Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. január 13. - 17:10
Egyetértek. Ha a Schwinnt giccsesnek találod, rámold le róla a sok fölös cuccot. Sokkal letisztultabb ,egyszerûbb lesz. Nekem van kettõ + egy nõi, imádom õket. Klasszikusak. (A letámasztómegoldásuk viszont nem tetszik.)
CSÖkönyös
Írta 2009. január 11. - 22:06
A davenef kolléga álláspontját is osztom (persze, ha neki is csak ez az egy lenne, kiváncsi lennék, akkor is ezt mondaná ? :oczko:), vagy akár más alapból kiindulva lehetne építkezni. Pölö: Summertime akciós!
Úgy gondolom, hogy ma már (igaz nem mindent lehet itthon megkapni, de majdnem), sok lehetõség van építésre/átépítésre/építtetésre. Ennyi pénzbõl lehet összehozni a készen kaphatóaknál sokkal jobb és tetszetõsebb bringát.
Ha csak a megbízhatóság és a garancia fontos, más nem ---> Schwinnn-Csepel. Ha azonban a stílus is számít (gondolom igen, azért kérdeztél itt), építés a tuti. Késõbb úgyis megbánnád, vagy megváltoztatnád a gyárit... Simán segítünk, akár elméletben, akár gyakorlatban.
További jó agyalást, ha döntöttél, azért szólj, kíváncsiak vagyunk !
CSÕ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. január 11. - 21:03
myk74 !
kboross@t-online.hu !
Köszönöm javaslatod, de lehet meredek volna nekem alkatrészrõl alkatrészre megrendelni mindent, és összerakatni, lévén, hogy a legbonyolultabb dolog egy gumicsere lehetett amit végrehajtottam. De persze nem fogom kizárni ezt a lehetõséget sem. Ismerkedek az alkatrészekkel, megfogadva kboross@t-online.hu javaslatát is. Átolvasom a forum "tech" részét, és majd látjuk.
Valakitõl még javaslat a "miként legyen amatõrnek cruisere" témával kapcsolatban ?
Szia Orbital!
Nekem is van egy ilyen Neuzer-em, váltóval vettem 45-ért, kicseréltem a kormányát, beállítottam a láncvédõt és egy remek, kényelmes igazi cruiser-bicajt kaptam:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Szóval szvsz némi változás után jó kis bicajt lehet pimpelni belõle.
davenef
Írta 2009. január 11. - 00:58
Na!myk74 !
kboross@t-online.hu !
Köszönöm javaslatod, de lehet meredek volna nekem alkatrészrõl alkatrészre megrendelni mindent, és összerakatni, lévén, hogy a legbonyolultabb dolog egy gumicsere lehetett amit végrehajtottam. De persze nem fogom kizárni ezt a lehetõséget sem. Ismerkedek az alkatrészekkel, megfogadva kboross@t-online.hu javaslatát is. Átolvasom a forum "tech" részét, és majd látjuk.
Valakitõl még javaslat a "miként legyen amatõrnek cruisere" témával kapcsolatban ?
Én is amatör voltam és vagyok is , vettem egy cruisert és szerencsémre jól jártam!De most szívem szerint összerakatnék egy zsivány bicót a VEGACS szakival,és tuti jól járnék.Ez a te választásod te döntessz.Szerintem Gepida vagy Schwinn!
Na csá CSÕ távCSÕ
Írta 2009. január 11. - 00:10
Nekem egy 2008-as Schwinn cruiserem van.Meg vagyok elégedve vele strapabíró nagyon,le a kalappal elõtte.Ha lenne most 60e ft-om biztos hogy összerakatnék itt egy jó szakival egy príma cruisert új alkatrészekbõl.Szerintem ez jó megoldás és most elég sok alkatrészre van akció.
De kinek a pap kinek a paplan!
Na CSÖrgõ.
myk74 !
kboross@t-online.hu !
Írta 2009. január 10. - 15:17
Szervusztok !
Tanácsotokat szeretném kérni, mivel Ti eléggé otthon vagytok cruiser témában.
