Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Neménvoltam, neménvoltam! Ennyire jól nem tudok hegeszteni...:D

...egy ilyen elsõgenerációs postásbiciklit cseréltem nemrég. Minden elismerésem nekik, mert megpakolva elég nehéz tekerni. Tettem is bele Duomaticot, így már jobb. Nagyon állat közlekedni vele, úgy vettem észre hogy a gépjármûvek sokkal elõzékenyebbek...

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Én is feltuningoltam és nálam is elõbb megnyilik az út :)
Feltöltött képFeltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
Cruisertervezõ

Fixitervezõ

kis kedvenceim...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Itt volt...............

csõ

kösz...
['csába]

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Vicc:
Feleség hazaér a tornáról és tusolás elõtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakõre, hogy a vákuumtól nem tud felállni...
Feszegetik, erõltetik, nem jön fel...
Szomszéd átjön, feszítik tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nõ a kõrõl. Nincs mese kihívják a járólapost.
A járólapos odaguggol a nõ elé és elkezdi csavargatni a nõ mellbimbóit, mire a férj:
- Mit képzel, mit csinál??
- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig, és utána csak a szélsõ sort kell felszednem...

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Én is belefogtam a kerékcserébe.

Megrendeltem a fekete felniket. Nagyon várom a futárt.:D

Rodi '10 Excalibur DH (Kerék | Felni | 26 coll MTB Disc) | Kerékpár Webshop

:D:D:D

Megjöttek a kerekek. Még küllõt vadászok meg agydinamót aztán hajrá.:D:D:D

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

...egy ilyen elsõgenerációs postásbiciklit cseréltem nemrég. Minden elismerésem nekik, mert megpakolva elég nehéz tekerni. Tettem is bele Duomaticot, így már jobb. Nagyon állat közlekedni vele, úgy vettem észre hogy a gépjármûvek sokkal elõzékenyebbek...

Feltöltött kép

Mindig szerettem volna egy ilyet!Grat hozzá!Már csak egy kutya kell elõre..................

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Helló Mindenkinek. Ismerõs?

Hangos kipufogót a játszóterekre! - A sebesség oltára

Állat!Tetszik nagyon!!!!!!

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

...most mi akkor duomaticról beszélünk? (mármint ti)
olyat honnan, mennyiért?

[mondjuk necc, mert még kboross 7sebese sincs sehol, csak a szekrény tetején, de már kellene egy duomatic, meg a 3sebes is... csak szaporodik az alkatrészhalom, bringa meg... hát, marad ugyanannyi :) ]

Itt volt...............

csõ
Ide mit kell írni?

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Feltöltött kép

Imi nem volt jó választás a postás bicaj, most már vigyáznod kell a kutyákkal és a bankrablókkal:D
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

teccik :)
csepel tróger acél vázas újszerû kerékpár eladó - eladó - Egyéb kerékpár | Expressz.hu

Szintén teccik

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Imi ,bakker elõször nem is találtam az üléscsövet, ez a gyilkos típus, maradandó alkotás, ne szerénykedj ugye a te kezed is benne van eme remekmûben;)

Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Helló Mindenkinek. Ismerõs?

Hangos kipufogót a játszóterekre! - A sebesség oltára

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

tényleg szépek, baromi szélesek is - én is néztem ilyen triálfelniket, baromi jól mutatnának cruiser alatt...
négyszerezés? :-o

minden lyuk mellé még 4 :) Jobbról 2 balról 2 :D
Mármint a küllõnek nem tudom hogy mennyi idó alatt fog átszakadni de egy próbát mindenképp csinálok.
Igaz most sikerült szereznem még kettõt de nem jó a profilja (túl kúpos) így marad a vadászat míg meg nem lesz az igazi :)

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Hát hogyis mondjam , kellett egy pár év hogy ezt is megéljem:confused:
'horsey' by eungi kim - 'seoul cycle design' competition shortlist revealed

...a chevrolet újabb fokot esett a szememben...

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
[quote name='sh105'][quote name='sh105']

Ennyi látszik a kapcsolóból:
Feltöltött kép
Feltöltött kép[/QUOTE]

nekem is ilyen lámpám van a nedaon...
mondjuk én a vezeték bevezetõ nyílásához raktam ilyen kapcsolót (ahogy elnézem, pont ilyen), belülre meg vettem ilyen 2-es AAA-elemtartót, 4 LED (2 fehér, 2 zöld elõre, 2 piros-2zöld hátra) lámpánként, és õõõõrületes elektronikai tudásommal összemachináltam; ha akarom, elöl-hátul zölden fénylek, ha meg a rendõr akarja, akkor elöl-fehér - hátul-piros vagyok... ;).

részemrõl az elemest többre értékeltem, mint a sima dinamósat (plusz a felni is festve van, és ha már agyfék, akkor nem fogok dinamóval csíkokat húzogatni rá), plusz kezem munkája is benne van, és a sok vezeték is zavar; de ha már dinamó, akkor agydinamó agyfékkel kombinálva.
mondjuk a real retro a simadinamo...

