Ez lett a mifámból.Balboa meg1x köszi!!
Valami új szerzemény, ha igen akkor egy kérdésem lenne, tengelytávolság nagyobb mint egy átlagos cruiseré ??
Valami új szerzemény, ha igen akkor egy kérdésem lenne, tengelytávolság nagyobb mint egy átlagos cruiseré ??jóóó
Ez milyen?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Tetszik!
Venni , Gyártatni is lehet.Sziasztok!
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Vettem egy Schwinn Csepel Classic cruisert, szeretném egyedivé tenni, elõször egy dupla vállas merev villára gondoltam, de már a legelején elakadtam. Több bringásboltban érdeklõdtem, de legtöbbször azt sem tudták, mit akarok, pedig még képeket is vittem. Aztán kaptam infókat, és kicsit elszomorodtam. Vagy vegyek aranyáron, vagy gyártassam le...
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, merre gondolkodjak? Milyen átalakítások szükségesek egy ilyen villához?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Télen ahol tároltam a cruisert, mint utólag kiderült nem volt a legjobb döntésem.Felületi rozsda pöttyök keletkeztek a krómozott sárvédõn. Ha egy mód van rá nem szeretném kórmoztatni újra.
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, van-e valami más megoldás mint az újra krómozás?
Köszi szépen elõre is mindenkinek.
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Vettem egy Schwinn Csepel Classic cruisert, szeretném egyedivé tenni, elõször egy dupla vállas merev villára gondoltam, de már a legelején elakadtam. Több bringásboltban érdeklõdtem, de legtöbbször azt sem tudták, mit akarok, pedig még képeket is vittem. Aztán kaptam infókat, és kicsit elszomorodtam. Vagy vegyek aranyáron, vagy gyártassam le...
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, merre gondolkodjak? Milyen átalakítások szükségesek egy ilyen villához?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.
üdv Monyec
Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.
üdv Monyec
You can never have "enough" bikes.
üdv Monyec