üdv Monyec
figyelem a pontos dátumot és igyekszem hozzá igazodni
figyelem a pontos dátumot és igyekszem hozzá igazodni
Jelentkezünk továbbra is. Az idõpont nagyjából mindegy, csak minél hamarabb tudjuk, ez viszont fontos. Nimród megtanult kétkerekûn tekerni az új és egyben elsõ cruiser bicóján, nem kizárt, hogy ott már nem potyautasként lesz jelen :-)
Sziasztok!
Régebben már kaptam sok hasznos tanácsot Tõletek!Most ismét pár ötletre,tapasztalatra lenne szükségem!
Szóval!Szeretnék a vasamba sok küllös kereket!De akkor már bele szeretném rakni a meglévö sram 7sebes agyváltómat is!Ez a cél!Ja és mi a véleményetek az itthoni webshopokban kapható 144 küllös kerékszettekröl!?Nem szeretnék ugy járni mint az itthon kapható springer villával!
Szóval mit ajánlotok a 144 küllös+sram 7sebes váltó összeillesztesere!Majálison már ezzel szeretnék cirkálni!:-)
Köszi elöre is mindenkinek!
Üdv Jeddie!
Szia!
A kerékszett általában (99%) kínai.
A sram-on 36 lyuk van a felnin 144, vagy egy "lyuk többszörözõ" kell
vagy egy oszlopos fúró
http://t3.gstatic.co...gZ8tv0qdML9mOyA
+ egy türelmes ember, aki kiszámolja a küllõhosszat, befûzi, és kicentrírozza....
csõ
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Régebben már kaptam sok hasznos tanácsot Tõletek!Most ismét pár ötletre,tapasztalatra lenne szükségem!
Szóval!Szeretnék a vasamba sok küllös kereket!De akkor már bele szeretném rakni a meglévö sram 7sebes agyváltómat is!Ez a cél!Ja és mi a véleményetek az itthoni webshopokban kapható 144 küllös kerékszettekröl!?Nem szeretnék ugy járni mint az itthon kapható springer villával!
Szóval mit ajánlotok a 144 küllös+sram 7sebes váltó összeillesztesere!Majálison már ezzel szeretnék cirkálni!:-)
Köszi elöre is mindenkinek!
Üdv Jeddie!
Kedves cruiseres társadalom!Ma beszéltem a westernfarmos haverommal aki a motoros és autós találkozókat szervezi és õ április 28 nyitó cruisermotoros talit és június 9 amerikai autós talit szervez.Azért gondoltam a mi talinkat is ehez kötni, mert blues, rock élõ zenekarok nyomják a ranchon a bulit amely tõlünk 15 km van.Tehát egy kényelmes túrával becsatlakozhatunk.Igazodjunk ezen idõpontokhoz vagy külön tûzzünk ki egy más idõpontot.
Várom építõ javaslataitokat és egyben jelentkezéseteket.
T-MOTOR-SIDECAR.COM Henrix westernfarm
üdv Monyec
Kedves cruiseres társadalom!Ma beszéltem a westernfarmos haverommal aki a motoros és autós találkozókat szervezi és õ április 28 nyitó cruisermotoros talit és június 9 amerikai autós talit szervez.Azért gondoltam a mi talinkat is ehez kötni, mert blues, rock élõ zenekarok nyomják a ranchon a bulit amely tõlünk 15 km van.Tehát egy kényelmes túrával becsatlakozhatunk.Igazodjunk ezen idõpontokhoz vagy külön tûzzünk ki egy más idõpontot.
üdv Monyec
üdv Monyec
Kellemes húsvéti ünnepeket minden cruiser rajongónak !!!!
Pl. innen:Sziasztok hajlitott ulles csovet honna tudok venni ?! valaki nem tudna nekem adni egy linket?