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Szélesebb felnit és gumit szerettem volna + egy kis feltûnés (legközelebb 80-as vagy 100-as felni kell).
Az agy nagyon tetszik, a bovdeneket teljesen számûztem, de a fékezénél néha problémás, 2x kell kontrázni, ha ugyan abban a sebességben akarsz maradni (más a hangja a racsninak 1esbe mint 2esbe)
csak megkell szokni............

csõ

...most mi akkor duomaticról beszélünk? (mármint ti)
olyat honnan, mennyiért?

[mondjuk necc, mert még kboross 7sebese sincs sehol, csak a szekrény tetején, de már kellene egy duomatic, meg a 3sebes is... csak szaporodik az alkatrészhalom, bringa meg... hát, marad ugyanannyi :) ]

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Személy szerint ezek a felnik a kedvenceim :)

Feltöltött kép

Szépek szélesek igaz csak 32 lyuk van rajtuk de ha találok még egy használtat akkor megpróbálok egy négyszerezést :)

tényleg szépek, baromi szélesek is - én is néztem ilyen triálfelniket, baromi jól mutatnának cruiser alatt...
négyszerezés? :-o

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat! Bocs hogy csak ilyen késõn reagálok...
Nézegettem a sárvédõket, voltam bent az egyik helyi bicikli boltban megkérdezni, hogy esetleg náluk van e ilyen kacsafarkas sárvédõ, de sajnos nincs. Megnéztem viszont a mostani schwinn cruisereket, amik a következõ sárvédõvel gurulnak ki a gyárból:Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 101304000006 Sárvédõ cruiser 70mm széles krómozott (pálcákkal)
Ez a fajta sárvédõ simán rámenne az enyémre is (de nem ilyet szeretnék), de látszik rajta, hogy az elsõ villánál is van egy horpasztás, hogy beférjen közé. Méregettem a villa közötti távot és nem vagyok róla teljesen meggyõzõdve, hogy beférne a kacsafarkas. Átalakításhoz van ötletetek? Valami karosszériás megcsinálná? Vagy kihez fordulhatok ilyen esetben?
Hogy tetézzem a problémát, lecseréltem a country fékeket (mert gyárilag azok voltak rajta) V fékre, és azzal szembesültem, hogy nem fér el a fék alatt a sárvédõ, ugyanis belelóg a tetején a bovden. Ezt a problémát is felvetettem a bringaboltba, most keresnek olyan V féket, aminek a fékteste (a rögzítõ lyuktól a bovden befogatóig) legalább 12 cm hosszú, hogy elférjen alatta a sárvédõ. Horpasztgatással persze meg lehetne oldani, de hát az nem szép. Na erre mondjatok valamit! :) Elég komplex a probléma.
Valaki nem tud nekem javasolni egy olyan V féket, aminek extra hosszú a fékteste? Általában mindegyik 10,5-11,5 között mozog. Nekem pedig nyernem kellene még egy fél centit.
Köszönöm a segítséget elõre is!
Zoli

nekem többek közt egy nedaom is van, '06os - az alá bement a kacsafarkas, hátul kicsit tolni kellett, de meg lehet oldani, nem látszik semmi belõle, hogy kicsit erõltetve lett, és már összeszoktak azóta...
úgyhogy szerintem bemenne az alá a vékony Schwinn alá is, ne görcsölj.

fék:
agy/dobfék, én is azt mondom...
(nekem egy kisebb Sturmey van rajta, ami kicsit gyengén fog, de elmegy; a súly úgyis hátul van, az cruisernél a fontosabb kerék...)
15-16ért már van jól fogó agyfék a fehérvárkerékpáron; a Sturmeyt ajánlom, mert azzal jön az egész szerelék, míg a Shimano, hát... nehezen összeszedhetõ, és nehezen beszerezhetõ (áll még nálam egy Sh. agyfék is, de még kell pár cucc hozzá).

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
teccik :)
csepel tróger acél vázas újszerû kerékpár eladó - eladó - Egyéb kerékpár | Expressz.hu

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Hát hogyis mondjam , kellett egy pár év hogy ezt is megéljem:confused:
'horsey' by eungi kim - 'seoul cycle design' competition shortlist revealed

Lehet, hogy nem véletlenül lett lefejezve a hülyegyerek !!! :)

You can never have "enough" bikes.