1 Chelsea
Bayern Munich 0-0 Juventus
Bordeaux 1-0 Maccabi Haifa
CSKA Moscow 2-1 Besiktas
FC Porto 2-0 Atletico Madrid
Man Utd 2-1 Wolfsburg
Real Madrid 3-0 Marseille

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
most vagy én vagyok eltájolva de nem meccs van ma véletlen? vagy csak itthon nem közvetítenek?

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Jól berúgtnk eccs közbn. Ez legalább emlékezetessé teszi. Ami a népstadiban volt, az nem igazán...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
én is csak kétszer kapcsoltam eddig a meccsre, úgy 10 percre, elég gyászos volt :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem nezem a meccset, de ez a 0-4 veresnek hangzik. a Liverpool is kapott 2-t a Fiorentinatol, meg a Rangers otthon 3-at a Sevillatol.

RAUH-Welt
B E G R I F F