Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia!

Nézegettem pedálokat. Találkoztam sohasem látott furcsaságokkal is. Amúgy Te milyen színû pedált akarsz venni? Króm? Vagy fekete?
Egyelõre két Wellgo pedál lett színpatikus.

http://picasaweb.goo...620913781512354

Ha találok még valamit, felrakom és szólok.

Minden jót!

Ilyet lehet kapni, viszonylag könnyen és olcsón, esetleg egyedi színû szinterrel egyedivé varázsolható:
Feltöltött kép
Komolyabbak, drágán, külföldrõl:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Satöbbi.

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

... HALÁSZLÉÉÉÉ!!!! ... a Kiskõrösiben mondjuk. Eléggé kint is van, tehát tekerni is kell odáig, meg vissza is ...

Természetesen ! Sõt, mindenképpen. Jó lesz, köszönöm !:D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

A találkozó szervezése mindenki elõtt nyitott, sõ®t kérek minden szegedit és közelben lakót, segítsen a helyi kulináris élvezhetõségek feltérképezésében.
Mit csinálunk?Rajtunk áll.Kruzolás együtt az egy fix program.Evés,ivás,nyalás, stb.....
Nézzük az idõpont felvetéseket.Kinek mi a jó.Mely idõpontra gondoltam.

CSõ mindenkinek

Elsõsorban szerintem most az idõjáráshoz kellene alkalmazkodnunk, hõvös(hideg) nem akkora gond, esõ, köd, hó viszont kizáró ok szerintem.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Feltöltött kép

Úhhh, már bánom, hogy nem vettem meg ! Nagyon kafa, remélem, a "gazdi"nak is tetszeni fog ! Jó vétel volt, az biztos. Ha nagyon nem teszik neki, csak szólj, és repülök :D !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia!

Nézegettem pedálokat. Találkoztam sohasem látott furcsaságokkal is. Amúgy Te milyen színû pedált akarsz venni? Króm? Vagy fekete?

Minden jót!

Az elsõ pedál szerintem teljesen rendszeridegen, a második talán belefér. Mindenesetre a választékot nagymértékben szûkíti, és erre figyelj is oda, hogy a "Z" hajtókar pedál-menete 1/2 coll, a normál 3/4 coll-tól eltérõen.
Csõ

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Szia Green Brain, szerintem a sw. csepel cruiser-ek közül a Tiédnek a legszebb a színezése gyárilag. Persze ez ízlés kérdése, de akkor is.
Ha találtál valami jófajta pedált, az engem is érdekelne, mert lassan aktuális lesz. Mindenképpen valami jó széles, nagy darabra gondolok, lehetõleg fémbõl, hogy ne kopjon el könnyen :) .

Szia!

Minden jót!
Don't walk!

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Szerintem az október 23-i hosszú hétvége megfelelõ lehetne, így maradna idõ pihenni is. Bár elõfordulhat, hogy hamarosan búcsút mondhatunk a napsütéses idõnek. Akkor mi lesz?
Érdeklõdök majd, hogy lesz-e akkor, vagy valamikor máskor valamilyen szabadtéri rendezvény, pl. élõzenével.
Amúgy október 1. és 31. között épp most van az Õszi Kultúrális Fesztivál Szegeden, de napközben csak kiállítások látogatása jöhet szóba mint program. Zenei rendezvények sajnos csak este vannak.

Minden jót!
Don't walk!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Üdv!

Karesz ajánlása által (köszönet) sikerült találnom a Kedvesnek egy szép kis kerót. A napokban fogja megkapni, remélem nagy lesz az öröm. Néhány dologtól eltekintve abszolút korrekt állapotban van. Elsõkörben egy nyereg kell rá (valszeg a virágos selle royal) és egy elsõ sárvédõ. Ezt pedig a velo-x-ben néztem, csak sajnos az króm , amit ha jól tudom elég nehéz festeni. Keresgélni fogok, de ha van valakinek elfekvõben az említettek közül valamelyik és nincs rá szüksége, akkor én vevõ lennék rá!

Képek:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Na csõ!

Ne félj a krómozott sárvédõtõl.Én egy vadi új krómos csengõt festettem át a feleségemnek.Jól át kell csiszolóval + polirpapírral csiszolni és 3x átködölni és kész is.Sok sikert!

