Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. július 05. - 22:48
Itt a lámpád a gépre:
http://www.vatera.hu..._149956651.html
:beer:
Valakinek ajándék áron:http://www.vatera.hu..._149812363.html
Írta 2009. július 05. - 21:56
Írta 2009. július 05. - 20:20
Írta 2009. július 05. - 20:05
hdanesz!
A tied is kontrás?
Igen, kontrás. Pont most nézegettem a neten agyféket. Az most nagyon megtetszett.
Írta 2009. július 05. - 19:06
Írta 2009. július 05. - 19:04
Gratula! Fasza.Sziasztok!
MEGSZÜLETETT!!! Zöld gyöngyházmetál, 14.6 kg, Kent váz, Springer villa, Bigg Apple külsõk, stb... A 144 küllõs kerekeken még mindig tanakodom, úgy néz ki, hogy egyelõre elég az 1 sebesség. Tegnap délután lettem készen. Az elsõ nagy túrám a belvárosban volt, négy és fél órán keresztül. (a párom egészen jól bírta...) Leírhatatlanul boldog vagyok/voltam/leszek Vele! A városban egy Fiatalember leszólított, hogy honnan rendeltem a bicajt, mert itthon nem lehet kapni. Elmeséltem a történetünket, nagyon tetszett Neki, Õ is építene hasonlót. Valószínû, hogy fogjuk látni itt a fórumon, ebben a topicban! (engedelmetekkel, mindenki nevében meghívtam!)
Ígéretemnek eleget téve, íme néhány fotó a CruiserM'-rõl: http://picasaweb.goo...iel85/CruiserM#
Utólagos köszönet Karesznek, Dr Gonzonak, és az érdi Sólyom kerékpár szaküzletnek!
Most megyek tekerni!
A hátsó agyad hogy muzsikál? Nincs hangja?
Csak azért kérdezem mert az enyém ahogy kihoztam a boltból már klattyogott.
Készülj fel hogy lehet a kukában végzi.
Bocs! Csak tapasztalat.
Írta 2009. július 05. - 18:47
Keresd itt Kareszt(kboross)talán õ tud segíteni!Vagy van itt Debreceni aki épit choppert? az is érdekelne:)
Nekem most épített egy egyedi cruisert és
1000%-os minõségi munkát végzett!Ja és közel van hozzád!
CSÕ
Írta 2009. július 05. - 18:43
Nagyon zsivány lett!Különösen tetszik a lánckereked,a spinger villa jól mutat.Big Apple fincsi!Sok balesetmentes km-t!!!!!!!!Sziasztok!
MEGSZÜLETETT!!! Zöld gyöngyházmetál, 14.6 kg, Kent váz, Springer villa, Bigg Apple külsõk, stb... A 144 küllõs kerekeken még mindig tanakodom, úgy néz ki, hogy egyelõre elég az 1 sebesség. Tegnap délután lettem készen. Az elsõ nagy túrám a belvárosban volt, négy és fél órán keresztül. (a párom egészen jól bírta...) Leírhatatlanul boldog vagyok/voltam/leszek Vele! A városban egy Fiatalember leszólított, hogy honnan rendeltem a bicajt, mert itthon nem lehet kapni. Elmeséltem a történetünket, nagyon tetszett Neki, Õ is építene hasonlót. Valószínû, hogy fogjuk látni itt a fórumon, ebben a topicban! (engedelmetekkel, mindenki nevében meghívtam!)
Ígéretemnek eleget téve, íme néhány fotó a CruiserM'-rõl: http://picasaweb.goo...iel85/CruiserM#
Utólagos köszönet Karesznek, Dr Gonzonak, és az érdi Sólyom kerékpár szaküzletnek!
Most megyek tekerni!
Ha így halad a kis közösség az építésben akkor nagyon színes-különleges felvonulás lessz a Balcsin!
CSÕ
Írta 2009. július 05. - 16:34
Írta 2009. július 05. - 16:17
Most megyek tekerni!
Írta 2009. július 05. - 15:39
Írta 2009. július 05. - 15:37
Írta 2009. július 05. - 15:35
Elõre is köszönöm! Szétnézek a debreceni boltokban, hogy hol merre mennyiért. + egy jó fényezõt is kellene keresnem.öööööö, ne migen láttam még fûzött kereket ezzel a felnivel, de ha érdekel a dolog, tudok segíteni.
Írta 2009. július 05. - 13:01
öööööö, ne migen láttam még fûzött kereket ezzel a felnivel, de ha érdekel a dolog, tudok segíteni.Ez csak felniként elérhetõ, vagy szerelt kerékként is? A küllõfüzéshez nem értek...
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. július 05. - 12:55
Ez csak felniként elérhetõ, vagy szerelt kerékként is? A küllõfüzéshez nem értek...Nagyon jó elképzelés ! Biztos, hogy bejövõs lesz !
