Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. július 03. - 23:56
Köszönöm a válasz(oka)t.
Szerk.: Már van egy Schwinn-Csepel cruiserem így vagy eladni szeretném vagy módosítgatni módjával:)
Írta 2009. július 03. - 22:23
Nekem a kormánya tetszik!Az szép íves.Semmi több.& találós kérdés.
MI ez:
1. Electra
2. Nem Electra
3. Nedao (new series)
CSÕ
Írta 2009. július 03. - 22:03
A hármas a nyerõ, viszont nálam nem nyerõ, azaz nem jön be.& találós kérdés.
MI ez:
1. Electra
2. Nem Electra
3. Nedao (new series)
Jó kis bringa ez, de olyan kotyvasz, hogy az én elképzelésembe nem fér bele. Olyan CC, trekking, city kombó íves vázcsövekkel, meg cruiser kormánnyal. Azaz Crossover, divatos kifejezéssel illetve.
Technikailag rendben van, csak ...
(Én Schwalbe Big Apple-val láttam.)
Szerintem.
CSÕ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. július 03. - 21:54
MI ez:
1. Electra
2. Nem Electra
3. Nedao (new series)
Írta 2009. július 03. - 21:29
A bringának a menet tulajdonságai összhangban vannak a külsõ jegyeivel,egyszóval hibátlan!!!!!!!!!!Szépen vált a sachs dreigang,és nagyon finom hangja van.Ez a váz forma nekem sokkal kényelmesebb az a pár cm nagyon kellett.Fékben igazad volt ,a V-fék hatékonyabb mint a dobfék,de ez jobban tetszik és hála az égnek nem 200-ról kell lelassítani.
Vegacs mester!
Köszönöm az együttmûködést,a lánckereket és a sok alkatrészt!
CSÕ
Írta 2009. július 03. - 14:45
Csõõõ!
Legegyszerûbb mód: Csõhajlítógéppel meghajlítani. Láttam már ilyent, ha nem túl nagy a szög, nem deformálódik az acél (vas) keresztmetszete.
Vagy küldd el kaposvári könyvtáros barátomnak, õ már kettõt elhajlított, amikor elmondása szerint bukkanóra hajtott a montijával:D
Az elsõ módszer után érdeklõdtem, de nincs arra az átmérõre szerszámjuk. Vettem egy alumíniumot is, majd még körbekérdezgetem a csöveseket.
A második fordulatot kihagyom, bár gondolom a srác is kibírta röhögés nélkül:-)
Írta 2009. július 03. - 12:19
Karesz!
Ha esetleg be vagy tárazva hajlított nyeregcsõbõl, egy feketét küldjél légyszíves Myk-al. (27,2 mm gepida nedao classic-ba.)
Köszönöm.
Csõõõ!
Legegyszerûbb mód: Csõhajlítógéppel meghajlítani. Láttam már ilyent, ha nem túl nagy a szög, nem deformálódik az acél (vas) keresztmetszete.
Vagy küldd el kaposvári könyvtáros barátomnak, õ már kettõt elhajlított, amikor elmondása szerint bukkanóra hajtott a montijával:D
Írta 2009. július 03. - 12:16
Elkészült, Miki !
Itt lehet szemezgetni ...
Nekem tetszik !
ja, és ez itt a reklám helye :
Karcsi. Miki!
Én is együtt örülök veletek, szép és egyedi lett az új bringa!!!
Szerintem most már csak a Bosch lámpára kell vadászni. Figyelem én is hátha utamba akad valami ilyesmi...
Írta 2009. július 03. - 12:12
Itt vannak a képek a kerómról.
Az üzlet hétvégére tolódna, mert holnap meg pénteken nem leszek itthon. Van még egy érdeklõdõ (uncsitesóm).
Igyekeztem minél több szögbõl lefényképezni. Próbáltam a hibáit is megkeresni, bemutatni...amennyire fotókon ez lehetséges.
Mielõbbi jobbulást kvívánok.
Utána meg egy másik cruisert.
Írta 2009. július 03. - 10:28
Nincsen sajnos, ráadásul ezt csak 25.4es átmérõvel lehet kapni, úgyhogy még egy adapter is kell hozzá, ami valószínûleg drágább, mint maga a csõ.Karesz!
Ha esetleg be vagy tárazva hajlított nyeregcsõbõl, egy feketét küldjél légyszíves Myk-al. (27,2 mm gepida nedao classic-ba.)
Köszönöm.
CSÕ
Írta 2009. július 03. - 09:54
Köszönöm.
Írta 2009. július 03. - 05:45
Mind a tulajnak, mind az építõnek.
Szép munka, éreztem, hogy fel kell kelnem hamarabb:-)
Írta 2009. július 02. - 23:21
Írta 2009. július 02. - 23:20
Figyeltem 5 percenként!Egész este ezt vártam!SÍROK, KOMOLYAN MONDOM SZÓHOZ SEM JUTOK!Életem bringáját építetted meg!:beer:Mit láttál, már résen vagy ?
Írta 2009. július 02. - 23:17
Mit láttál, már résen vagy ?Karesz!
A könnyem folyik az örömtõl!LÁTTAM, EZ EGY CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2009. július 02. - 23:12
A könnyem folyik az örömtõl!LÁTTAM, EZ EGY CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!