Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Paraguay jó ideig állt a Brazilok és az Argentínek elõtt a selejtezõben, szóval annyira nem is nagy meglepetés.

Van 1-2 szép szurkoló csaj enté linkjén, csak ne szólna a vuvuzuela :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sajnáltam õket, de nem érdemelték meg a továbbjutást....szlovákok jol tolták

Paraguay nekem a nagy meglepi....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
teszkóba kaja közben pont elkaptam a végét...szép kis tömeg nézte a meccset, de a 2-3. szlovák gólnál csak röhögött mindenki az olaszokon...ott is ment a hiszti Cannavaro miatt meg amúgy is, mint a franciáknál - jó, hogy hazamentek...

estére tipp: holland gyõzelem Kamerun ellen egy jó meccsen; Dánia pedig nehezen, de megveri Japánt.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Végre kiestek ezek a kotsogok!

A legteljesebb mértékben egyetértek veled.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Végre kiestek ezek a kotsogok!
Antifoci, le vele. Jaaa, hogy a franciák is kiestek? Nem baj, elvégre csak a legutóbbi VB-döntõsök estek ki.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
siralmasan játszották az olaszok az elsõ félidõt...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A legszexibb lányok a világbajnokságon

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
8 közé várok 5 dél-amerikait: Brazília, Argentína, Paraguay, Uruguay, Chile + USA, Anglia, Hollandia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Ghána szép focit játszik, való igaz. örülök hogy végül ez a kettõ jutott tovább, de az ausztrálok is nagyot küzdöttek...német-angol nyolcaddöntõ meg szexi lesz, lesznek különbségek a kocsmában belõle csúnyán. :) (fele kocsma német drukker, másik fele angol:D)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez a Ghána egész szimpi nekem....nem volt rossz egy a Németország - Ghána találkozó, ausztrálok meg buzinagy gólt lõttek a szerbeknek...

nem lesz rossz ez a vb....nem papírforma minden, viszont alakulnak ezek a meccsek, úhy nézki a németek összekerülnek az angolokkal

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már kapartam a falat, hogy USA kiesik, de végül megérdemelten nyertek. Kár, hogy a vb elõtt nem tettem rájuk pénzt a vb gyõzelemre, még a végén bejön :)
Este Ghána és Ausztrália továbbjutást remélek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez az angol gyõzelem 53 pontot hozott iwiwen:), és az USA is 18-at. (25+10 tétre)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Egri az nagy mókamester...

"na mostmár beleírhatja az önéletrajzába, hogy lefutott egy Hondát":D

(holland-japánon amikor az egyik holland védõ lefutja a Honda nevû játékost)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hú Tam, azt a mûsort én is néztem. De hát nálunk ez a szint kérem, csak elszoktál tõle. A múltkor Gera is azzal lett sztár egy mûsorban, hogy 16 évesen végezt el a 8.-at.
Errefelé értelmes ember nem foglalkozik focival. :)
Nálunk a 30 igazolt emberkébõl egyedül nekem van érettségim. :)

Egri a poéngyerek. Az olyan szóvicceket tud kitalálni, hogy biztos õ a társaság esze.

Ellenben ma a Nigéria-Korea meccs egész jó volt és ugye Faragó közvetítette.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

ez a Somos vagy hogy hivjak a nagyon luzer.

Ráadásul kettõ is van belõle! :)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Elnézésedet kérem,hogy zavartalak!És a forumos kerékpáros társadalmat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
irjal meg felkialtojelet!ennyi nem volt eleg!amugy meg van ebay!meg vatera!meg google a baratod!

ferencv

fradi emlektargy - Google keres
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Sziasztok!Nem igazán élek együtt a focival!Ezért is írok ide!Érdeklõdés szinten!Fradi emléktárgy boltot keresnék Budapesten!Nézelõdtem a neten,találtam valami online webshopot.De az nem igazán mükszik.Olvastam, hogy van az Üllõi út 193 bolt a Fradinak de arról semmi infóm.Tel,esetleg nyitva tartás és a neten is off!Nagyon fontos volna számomra ha valaki infót utdna adni.Ajéndékba szeretnék adni egy Fradi emléktárgyat!Elõre is köszi a segítségeteket!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a Somos vagy hogy hivjak a nagyon luzer. azert tegnap a spanyolok csak kettot rugtak nem 20at, es szerencsetlen Honduras kormeszakadtaig vedekezett, ahogy tudott, de a kozvetito minden mondatban lesajnalta oket. az se volt tul professzionalis. a studioban levo "szakertok" is odavernek neha. Vadocz Krisztian meg egesz normalisan tudott beszelni, de az a masik csavo aki az olaszoknal jatszik es olyan 2 napja volt bent... huuu. na neki nem sikerult ket egyenes mondatot osszerakni.

szerencsere en holnaptol mar a BBC-n nezem :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az Egri kommentálása szerintem nem rossz, de azért bízom benne, hogy végre a Faragó is közvetít. Az NFL közvetítései verhetetlenek.