Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2012. April 17. - 19:34
Posted 2012. April 17. - 08:08
Valami új szerzemény, ha igen akkor egy kérdésem lenne, tengelytávolság nagyobb mint egy átlagos cruiseré ??
Szia!
új szerzemény, tengelytáv 1270mm, üléscsõ közepétõl homlokcsõ közepéig 700mm, sztem hosszabb mint a megszokott,a hajtás mehetett volna elõrébb hogy kényelmesebb legyen vagy én vagyok magasabb a kelleténél , Vadi új, kellék volt egy kiállításon és a standhoz igazították és lefújták fehér feketére
ami hagy némi kívánni valót .
Zsolt
Posted 2012. April 16. - 19:06
Valami új szerzemény, ha igen akkor egy kérdésem lenne, tengelytávolság nagyobb mint egy átlagos cruiseré ??jóóó
Ez milyen?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Posted 2012. April 16. - 19:04
Posted 2012. April 16. - 16:00
jóóó
Ez milyen?
Posted 2012. April 16. - 10:06
Tetszik!
Reméltem is!
A filmben is megdupláztam egyszer, bár nem tudom, feltûnt-e...
davenef
Posted 2012. April 16. - 09:06
Posted 2012. April 16. - 08:47
Posted 2012. April 15. - 18:14
Posted 2012. April 15. - 14:14
nekem júni nem jó, OKJra készülök, végsõ vizsgák; utána meglátjuk.
kissé most 'megpihentem' cruiser-ügyben (persze egy kormány még kellene ), meg bringa-ügyekben is; ismerõsöknek segítek, ha akarják... persze ott is a pénz az úr.
de gyûljetek.
Posted 2012. April 15. - 13:47
Venni , Gyártatni is lehet.Sziasztok!
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Vettem egy Schwinn Csepel Classic cruisert, szeretném egyedivé tenni, elõször egy dupla vállas merev villára gondoltam, de már a legelején elakadtam. Több bringásboltban érdeklõdtem, de legtöbbször azt sem tudták, mit akarok, pedig még képeket is vittem. Aztán kaptam infókat, és kicsit elszomorodtam. Vagy vegyek aranyáron, vagy gyártassam le...
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, merre gondolkodjak? Milyen átalakítások szükségesek egy ilyen villához?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Télen ahol tároltam a cruisert, mint utólag kiderült nem volt a legjobb döntésem.Felületi rozsda pöttyök keletkeztek a krómozott sárvédõn. Ha egy mód van rá nem szeretném kórmoztatni újra.
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, van-e valami más megoldás mint az újra krómozás?
Köszi szépen elõre is mindenkinek.
DOMET szappanos párna, szupermarketekben kapható, csodákra képes... Próbáld meg !
You can never have "enough" bikes.
Posted 2012. April 15. - 13:12
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Télen ahol tároltam a cruisert, mint utólag kiderült nem volt a legjobb döntésem.Felületi rozsda pöttyök keletkeztek a krómozott sárvédõn. Ha egy mód van rá nem szeretném kórmoztatni újra.
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, van-e valami más megoldás mint az újra krómozás?
Köszi szépen elõre is mindenkinek.
Posted 2012. April 15. - 12:51
Sziasztok!
Elõször írok ide, és egybõl egy kéréssel/kérdéssel nyitok. Vettem egy Schwinn Csepel Classic cruisert, szeretném egyedivé tenni, elõször egy dupla vállas merev villára gondoltam, de már a legelején elakadtam. Több bringásboltban érdeklõdtem, de legtöbbször azt sem tudták, mit akarok, pedig még képeket is vittem. Aztán kaptam infókat, és kicsit elszomorodtam. Vagy vegyek aranyáron, vagy gyártassam le...
Szóval a kérdés: Mit tanácsoltok, merre gondolkodjak? Milyen átalakítások szükségesek egy ilyen villához?
Én tutira legyártatnám a helyedben. Nincs benne semmi extra, de biztos dupla vállast akarsz egy classic cruiserbe ?
Posted 2012. April 15. - 07:46
Posted 2012. April 14. - 20:04
Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.
üdv Monyec
Szia!
Nekem szimpatikusabb a június 9-i dátum és esemény. Véleményem szubjektív, alkalmazkodom.
Lesz aki BP-rõl vonattal utazik Oroszlányba? Csatlakoznék. Egyedül elég para. Szentes - Budapest nem gáz, viszont az egész utat egyedül megtenni talán unalmas lehet.
Minden jót!
Posted 2012. April 14. - 13:40
Kedves Fórumozók Cruiser CLUB tagok!Nekem a ti visszajelzésetek adja meg az inspirációt a dátum kiválasztására.Rajtatok függ az idõpont.
üdv Monyec
Hali mint írtam én is igazodok a többséghez,csak elõre szeretném tudni.
Posted 2012. April 14. - 10:56
Nekünk is az lenne a lényeg, hogy minél többen lehessünk.
Tudom, ezzel nem segítek Laller, szerintem ha máshogyan nem megy, tûzz ki egy idõpontot, aztán aki bújt, aki nem, megyünk !
Más: hagyd a küllõket a francba:
gallery467
You can never have "enough" bikes.
Posted 2012. April 14. - 10:39
Posted 2012. April 14. - 09:18
üdv Monyec
Sajnos a párom majdnem minden hétvégén dolgozik és így rám marad a gyermekem nevelése.Valamikor meg nekem csúszik be valami meló hétvégére..E miatt kell nekem egy dátum amihez igazodni próbálunk.Havonta újabb dátumok jelennek meg ezzel nem tudok sajnos mit kezdeni.Nem tudom hogy a többiek hová írnak de itt a fórumon nem sokan jelentkeznek(lehet hogy rossz fórumot nézek? és valamirõl lemaradtam )Én nem tudok igazán dátumot mondani, próbálok,szeretnék a többséghez igazodni és veletek tekerni.
Zsolt
Posted 2012. April 14. - 08:29