Szeretem; a filmet, az autót, és a Chargert is...
Felninek a B+ Zero-t javasolnám, fekete, széles, és bazi erõs, meg szép is. Gumából, sajna, csak max. 2.35 széleset tudsz biztonsággal berakni, azt hiszem a vázad nem bír el többet. Ebbõl örök klasszikus a Crazy Bob.
Nyeregbõl esetleg egy ilyen ? Nekem most van folyammatban egy ilyen fehér nyereg megrendelése.
Hajrá !
Írta 2009. július 05. - 12:47
Nagyon jó elképzelés ! Biztos, hogy bejövõs lesz !Szeretnék valamit alakítgatni a gépezeten, de nem igazán tudom hogy kezdjek hozzá. Elképzelésem már van, csak a kivitelezéssel vannak még gondok.
Le is írom nektek mi jár a fejemben. Gondolom sokan ismeritek a Hazárd megye lordjai c. sorozatot. A benne szereplõ autó (The General Lee) mintájára szeretném átalakítani a binyiglit. Nagyon tetszik ez a narancsos szín. Rajta szép fekete betûkkel (fehér kerettel mint a képen) General Lee felirat. Természetesen felkerülne rá a 01 szám és a déli zászló is. Fekete felniket és jó széles, ballonos gumikat képzeltem el hozzá. Ülést valami ilyesmit képzeltem el. Mindenképpen ilyen bordázott varrású, fekete ülést szeretnék, lehetõleg bõrbõl.
Esetleg ha van építõ jellegû ötletetek, azokat szívesem veszem.
Szeretem; a filmet, az autót, és a Chargert is...
Felninek a B+ Zero-t javasolnám, fekete, széles, és bazi erõs, meg szép is. Gumából, sajna, csak max. 2.35 széleset tudsz biztonsággal berakni, azt hiszem a vázad nem bír el többet. Ebbõl örök klasszikus a Crazy Bob.
Nyeregbõl esetleg egy ilyen ? Nekem most van folyamatban egy ilyen fehér nyereg megrendelése.
Hajrá !
Írta 2009. július 05. - 10:10
Le is írom nektek mi jár a fejemben. Gondolom sokan ismeritek a Hazárd megye lordjai c. sorozatot. A benne szereplõ autó (The General Lee) mintájára szeretném átalakítani a binyiglit. Nagyon tetszik ez a narancsos szín. Rajta szép fekete betûkkel (fehér kerettel mint a képen) General Lee felirat. Természetesen felkerülne rá a 01 szám és a déli zászló is. Fekete felniket és jó széles, ballonos gumikat képzeltem el hozzá. Ülést valami ilyesmit képzeltem el. Mindenképpen ilyen bordázott varrású, fekete ülést szeretnék, lehetõleg bõrbõl.
Esetleg ha van építõ jellegû ötletetek, azokat szívesem veszem.
Írta 2009. július 05. - 09:52
Írta 2009. július 05. - 09:05
Itt vagyok ragyogok. A hír jó is, meg rossz is. Attól függ honnan nézzük. Jó hír nekem, mert nem adom el a kerót. Sok munkával és tornával ugyan, de bicikliképes állapotba lehet hozni a térdem. Jó, nem 100km-es tekerésekre, de azért nem kell rögtön kidobnom a kerót. Így várok, adok neki egy kis idõt, addig próbálom fejlesztgetni...legalább ilyen szinten legyek addig is kapcsolatban biciklivel. Remélem nincs harag.
Más. Bálint korábbi kérdésére válasz: igen, vettem egy springer villát, de nem sikerült a festése és azóta a pince mélyén porosodik.
Szomszéd cimbinek rossz hír,de én örülök hogy nem adod fel és lelkes tagja maradsz szerény kis közösségünknek!
Jobbulást!
Ha valaki tud jó áron cruisert ,és elérhetõ távolságban van jelezze légyszives!
CSÕ
Írta 2009. július 05. - 07:42
Itt vagyok ragyogok. A hír jó is, meg rossz is. Attól függ honnan nézzük. Jó hír nekem, mert nem adom el a kerót. Sok munkával és tornával ugyan, de bicikliképes állapotba lehet hozni a térdem. Jó, nem 100km-es tekerésekre, de azért nem kell rögtön kidobnom a kerót. Így várok, adok neki egy kis idõt, addig próbálom fejlesztgetni...legalább ilyen szinten legyek addig is kapcsolatban biciklivel. Remélem nincs harag.Valami jó hír esetleg?
CSÕ
Más. Bálint korábbi kérdésére válasz: igen, vettem egy springer villát, de nem sikerült a festése és azóta a pince mélyén porosodik.