Jelentkezz be Regisztrálj

Haibike
Posted 2011. June 07. - 17:16

szóval türelem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. June 07. - 16:48

Pedig ki is kellett fizetnem.Már fizethetnének kötbért.A szilvásmaratonon se tudtam indulni vele.Lassan szétb......sz az ideg.
Posted 2011. May 28. - 20:11

Posted 2011. May 23. - 14:39

Iszonyatosan várom már!! Szilvásmaratont edzõ bringával nyomhatom le. :-(
Posted 2011. April 13. - 14:11

Posted 2011. March 07. - 12:12

Posted 2011. February 13. - 14:05

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. February 13. - 14:01

Megtudjátok mondani,hogy hány év gari van a Haibike-ra?
És ha ki akarom cserélni a nyeregcsõbilincset,akkor a nyeregcsövet kell lemérnem (mekkora lehet?) ,vagy a vázcsövet?
És kb mennyi egy karbon nyeregcsõ élettartama?Gondolom elöregszik,vagy nem?Úgy emlékszem,hogy a karbon kormányokat évente le kéne cserélni.
Posted 2011. February 05. - 23:25

Most olvastam a Blazsó Marci blogját,ahol a 2010-es Sleek-röl ír.
Ennyire gáz lenne a rugózása?
Blazsó Marci blogja » Haibike Sleek SL
Posted 2011. February 03. - 17:09

Az volt a baj,hogy én mindig a haibike.net oldalra keveredtem.
Leméricskéltem a geot a Trance-en és a Kona-n,úgynéz ki,tényleg a 49cm-es lesz a jó.
Hûû,de beleéltem magam.....!!
Posted 2011. February 03. - 15:47

Tudom béna vagyok,de nem találtam geo adatokat,és a német abszolult nem megy.
Haibike - Sleek SL
"Geometrie" fül
érdekes ez a kevert nyelvû oldal amúgy

az adott méretek jelölve vannak egy vázsablonon is, úgyhogy nem kell hozzá tudnod a németet.
Posted 2011. February 03. - 15:40

Nem hosszúak ezek a bringák, látszik a geo táblázatból is. Neked simán jó ez a méret.
Én lennék gondban a 178centimmel, hogy melyiket vegyem, ez sem volt hosszú, de a kisebb talán jobb lett volna.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. February 03. - 15:26

Tudom béna vagyok,de nem találtam geo adatokat,és a német abszolult nem megy.
Posted 2011. January 28. - 22:50

sokat kell még gyûjtenem.Ráadásul még a Giant Trance-et is el kell adnom.
Köszi a leírást és gratulálok az eredményekhez!Nagyon jól nyomod!
Posted 2011. January 27. - 21:52

És milyen volt???? Csorgattasd kicsit a nyálam!!
Nálam volt teszten!
Én ültem már sleeken, a nagyker tulajdonában levõn. Szerintem van belõle egy-két darab a boltokban vagy a nagykerben.
Az enyémen ült Jani

OB: 14. hely, WG: 61. hely, 24h-szóló: 2. hely
Egy állat jószág! Elmebetegeknek való bringa, akik öngyilkos módjára szeretnek lejtõzni, én saját sebesség rekordot döntöttem vele 86,1km/h az Alpokban terepen.
Haibike Sleek SL (Méret:49cm) volt a tesztelt példány:
XTszett; Reba teló; Fox RP 23 tag; Avid elixir 5 fékek XLC kiegészítõk ...
Sokat mozgó jószág, az áttételezése érzékeny, de a Pro pedált jól be lehet állítani.
Pro pedál 1: himbi-limbi; 2. használható lockout és ha kell mozog is (én ezen használtam); 3. csak a nagy ütéseket mozogja.
Kamranyomás: 115-120-ig egy kényelmes inkább maratonosabb mozgású tag, 125-135 között egész kemény, szinte merev gépre emlékeztet a kigyorsításnál. fölötte nem használtam 72-72,5kg voltam akkor.
Csillapítás, én úgy tapasztaltam, hogy 5 kattanásnál volt a legjobb a beállításhoz. Végül a Final: Pro-pedal 2. állás (mindig bekapcsolva); nyomás: 130PSI; Csillapítás 5katt.
A kanyarban nagyon agilis a gép, könnyen mozog a szûk ösvényeken, a shooter-en jól kihasználható az elsõ hátsó tag. Az Elixir fékek valami brutálisak voltak. Meg kellett szokni, hogy ezzel a bringával nem mindenhol kell fékezni. Ahol meg igen, ott meg csak picit, mert a fék az nagyon fogott!
Az XLC fogantyú extra jó fogást biztosított. A bringán hatalmas sár férõhely van. 17 óra sarazás után sem áztak be a tömítések
Engem csupán egy dolog zavart kissé, a letöréseknél nem volt olyan direkt a bringa hátulja. Bár ez lehet, hogy azért van, mert a Merev gépekhez vagyok szokva.
Én ez alatt az 1 hónap alatt nagyon megszerettem a bringát, eddig még nem volt össztelósom, de ha lesz tuti egy Sleek lesz!
Az avataromon van a Mátra marci képe, ahol nyergelem

Vizdinél még megvan a teszt bringa eladó félben, nincsen szétlõve, ha érdekel szólj.
De tudok egy Sleek RC vázszettet is eladót 49cm méretû
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. January 27. - 21:32

És milyen volt???? Csorgattasd kicsit a nyálam!!
Csak egy kört mentem vele, így túl sok mindent nem tudok róla mondani. Jónak tûnt.
De mindjárt küldöm azt aki hosszabb távon használta.
Posted 2011. January 27. - 19:04

Posted 2011. January 27. - 17:54

Posted 2011. January 27. - 17:44

Olvastam egy listát a Márciusban megrendezett Bringaexpon a kiállításra kerülõ márkákról.Szerepel a Boneshaker is,de a zárójelben az általuk kiállított márkák között nem szerepel a Haibike.Kimaradt volna,vagy tényleg nem lesz?Megnézném magamnak a Sleek-et.
Magyarisztánban vagy.Elõrendelõs a Haibike
Posted 2011. January 27. - 16:10