Nem vagyok nagy bringás, budapesti életkörülményeim nem is tette ezt lehetõvé. Pár hónapja költöztem Sopronba, és tavasztól szeretnék a városba ide-oda mászkálni, idõnként kiugrani pecázni vagy nézelõdni a Fertõ tóhoz, a környezõ borászatokról nem is beszélve.
Tehát ezeket a távokat szeretném megtenni, egy szép formájú és kényelmes bringával. Szeretnék vásárolni egy cruisert. Mivel nem vagyok mûszaki zseni, mûhelyem sincs (nem kertes a ház) és tapasztalatlanságom miatt át sem szeretném veretni magam, egy újat vásárolnék.
Segítsetek ! Milyet vegyek, és hol? M1-es mentén és Budapesti üzlet nem akadály.
Több márka cruiserét megnéztem már, de eddig formailag ez jött be a legjobban==> http://www.neuzer.hu...nagy/136042.jpg
Nem tetszik az itthoni Schwinn (túl giccses), a 2007-es Gepida kicsit feltûnõ, a Marin Drake' Beach pedig túl nyers. Tehát ízlésemhez legközelebb a Neuzer féle stíl áll közel.
Mit tanácsoltok? Milyen márka legyen? Ár érték arány tekintetében is.
Kb. 50-60 ezrem van rá.
Köszönöm
Nekem egy 2008-as Schwinn cruiserem van.Meg vagyok elégedve vele strapabíró nagyon,le a kalappal elõtte.Ha lenne most 60e ft-om biztos hogy összerakatnék itt egy jó szakival egy príma cruisert új alkatrészekbõl.Szerintem ez jó megoldás és most elég sok alkatrészre van akció.
De kinek a pap kinek a paplan!
Na CSÖrgõ.
Írta 2009. január 09. - 23:33
Hi !kboross@t-online.hu !!
Köszönöm a tanácsot. Én nem gondoltam volna, hogy a Neuzer, 45ezerért drága volna. Rossz a minõsége ?
Használt is vennék persze, de mivel nem értek annyira a bringákhoz ezért nem szeretnék "szerencsecsomag" lenni.
De ha tudsz egy megbízhatóságukról híres online boltot, azt szivesen venném.
Köszönöm
Végig kell gondolnom, fogunk itt jót kitalálni neked !
A Neuzerrel az a baj, hogy sok stílusidegen meg az olcsó, gyenge cucc rajta.
A Bikemag Fórum > TÖVIRÕL-HEGY(I)RE > Tech > Cruiser bringák topikban olvass vissza, sok-sok dolgot megtudhatsz onnan is, ha alapos vagy, segíthet.
CSÕrike
Írta 2009. január 09. - 15:45
Hali !
Kinek van 8 éves körüli leánykája ?
(Sajna, nekem nincs... :oczko:)
kislány cruiser , naggyon faja !
A fiú párját megpróbálom megkeresni, ha van !!!
Orbital !
Szia !
Szerintem elég jól behatároltad az igényeidet, itthon ilyen feltételekkel nem is tudok hirtelen mást.
Jó állapotú használt , vagy épített nem játékos? Azok között nagyobb választék lenne. Az a Neuzer ennyiért szerintem nagyon drága.
CSÕváz
kboross@t-online.hu !!
Köszönöm a tanácsot. Én nem gondoltam volna, hogy a Neuzer, 45ezerért drága volna. Rossz a minõsége ?
Használt is vennék persze, de mivel nem értek annyira a bringákhoz ezért nem szeretnék "szerencsecsomag" lenni.
De ha tudsz egy megbízhatóságukról híres online boltot, azt szivesen venném.
Köszönöm
Írta 2009. január 09. - 15:21
Kinek van 8 éves körüli leánykája ?
(Sajna, nekem nincs... :oczko:)
kislány cruiser , naggyon faja !
A fiú párját megpróbálom megkeresni, ha van !!!
Orbital !
Szia !
