Ha Messi így játszik, mint tegnap nincs csapat, aki megverje a Barcelonát. Nem tartom lehetetlennek a mai továbbjutó francia csapat döntõbe jutását sem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Started by
tamaska
, 2009. March 11. 19:45
Posted 2010. April 07. - 20:24

Posted 2010. April 07. - 19:44

Valami ilyesmit gondoltam a Barca meccs eredménynek, mondjuk én 3:1-et mondtam munkatársamnak, de így sem rossz.
Meglesz az a BL címvédés, csak elõbb szombaton az elklasszikó sikerüljön jól, mert akkor a bajnokság is zsebben.

Meglesz az a BL címvédés, csak elõbb szombaton az elklasszikó sikerüljön jól, mert akkor a bajnokság is zsebben.
Posted 2010. April 04. - 21:54

Zola nem valo edzonek az a baj.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 04. - 20:20

Néztem ma az Everton - West Ham meccset, nem igazán értem a mutatott játék alapján, hogy hogyan lehetnek a kalapácsosok kiesõ hely közelében (mondjuk estek már ki ennél jóval veretesebb névsorral is az elsõ osztályból). A csatáraik nem rosszak: Carton Cole, Benny Mccarthy (RSA), Guillermo Franco (MEX), Mido (EGY), Ilan (BRA).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. April 04. - 10:38

csatarbol vannak opciok, rendes kapusuk nincsen...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 04. - 09:15

Én biztosan vinném Bent-et is a vb-re. Rooney alap, mellé Bent, Defoe, Crouch és esetleg Zamora, ha nem 4 csatárt visznek.
Posted 2010. April 04. - 00:18

hat osszesen az elso gol volt ervenyes, meg adhatott volna ket 11-est...
Sunderland - Tottenham se volt gyenge. Bent 3 buntetot rughatott, amibol osszesen egy ment be, igaz rugott egy akcio golt is, es nyertek 3-1re.
Sunderland - Tottenham se volt gyenge. Bent 3 buntetot rughatott, amibol osszesen egy ment be, igaz rugott egy akcio golt is, es nyertek 3-1re.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 03. - 21:45

Amilyen a pálya lett Burnley-ben nem is meglepõ vízilabdás eredmény született: 1-6 
Amit a bíró mûvelt a Chelsea meccsen, ide-oda nézett el olyanokat... Bringáztam, így csak felvételrõl néztem, de megérte.

Amit a bíró mûvelt a Chelsea meccsen, ide-oda nézett el olyanokat... Bringáztam, így csak felvételrõl néztem, de megérte.
Posted 2010. April 03. - 15:40

Manchester United 1 - 2 Chelsea
JIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Man City 20 perc alatt mar 4-et rugott a Burnley-nek... nem lepodnek meg ha ketszamjegyu lenne a vegeredmeny
JIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Man City 20 perc alatt mar 4-et rugott a Burnley-nek... nem lepodnek meg ha ketszamjegyu lenne a vegeredmeny

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 01. - 21:20

Posted 2010. April 01. - 21:14

ma kevesbe vagyok mazlista. Neznem Zolinkat a Fulham meccsen, de azt az ESPN [$$$] adja, a Five [ingyentv] meg a tetu Liverpoolt.
mondjuk Daniel Agger golja sarokkal nem volt csunya.
mondjuk Daniel Agger golja sarokkal nem volt csunya.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 31. - 20:43

hu akkor kivetelesen en vagyok jo helyzetben. itt mindjart kezdodik az ITV-n. ami tokre ingyenes

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 31. - 20:33

Idehaza normális szolgáltatón a Barca meccset se nagyon lehet nézni, sajnos.
Posted 2010. March 31. - 19:52

szerintem mindenki az Arsenal-Barcelonat akarja nezni, Mourinho le van tojva

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 31. - 18:59

Nem tudjátok, hogy a mai Inter-CSZKA meccset melyik adó közvetít élõben?? Azt látom, hogy a digi sport vmikor éjfél körül ismétli, de azért az már kicsit késõ!

Posted 2010. March 27. - 21:27

Az ilyen Chelsea meccseket szívesen nézem meg. Mondjuk a Villa további támadó játéka is érdekes volt, a legtöbb csapat 3 kapott gól után biztos visszaáll védekezni.
Posted 2010. March 27. - 18:54

hehejj ez nem semmi volt
Chelsea 7 - 1 Aston Villa
Drogba nem is jatszott, Lampard 4et vallalt...
tudnam hogy sikerult a Blackburn ellen az az 1-1
Chelsea 7 - 1 Aston Villa
Drogba nem is jatszott, Lampard 4et vallalt...
tudnam hogy sikerult a Blackburn ellen az az 1-1

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 18. - 22:04

Gerat az egekbe magasztaltak a kommentarok. nem veletlenul

kivancsi vagyok mire lesz kepes most a Liverpool.

kivancsi vagyok mire lesz kepes most a Liverpool.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 18. - 21:46

Az derék, már 4-1-re verik a Juventust. Kár, hogy csak most tudtam meg, hogy adják.
Mondjuk a Werder Bremen - Valencia meccs sem tûnik rossznak, a 85. percben 4-4.
Mondjuk a Werder Bremen - Valencia meccs sem tûnik rossznak, a 85. percben 4-4.
Posted 2010. March 18. - 21:13

bezony
3-bol Zoltanunk rugott 2-t, es a kiallitast is neki lehet koszonni.
3-bol Zoltanunk rugott 2-t, es a kiallitast is neki lehet koszonni.
RAUH-Welt
B E G R I F F