most ez hogy jon ide? A BBB se gyart semmit ahogy a kona/ritchey/pro/control tech/syncros/acor/oval/pro-lite/stb sem.
minden ilyen cegektol jon mint VP, Wellgo, JD, Tektro, Promax/Lee Chi, HL, Prime Aero, Baradine, Yantec, Kalloy...
es ezek tobbsege gyart rohadt jo cuccokat is, meg olcso/nehez/csunyat is. Nem ertem mi ebben most a nagy szenzacio.
Semmi szenzáció nincs, tõlem csak egy kérdést láthattál.
A történet annyi, hogy egy nemrég általam épített bicón nem fogott jól az alhonga fékpofa (V-fék). Pár boltot átjártam, hogy nem alhonga gyártású pofát keresek, erre mindenhol azt kaptam, hogy az összeset õk gyártják ami 2000 forint alatt van, ami a tulajnak annyira nem szimpatikus opció, fõleg hogy nemsoká tárcsát venne rá így ideiglenesen kellett. Végül találtam egy párat ami fog is nem is alhonga, nincs ezer forint, viszont szivárvány színû.
Amit leírtál meg nekem sem új, úgyhogy mégkevesebb szenzációt írtál. Szeretek vitatkozni, de ez megy a dev/null -ba.
Hi!
Valaki tudja hogy az ns bike hol készül és honnan ered? Mi a az "NS" ??
Marzo telókat most hol gyártják?
Köszi
A marzókat pár éve a suntour gyártja. Markecszöveg szerint a felsõkategóriát újra olaszoknál, valójában meg nem.
NS-rõl nem tudok.