Szerintem elég jól behatároltad az igényeidet, itthon ilyen feltételekkel nem is tudok hirtelen mást.
Jó állapotú használt , vagy épített nem játékos? Azok között nagyobb választék lenne. Az a Neuzer ennyiért szerintem nagyon drága.
CSÕváz
Írta 2009. január 09. - 14:47
Tanácsotokat szeretném kérni, mivel Ti eléggé otthon vagytok cruiser témában.
Nem vagyok nagy bringás, budapesti életkörülményeim nem is tette ezt lehetõvé. Pár hónapja költöztem Sopronba, és tavasztól szeretnék a városba ide-oda mászkálni, idõnként kiugrani pecázni vagy nézelõdni a Fertõ tóhoz, a környezõ borászatokról nem is beszélve.
Tehát ezeket a távokat szeretném megtenni, egy szép formájú és kényelmes bringával. Szeretnék vásárolni egy cruisert. Mivel nem vagyok mûszaki zseni, mûhelyem sincs (nem kertes a ház) és tapasztalatlanságom miatt át sem szeretném veretni magam, egy újat vásárolnék.
Segítsetek ! Milyet vegyek, és hol? M1-es mentén és Budapesti üzlet nem akadály.
Több márka cruiserét megnéztem már, de eddig formailag ez jött be a legjobban==> http://www.neuzer.hu...nagy/136042.jpg
Nem tetszik az itthoni Schwinn (túl giccses), a 2007-es Gepida kicsit feltûnõ, a Marin Drake' Beach pedig túl nyers. Tehát ízlésemhez legközelebb a Neuzer féle stíl áll közel.
Mit tanácsoltok? Milyen márka legyen? Ár érték arány tekintetében is.
Kb. 50-60 ezrem van rá.
Köszönöm
Írta 2009. január 09. - 14:23
Jóóóóóreggelt!
Ma -11 °C volt nálunk reggel. Nem ültem bringára.
Van aki a beöltöztet i:D
Lefagyott gázCSÕ :chin:
Hö.
Nálunk eltérõ vélemények ütköztek -15 és -18 °C között.
A bringán elgondolkodtam, hogy kellene már talán a Jéger a melósgatya alá meg a füles-sapka...
............
Nem volt melegem.
ami a CSÖvön kifér (nem úgy jöttem)
Írta 2009. január 09. - 10:15
Ma -11 °C volt nálunk reggel. Nem ültem bringára.
Van aki a beöltöztet i:D
Lefagyott gázCSÕ :chin:
Írta 2009. január 05. - 17:58
Most esett le. Nem tudtam elolvasni, csak a hõmérsékletet. Hát nektek sem volt melegetek...:cool2:
CSÕ
Írta 2009. január 05. - 15:31
BÚÉK Mindenkinek!
Remélem mindenki jól van az új esztendõben.
A bõrnyergeket (ha nem fûtõszálas) cseréljétek le, mert nagyon hideg, és azt sokáig tartja.
A ravasz az agy és a két füstölgõ puskaCSÕ
Szasz Imi !
Fûtött garázsból indulva nem hûl át a bõrnyereg sem, max a pofa bõre...
Újév hajnalán fél kettõkor kipróbáltuk , a neked címezett képen láthatod a (TE) °C-odat...
CSÖves hõmérõ!!!
Írta 2009. január 05. - 14:35
...gazdag:)
Legközelebb ilyenkor használd a gombot. Egyszerûbb, tisztább, jobb.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 05. - 14:31
Remélem mindenki jól van az új esztendõben.
A bõrnyergeket (ha nem fûtõszálas) cseréljétek le, mert nagyon hideg, és azt sokáig tartja.
A ravasz az agy és a két füstölgõ puskaCSÕ
Írta 2009. január 01. - 19:00
Írta 2009. január 01. - 18:59
és hát mindenkinek eredményekben és tekerésben boldog újévet kivánok
akkor átirányitva ide:)
Írta 2009. január 01. - 12:38
Írta 2009. január 01. - 12:36