Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.

üdv Monyec

figyelem a pontos dátumot és igyekszem hozzá igazodni :)

spenzol2

spenzol2

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Udvolzelet mindenkinek !

Tudna nekem valaki segiteni .

Banan,Lowrider nyerget keresek !:) akinek van meg koszonnem ha szolna !:)

elore is koszonom tovabi szep napot !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Feltöltött kép

:)

Hát ezt nehezebb volt kitalálni mint megvalósítani:D........ ez nitrós gép:confused:;):P
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Jelentkezünk továbbra is. Az idõpont nagyjából mindegy, csak minél hamarabb tudjuk, ez viszont fontos. Nimród megtanult kétkerekûn tekerni az új és egyben elsõ cruiser bicóján, nem kizárt, hogy ott már nem potyautasként lesz jelen :-)

Feltöltött kép

Nagyon klaasz srác, gratulálok !!! :)

Sziasztok!
Régebben már kaptam sok hasznos tanácsot Tõletek!Most ismét pár ötletre,tapasztalatra lenne szükségem!
Szóval!Szeretnék a vasamba sok küllös kereket!De akkor már bele szeretném rakni a meglévö sram 7sebes agyváltómat is!Ez a cél!Ja és mi a véleményetek az itthoni webshopokban kapható 144 küllös kerékszettekröl!?Nem szeretnék ugy járni mint az itthon kapható springer villával!
Szóval mit ajánlotok a 144 küllös+sram 7sebes váltó összeillesztesere!Majálison már ezzel szeretnék cirkálni!:-)
Köszi elöre is mindenkinek!
Üdv Jeddie!

Tamás jól mondja, kb így megy a dolog.
A kerék kínai, de nem rossz, fõleg, ha úgy is átfûzeted. A küllõk nem valami híresek benne...
Létezik Shimano Nexus 3-hoz adater:
katt
Viszont a Sachs S7-hez tudtommal nem. Ha megtervezed, akkor CNC mûhelyben gondolom le lehet gyártatni.
Aztán küllõméret számítás, ki- és befûzetés...
Egyszer lett volna ilyen megrendelésem, de mikor kiszámoltam (DT küllõvel) a költségvetést, elállt tõle a megrendelõ... :D

Szia!

A kerékszett általában (99%) kínai.
A sram-on 36 lyuk van a felnin 144, vagy egy "lyuk többszörözõ" kell
Feltöltött kép
vagy egy oszlopos fúró
http://t3.gstatic.co...gZ8tv0qdML9mOyA
+ egy türelmes ember, aki kiszámolja a küllõhosszat, befûzi, és kicentrírozza.... :)

csõ

:D
:D
Én megcsinálnám...

You can never have "enough" bikes.

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Feltöltött kép

:)

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

Sziasztok!
Régebben már kaptam sok hasznos tanácsot Tõletek!Most ismét pár ötletre,tapasztalatra lenne szükségem!
Szóval!Szeretnék a vasamba sok küllös kereket!De akkor már bele szeretném rakni a meglévö sram 7sebes agyváltómat is!Ez a cél!Ja és mi a véleményetek az itthoni webshopokban kapható 144 küllös kerékszettekröl!?Nem szeretnék ugy járni mint az itthon kapható springer villával!
Szóval mit ajánlotok a 144 küllös+sram 7sebes váltó összeillesztesere!Majálison már ezzel szeretnék cirkálni!:-)
Üdv Jeddie!

Szia!

A kerékszett általában (99%) kínai.
A sram-on 36 lyuk van a felnin 144, vagy egy "lyuk többszörözõ" kell
Feltöltött kép
vagy egy oszlopos fúró
http://t3.gstatic.co...gZ8tv0qdML9mOyA
+ egy türelmes ember, aki kiszámolja a küllõhosszat, befûzi, és kicentrírozza.... :)

csõ
Ide mit kell írni?

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Kedves cruiseres társadalom!Ma beszéltem a westernfarmos haverommal aki a motoros és autós találkozókat szervezi és õ április 28 nyitó cruisermotoros talit és június 9 amerikai autós talit szervez.Azért gondoltam a mi talinkat is ehez kötni, mert blues, rock élõ zenekarok nyomják a ranchon a bulit amely tõlünk 15 km van.Tehát egy kényelmes túrával becsatlakozhatunk.Igazodjunk ezen idõpontokhoz vagy külön tûzzünk ki egy más idõpontot.
Várom építõ javaslataitokat és egyben jelentkezéseteket.

T-MOTOR-SIDECAR.COM Henrix westernfarm

üdv Monyec

figyelem a pontos dátumot és igyekszem hozzá igazodni :)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Országos ballagás!

Ápr.28 dolgozom :(, hol van a május 5?:)

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Kedves cruiseres társadalom!Ma beszéltem a westernfarmos haverommal aki a motoros és autós találkozókat szervezi és õ április 28 nyitó cruisermotoros talit és június 9 amerikai autós talit szervez.Azért gondoltam a mi talinkat is ehez kötni, mert blues, rock élõ zenekarok nyomják a ranchon a bulit amely tõlünk 15 km van.Tehát egy kényelmes túrával becsatlakozhatunk.Igazodjunk ezen idõpontokhoz vagy külön tûzzünk ki egy más idõpontot.

üdv Monyec

Jelentkezünk továbbra is. Az idõpont nagyjából mindegy, csak minél hamarabb tudjuk, ez viszont fontos. Nimród megtanult kétkerekûn tekerni az új és egyben elsõ cruiser bicóján, nem kizárt, hogy ott már nem potyautasként lesz jelen :-)

Feltöltött kép
happy cruisin'
davenef

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!
Üdv Jeddie!

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Április 28 esküvõn dolgozok... :(

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

üdv Monyec

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

http://www.t-motor-sidecar.com/

üdv Monyec

nyikiki

nyikiki

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Jövõ:Richpoi Hírek: Kerékpárkölcsönzõk lepik el Budapestet

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
World’s Lightest Bike

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Kellemes húsvéti ünnepeket minden cruiser rajongónak !!!!

Köszi! Neked is!
Remélem senkinek sem lett "piros a tojása" egy óvatlan locsolás alkalmával!
Húsvétot!

Minden jót!
Don't walk!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Kellemes húsvéti ünnepeket minden cruiser rajongónak !!!!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Sziasztok hajlitott ulles csovet honna tudok venni ?! valaki nem tudna nekem adni egy linket?

Pl. innen:
Terméklista

spenzol2

spenzol2

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok hajlitott ulles csovet honna tudok venni ?! valaki nem tudna nekem adni egy linket?

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts
Sziasztok!

Segítség!
Ha valaki tud olyat aki 2012.04.10-én Nyíregyháza környékérõl indulna Budapestre és 1személy elfér akkor szóljatok már.Kora reggeli indulás elõny. Köszi
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."