Köszönöm a válasz(oka)t.
Szerk.: Már van egy Schwinn-Csepel cruiserem így vagy eladni szeretném vagy módosítgatni módjával:)
Nekem a kormánya tetszik!Az szép íves.Semmi több.& találós kérdés.
MI ez:
1. Electra
2. Nem Electra
3. Nedao (new series)
A hármas a nyerõ, viszont nálam nem nyerõ, azaz nem jön be.& találós kérdés.
MI ez:
1. Electra
2. Nem Electra
3. Nedao (new series)
You can never have "enough" bikes.
Csõõõ!
Legegyszerûbb mód: Csõhajlítógéppel meghajlítani. Láttam már ilyent, ha nem túl nagy a szög, nem deformálódik az acél (vas) keresztmetszete.
Vagy küldd el kaposvári könyvtáros barátomnak, õ már kettõt elhajlított, amikor elmondása szerint bukkanóra hajtott a montijával:D
Karesz!
Ha esetleg be vagy tárazva hajlított nyeregcsõbõl, egy feketét küldjél légyszíves Myk-al. (27,2 mm gepida nedao classic-ba.)
Köszönöm.
Elkészült, Miki !
Itt lehet szemezgetni ...
Nekem tetszik !
ja, és ez itt a reklám helye :
Itt vannak a képek a kerómról.
Az üzlet hétvégére tolódna, mert holnap meg pénteken nem leszek itthon. Van még egy érdeklõdõ (uncsitesóm).
Igyekeztem minél több szögbõl lefényképezni. Próbáltam a hibáit is megkeresni, bemutatni...amennyire fotókon ez lehetséges.
Nincsen sajnos, ráadásul ezt csak 25.4es átmérõvel lehet kapni, úgyhogy még egy adapter is kell hozzá, ami valószínûleg drágább, mint maga a csõ.Karesz!
Ha esetleg be vagy tárazva hajlított nyeregcsõbõl, egy feketét küldjél légyszíves Myk-al. (27,2 mm gepida nedao classic-ba.)
Köszönöm.
Figyeltem 5 percenként!Egész este ezt vártam!SÍROK, KOMOLYAN MONDOM SZÓHOZ SEM JUTOK!Életem bringáját építetted meg!:beer:Mit láttál, már résen vagy
?
Mit láttál, már résen vagyKaresz!
A könnyem folyik az örömtõl!LÁTTAM, EZ EGY CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!