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

A találkozó szervezése mindenki elõtt nyitott, sõ®t kérek minden szegedit és közelben lakót, segítsen a helyi kulináris élvezhetõségek feltérképezésében.
Mit csinálunk?Rajtunk áll.Kruzolás együtt az egy fix program.Evés,ivás,nyalás, stb.....

CSõ mindenkinek

... HALÁSZLÉÉÉÉ!!!! ... a Kiskõrösiben mondjuk. Eléggé kint is van, tehát tekerni is kell odáig, meg vissza is ...

sovinho

sovinho

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Feltöltött kép

sovinho

sovinho

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Üdv!

Karesz ajánlása által (köszönet) sikerült találnom a Kedvesnek egy szép kis kerót. A napokban fogja megkapni, remélem nagy lesz az öröm. Néhány dologtól eltekintve abszolút korrekt állapotban van. Elsõkörben egy nyereg kell rá (valszeg a virágos selle royal) és egy elsõ sárvédõ. Ezt pedig a velo-x-ben néztem, csak sajnos az króm , amit ha jól tudom elég nehéz festeni. Keresgélni fogok, de ha van valakinek elfekvõben az említettek közül valamelyik és nincs rá szüksége, akkor én vevõ lennék rá!

Képek:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Na csõ!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Szerintem kene valahol egy listat kesziteni! Amugy hanyan kene legyunk,hogy megerje megszervezni? Es egy ilyen talalka kozben mi tortenik? Kruzolunk egyett a varosba egyutt? Meg nem volt ilyenben reszem azert kerdezem! :)
Amugy nekem is egy jo 100 km!

CSõ mindenkinek

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Nocsak !
Határozott érdeklõdés kezd körvonalazódni egy szegedi találkozóval kapcsolatban !
Én is benne lennék .
Többiek ?

Simán megyünk, csajokkal! Na jó feleségekkel.:clap:
CSÕ

hibrid

hibrid

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Nocsak !
Határozott érdeklõdés kezd körvonalazódni egy szegedi találkozóval kapcsolatban !
Én is benne lennék .
Többiek ?

Szerintem kene valahol egy listat kesziteni! Amugy hanyan kene legyunk,hogy megerje megszervezni? Es egy ilyen talalka kozben mi tortenik? Kruzolunk egyett a varosba egyutt? Meg nem volt ilyenben reszem azert kerdezem! :)
Amugy nekem is egy jo 100 km!
I will be bike !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Idõpont?Ki jelentkezik?
Szeged?Nekem 2 száz (km)!

Nekem is pont annyi, de ha a Balcsira lementem, ezt is bevállalom...;)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Huhú, 65ös Raleigh !!!
Muti !
És ja, örülünk.
Csõ

Idõpont?Ki jelentkezik?
Szeged?Nekem 2 száz (km)!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Az is volt a célom.
Egyébként tényleg nem vagyok ám nagyon normális.
Képzeljétek el, újabb outival gyarapodott a gyûjtemény.
Nem kicsi, viszont nagy. 65-ös! Raleigh. Olyan nyolcvanas évek eleje-közepe.
Behozta a srác, hogy kell-e. Nem lopott, régóta nála van.
Hú, azt hiszem, hírem van már errefelé...

Huhú, 65ös Raleigh !!!
Muti !
És ja, örülünk.
Csõ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Nocsak !
Én is benne lennék .
Többiek ?

hibrid

hibrid

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Szia!

Én Békéscsabai vagyok, szívesen körbenézek ha gondolod, aztán megírod, hogy mikor jössz és találkozhatunk, inkább a kerekebb kormány tetszik?

Üdv: Balázs

Hello Balazs!

Az jo lenne ha szet tudnal nezni, de ha csak a Speedy kerekparuzletbol tudnal szerezni akkor hadjad,mert ismerem a tulajt es beszelek en vele. De ha tudsz egy masik helyet is akkor ok!
Amugy a kerekebbek tetszenek! Akkor varom a fejlemenyeket, kossz elore is!
Hello!
I will be bike !

hibrid

hibrid

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

... én is ... szegedi lévén ... :D

En is benne lennek egy Szegedi talalkaban! :)
I will be bike !