hálisten nem szeretem az angolokat.....szarul jártak...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Started by
tamaska
, 2009. March 11. 19:45
Posted 2010. June 27. - 20:11

Posted 2010. June 27. - 18:59

3-1-nél értem haza, 4-1-nél kapcsoltam is ki a tv-t. De legalább lengyelek és törökök is vannak a 8 között.
Hajrá Mexikó
Hajrá Mexikó

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. June 27. - 17:32

Az angoloknak szevasz van.
Kb ilyesmit vártam.
Hiába sokkal jobb az angol bajnokság, mint válogatott, soha nem tudnak játszani.
A németek meg fordítva, gyengébb bajnokság, de a válogatottban mindig utolsó leheletig harcolnak, minden tornán.
Legalább lesz idejük pihenni az angol sztároknak.

Hiába sokkal jobb az angol bajnokság, mint válogatott, soha nem tudnak játszani.
A németek meg fordítva, gyengébb bajnokság, de a válogatottban mindig utolsó leheletig harcolnak, minden tornán.
Legalább lesz idejük pihenni az angol sztároknak.
Posted 2010. June 27. - 17:06

alig 20 centivel volt tul a golvoonalon. Capello mar ujjongott oromeben. az egesz stadion latta hogy bent van csak a birok nem. idiota
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 27. - 16:56

Ezt a bírót meg fogják lincselni a partjelzõjével együtt és teljesen jogosan!
Teljesen egyértelmûen bõven a gólvonal mögött pattant, itt vita nem lehetett, mint esetleg az szlovák-olasz meccsen.
Múltkor a rádióban magyarázta egy barom bíró, hogy még sokáig biztos nem lesz videóbíró, mert az nem jó és bla, bla, bla....
Pedig legalább a gólvonalra kellene.
Ha minden bíró ekkora barom, figyeljétek meg, hogy Kassai elõdöntõt, vagy adná az ég, döntõt fog vezetni!
Teljesen egyértelmûen bõven a gólvonal mögött pattant, itt vita nem lehetett, mint esetleg az szlovák-olasz meccsen.
Múltkor a rádióban magyarázta egy barom bíró, hogy még sokáig biztos nem lesz videóbíró, mert az nem jó és bla, bla, bla....
Pedig legalább a gólvonalra kellene.
Ha minden bíró ekkora barom, figyeljétek meg, hogy Kassai elõdöntõt, vagy adná az ég, döntõt fog vezetni!
Posted 2010. June 27. - 16:33

es ket korai gol? a nemeteknek ez tul konnyu.
fu pedig minden auton, minden ablakban angol zaszlo van. sok siros arc lesz ma este asszem
fu pedig minden auton, minden ablakban angol zaszlo van. sok siros arc lesz ma este asszem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 27. - 16:24

Posted 2010. June 27. - 14:17

Posted 2010. June 27. - 14:09

szerintem az angolok most nyernek es a kovetkezo korben kiesnek
hajra Argentina es Uruguay
hajra Argentina es Uruguay
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 27. - 13:42

én is beraktam a hûtõbe pár sört....
mostmár mindenki utolsó lehelletéig küzd...itt már nincsen "már ugyis továbbjutottunk/kiestünk
mostmár mindenki utolsó lehelletéig küzd...itt már nincsen "már ugyis továbbjutottunk/kiestünk

Posted 2010. June 27. - 12:50

esti meccs az még jó lesz, a mexikóiak remélem nem fogják könnyen adni a meccset, de az argentinok jobbak...angolnémeten meg angol továbbjutás, megyek is inni a királynõ tiszteletére.

Posted 2010. June 27. - 09:18

Utóbbi attól tartok nem lesz olyan színvonalas, mint a tegnapi két meccs. Remélem az angolok mennek tovább.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. June 26. - 23:48

én nem is bánom, hogy pá nagy csapat kiesett....tetszett a mostani megy
Asamoah Gyan valami fantasztikusan játszik....
német-angol csatára kíváncsi leszek
Asamoah Gyan valami fantasztikusan játszik....
német-angol csatára kíváncsi leszek
Posted 2010. June 26. - 23:32

Posted 2010. June 26. - 23:24

Szénbányába küldhetik az észak-koreai futballistákatPortugália - Észak-Korea
looool (hozzaszolasok is...)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. June 25. - 16:27

nem vb de foci
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. June 25. - 13:58

15percig neztuk kb a holland meccset, de mondom en ezen bealszok. atkapcsoltunk a japanokra... es milyen jo dontes volt

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 24. - 23:45

eleinte reklamáltunk a kocsmába, hogy miért nem a holland meccset nézzük, de utólag nem bántuk meg...nagyon szép gól volt mind a 3, és ha nincs az a 11-es, akkor 3-0 a japánoknak. ittam is sokat a szép gólokra, vasárnap meg német-angol állé.

Posted 2010. June 24. - 21:47

teszkóba ...estére tipp: holland gyõzelem Kamerun ellen egy jó meccsen; Dánia pedig nehezen, de megveri Japánt.
Nos eddig:
Kamerun - Hollandia 1:1
Dánia - Japán 0:2
Elsõt nyerted, másodikat buktad szerintem...báár... Ha csak nem olyan lesz a meccs vége mint az olasz- Szlovákia, mert akkor nyerõ mind kettõ.
Mindenesetre a mai mérkõzések izgalmasak.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2010. June 24. - 21:18