Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

nyikiki

nyikiki

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Feltöltött kép
Ez lett a mifámból.Balboa meg1x köszi!!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Valami új szerzemény, ha igen akkor egy kérdésem lenne, tengelytávolság nagyobb mint egy átlagos cruiseré ??

Szia!

új szerzemény, tengelytáv 1270mm, üléscsõ közepétõl homlokcsõ közepéig 700mm, sztem hosszabb mint a megszokott,a hajtás mehetett volna elõrébb hogy kényelmesebb legyen vagy én vagyok magasabb a kelleténél :), Vadi új, kellék volt egy kiállításon és a standhoz igazították és lefújták fehér feketére
ami hagy némi kívánni valót :(.
Zsolt

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

jóóó

Ez milyen?

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép

Valami új szerzemény, ha igen akkor egy kérdésem lenne, tengelytávolság nagyobb mint egy átlagos cruiseré ??
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Feltöltött kép

F@sz@ !!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Feltöltött kép

jóóó

Ez milyen?

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Tetszik! :D

Reméltem is! ;)
A filmben is megdupláztam egyszer, bár nem tudom, feltûnt-e...
happy cruisin'
davenef

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Feltöltött kép

Tetszik! :D

You can never have "enough" bikes.

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Feltöltött kép
happy cruisin'
davenef

nyikiki

nyikiki

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
készülök.
https://plus.google....660335699815889

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts
hm.
nekem júni nem jó, OKJra készülök, végsõ vizsgák; utána meglátjuk.

kissé most 'megpihentem' cruiser-ügyben (persze egy kormány még kellene ;) ), meg bringa-ügyekben is; ismerõsöknek segítek, ha akarják... persze ott is a pénz az úr.

de gyûljetek.
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok!

Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Vettem egy Schwinn Csepel Classic cruisert, szeretném egyedivé tenni, elõször egy dupla vállas merev villára gondoltam, de már a legelején elakadtam. Több bringásboltban érdeklõdtem, de legtöbbször azt sem tudták, mit akarok, pedig még képeket is vittem. Aztán kaptam infókat, és kicsit elszomorodtam. Vagy vegyek aranyáron, vagy gyártassam le...

Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, merre gondolkodjak? Milyen átalakítások szükségesek egy ilyen villához?

Válaszaitokat elõre is köszönöm.

Venni , Gyártatni is lehet.

Sziasztok!

Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Télen ahol tároltam a cruisert, mint utólag kiderült nem volt a legjobb döntésem.Felületi rozsda pöttyök keletkeztek a krómozott sárvédõn. Ha egy mód van rá nem szeretném kórmoztatni újra.

Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, van-e valami más megoldás mint az újra krómozás?
Köszi szépen elõre is mindenkinek.

DOMET szappanos párna, szupermarketekben kapható, csodákra képes... Próbáld meg !

garosz

garosz

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Télen ahol tároltam a cruisert, mint utólag kiderült nem volt a legjobb döntésem.Felületi rozsda pöttyök keletkeztek a krómozott sárvédõn. Ha egy mód van rá nem szeretném kórmoztatni újra.

Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, van-e valami más megoldás mint az újra krómozás?
Köszi szépen elõre is mindenkinek.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Sziasztok!

Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Vettem egy Schwinn Csepel Classic cruisert, szeretném egyedivé tenni, elõször egy dupla vállas merev villára gondoltam, de már a legelején elakadtam. Több bringásboltban érdeklõdtem, de legtöbbször azt sem tudták, mit akarok, pedig még képeket is vittem. Aztán kaptam infókat, és kicsit elszomorodtam. Vagy vegyek aranyáron, vagy gyártassam le...

Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, merre gondolkodjak? Milyen átalakítások szükségesek egy ilyen villához?

Én tutira legyártatnám a helyedben. Nincs benne semmi extra, de biztos dupla vállast akarsz egy classic cruiserbe ?

nmsjanos

nmsjanos

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.

üdv Monyec

Szia!

Nekem szimpatikusabb a június 9-i dátum és esemény. Véleményem szubjektív, alkalmazkodom.

Lesz aki BP-rõl vonattal utazik Oroszlányba? Csatlakoznék. Egyedül elég para. Szentes - Budapest nem gáz, viszont az egész utat egyedül megtenni talán unalmas lehet. :)

Minden jót!
Don't walk!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.

üdv Monyec

Hali mint írtam én is igazodok a többséghez,csak elõre szeretném tudni.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Na jó, ide is leírom, még egyszer:
Nekünk is az lenne a lényeg, hogy minél többen lehessünk.
Tudom, ezzel nem segítek Laller, szerintem ha máshogyan nem megy, tûzz ki egy idõpontot, aztán aki bújt, aki nem, megyünk !
:)
Más: hagyd a küllõket a francba:
gallery467
Feltöltött kép
;)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Én sem tudom a többiek hova írnak :) TÖBBIEK ?

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

üdv Monyec

Sajnos a párom majdnem minden hétvégén dolgozik és így rám marad a gyermekem nevelése.Valamikor meg nekem csúszik be valami meló hétvégére..E miatt kell nekem egy dátum amihez igazodni próbálunk.Havonta újabb dátumok jelennek meg ezzel nem tudok sajnos mit kezdeni.Nem tudom hogy a többiek hová írnak de itt a fórumon nem sokan jelentkeznek(lehet hogy rossz fórumot nézek? :) és valamirõl lemaradtam :) )Én nem tudok igazán dátumot mondani, próbálok,szeretnék a többséghez igazodni és veletek tekerni. :)

Zsolt

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Breki ezt mutasd meg a zasszonynak!

Feltöltött kép