Jelentkezz be Regisztrálj
Hol készült a kerékpárom; ki a tulajdonosa a márkának?
Írta 2010. december 21. - 22:16
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. december 21. - 21:19
Szinte mindent hamisítanak már. Lehetséges, hogy hamis bicajt is kifoghat az ember. Ha léteznek hamisítványok azok alkatrészei is hamisítványok lehetnek?
Írta 2010. december 21. - 19:27
Valaki hallott mar wichita márkáról ?
Igen!
Ez elvileg egy amerikai gyártó!
Cycling in Wichita
Organization Involvement | Bike Wichita
Nekem is volt/van egy wichita unlimited vázra épített trekking.
Nagyon meg voltam vele elégedve!
Írta 2010. december 15. - 19:05
Írta 2010. december 15. - 19:01
Írta 2010. december 10. - 20:28
Valami infótok van róla?(mikortól gyártják, vázszám alapján valaki utána tud nézni?)
Kösz
Írta 2010. december 09. - 12:37
Írta 2010. december 08. - 14:34
többen is, attól függõen milyen típusról van szóA cube aluvázakat ki gyártja?
a monti vázak nagyrészét az a-pro csinálja
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. december 08. - 08:06
Az stx pedig tényleg a deore volt (koncepciójában), csak akkor még stx néven. pl. haverom régi stx kerékagyába teljesen kompatibilis a mai deore agy kónusza
Sajnos az alleycat már nem elérhetõ, ezért nem tudom megkeresni az említett írást, de érdekes volt.
Írta 2010. december 03. - 19:15
Írta 2010. december 03. - 00:30
a Bianchi vazat szerintem sem Olaszorszagban gyartjak, max ott festik/matricazzak es szerelik ossze. a vaz maga biztosan kinabol jon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 02. - 23:35
Ezt jó tudni Ennyivel is okosabb lettem Viszont akkor meg nagyon jó bõrben van rajta a cucc,mert semmi rothadás, kopás jelét nem látom, talán nem is hazsnálták Minõségben mit tudsz róla mondani?
Szia nekem is van egy STX-el szerelt bringám (az enyém korai canti fékes STX Chromica bevonattal). Kb úgy számolj hogy átlagos használat mellett 4-5 ször annyit bír majd mint a mai szettek. Annak idején az STX szettet a Deore váltotta ha jó tudom. Elõre is bocs hogy beleszóltam a beszélgetésbe.
Írta 2010. december 02. - 22:52
Írta 2010. december 02. - 10:08
vettem egy Bianchi Pulse carbon vázas MTB-t.
Meglepve láttam rajta, hogy handmade in italy. Vajon igaz lehet? :-)
Írta 2010. október 24. - 08:38
Írta 2010. október 14. - 20:15
Írta 2010. szeptember 12. - 19:40
STX alkatrészekbõl kiindulva nagyon nem mai gyerek a bringád, nem mostanában gyártották, és nem is sokáig, talán valahogy 97-98 körül.
Ezt jó tudni Ennyivel is okosabb lettem Viszont akkor meg nagyon jó bõrben van rajta a cucc,mert semmi rothadás, kopás jelét nem látom, talán nem is hazsnálták Minõségben mit tudsz róla mondani?
Írta 2010. szeptember 12. - 14:03
Nem rossz az azért Ha szabad megkérdezni mennyibe fáj? Amik nekem vannak sztem régebbi modellek lehetnek, de nem rosz kis bicajok, Ritchey gumik, Botranger vagy milyen felnik meg az agyak. Középagyat nemtom,monoblokkos de nem szedtem szét,gondolom Shimano ,mert Shimano STX van rajta mindenhol,de sztem pár éves lehet a cucc rajta,mert nagyon fénylik az az STX fék rajta Ami hibája,hogy nincs ülés rajta, nyeregcsõ megvan,de sztem az kiflexelés lesz,mert nem jön ki belõle. Ha vkit érdekel majd szóljon
Flexeles helyett kapd szet, dugozd le, itasd meg egy fel liter kolaval. Allitsd fejre egy ejszakara, hadd marja az osszegyogyult reszeket. (Valami azert nem art ala, hogyha megindulna a leve...) Ha ez sem segit, meg mindig raersz durvabb modszerek utan nezni.
Írta 2010. szeptember 12. - 08:26
sztem pár éves lehet a cucc rajta,mert nagyon fénylik az az STX fék rajta
STX alkatrészekbõl kiindulva nagyon nem mai gyerek a bringád, nem mostanában gyártották, és nem is sokáig, talán valahogy 97-98 körül.
Írta 2010. szeptember 11. - 15:03
Az enyém elég puritán felszereltségû.Szimpla alufelni,noname agyak,nehéz váz,Shimano tourney váltók stb.
Munkába járós bicajnak jó de baromi nehéz.Árulom a vaterán mert már nem kell.
Nem rossz az azért Ha szabad megkérdezni mennyibe fáj? Amik nekem vannak sztem régebbi modellek lehetnek, de nem rosz kis bicajok, Ritchey gumik, Botranger vagy milyen felnik meg az agyak. Középagyat nemtom,monoblokkos de nem szedtem szét,gondolom Shimano ,mert Shimano STX van rajta mindenhol,de sztem pár éves lehet a cucc rajta,mert nagyon fénylik az az STX fék rajta Ami hibája,hogy nincs ülés rajta, nyeregcsõ megvan,de sztem az kiflexelés lesz,mert nem jön ki belõle. Ha vkit érdekel majd szóljon