Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Személy szerint ezek a felnik a kedvenceim :)

Feltöltött kép

Szépek szélesek igaz csak 32 lyuk van rajtuk de ha találok még egy használtat akkor megpróbálok egy négyszerezést :)

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Van valakinek tapasztalata agydinamó ügyben vagy nagyon stílusidegen?

Használtam,okos találmány,aki nem ért hozzá észre sem veszi

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Nem tudok képek berakni!pfff

A kockásra emlékeztet. Grrrrrr Brrrrrrrrrr Hrrrrrrr klacscscscscs

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Nem tudok képek berakni!pfff

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata agydinamó ügyben vagy nagyon stílusidegen?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Üdv!

1-2 cm-rel kisebb lett az átmérõ.

Csõ

Mi is volt a csere fõ oka (bocsi, de kicsit szétszórt vagyok..) ?
Beszámolhatnál a hátsó aggyal szerzett tapasztalatokról !

You can never have "enough" bikes.

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Én is belefogtam a kerékcserébe.

Megrendeltem a fekete felniket. Nagyon várom a futárt.:D

http://ebike.hu/term...0 excalibur dh/

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Szia Tamás!
Szépek a kerekek! Mennyivel lett más az átmérõ?

Üdv!

1-2 cm-rel kisebb lett az átmérõ.

Csõ
Ide mit kell írni?

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Üdv!

Elkészültek az új kerekeim....................köszönet Boross Karcsinak (Õ volt a kivitelezõ) !!
gyors fotó, a többit majd késõbb.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

csõ

Szia Tamás!
Szépek a kerekek! Mennyivel lett más az átmérõ?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ha nemtalálsz ojan V féket ami jó akkor marad a rollerfék vagy dob fék az nem akadáloz a sárvédönél.
vagy fék tüske levág és határ esetig feljeb tolod a tüskéket és ujra visza hegeszteted.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

zoli9311

zoli9311

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat! Bocs hogy csak ilyen késõn reagálok...
Nézegettem a sárvédõket, voltam bent az egyik helyi bicikli boltban megkérdezni, hogy esetleg náluk van e ilyen kacsafarkas sárvédõ, de sajnos nincs. Megnéztem viszont a mostani schwinn cruisereket, amik a következõ sárvédõvel gurulnak ki a gyárból:Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 101304000006 Sárvédõ cruiser 70mm széles krómozott (pálcákkal)
Ez a fajta sárvédõ simán rámenne az enyémre is (de nem ilyet szeretnék), de látszik rajta, hogy az elsõ villánál is van egy horpasztás, hogy beférjen közé. Méregettem a villa közötti távot és nem vagyok róla teljesen meggyõzõdve, hogy beférne a kacsafarkas. Átalakításhoz van ötletetek? Valami karosszériás megcsinálná? Vagy kihez fordulhatok ilyen esetben?
Hogy tetézzem a problémát, lecseréltem a country fékeket (mert gyárilag azok voltak rajta) V fékre, és azzal szembesültem, hogy nem fér el a fék alatt a sárvédõ, ugyanis belelóg a tetején a bovden. Ezt a problémát is felvetettem a bringaboltba, most keresnek olyan V féket, aminek a fékteste (a rögzítõ lyuktól a bovden befogatóig) legalább 12 cm hosszú, hogy elférjen alatta a sárvédõ. Horpasztgatással persze meg lehetne oldani, de hát az nem szép. Na erre mondjatok valamit! :) Elég komplex a probléma.
Valaki nem tud nekem javasolni egy olyan V féket, aminek extra hosszú a fékteste? Általában mindegyik 10,5-11,5 között mozog. Nekem pedig nyernem kellene még egy fél centit.
Köszönöm a segítséget elõre is!
Zoli

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

:D. Ez sem semmi. Itt is van bõven ujjlenyomat. A legjobban a hólapát-csomagtartó tetszik,de a nyeregcsõ sem kutya.
Kaposváron a T..sco elõtt parkolt.

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Csõ

Elöször azt hittem hólapát van rámekkelve :)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

:D. Ez sem semmi. Itt is van bõven ujjlenyomat. A legjobban a hólapát-csomagtartó tetszik,de a nyeregcsõ sem kutya.

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Csõ

Imi ,bakker elõször nem is találtam az üléscsövet, ez a gyilkos típus, maradandó alkotás, ne szerénykedj ugye a te kezed is benne van eme remekmûben;)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Jól hangzik Monyec, traktorozni is lehet majd?:)

Traktorral kell menni?????:confused: (;):P:D jól van értem csak vicceskedtem)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Tavaszra szeretném az oroszlányi találkozót sátras több napos, családos stb. még egyeztetünk.

Jól hangzik Monyec, traktorozni is lehet majd?:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Ez nállam olyan mint az aláírás, ujjlenyomat (egyedi azonosító), nem kén beszóni:cool2:;)

Feltöltött kép

Csõ

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Tavaszra szeretném az oroszlányi találkozót sátras több napos, családos stb. még egyeztetünk.

akkor hosszú találkozó lesz, beírom Monyec Oroszlány március-májusig :).Tudhatnád mindenki pontos dátumot,sátorhely számát és a menüt várja :)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Üdv mindenkinek!

2012 évre találkozó idõpontok vannak esetleg valakinek a fejében hogy lehessen tervezni?.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

2012 évre találkozó idõpontok vannak esetleg valakinek a fejében hogy lehessen tervezni?.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

........................ , de sikerült behúznom úgy hogy még nem feltûnõ a sárvédõn a horpadás amit takar a villa.

" Csak a rögzítés módja maradandó és jól látható,,,,

Ez nállam olyan mint az aláírás, ujjlenyomat (egyedi azonosító), nem kén beszóni:cool2:;)