Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. október 14. - 13:28
Írta 2009. október 14. - 13:28
Írta 2009. október 14. - 11:51
Köszi a képet!Szerintem azt direkt neked :cheese:.
Jól látom, összeéllt a fixi? Nekem is ilyen váz volt az elsõ SS, vettem rá új hátsó gumit, meg lefújtam zõdre aztán meg valami szemét tolvaj eltulajdonította. A rák egye ki a belét, a görcs állna bele az ujjaiba downhill közben az újudvari tv toronytól, stb.
Vigyázz rá, lakatold, de leginkább ne hagyd õrizetlenül.
Jó a nyereg is. Arról tudsz majd közelebbi képet is?
Csõ(cs)
Az öregnél még volt egy ugyanilyen bõr favorit sport verseny nyereg,
ha érdekel megnézem megvan-e még.Egy tuti kis elsõfék kellene már csak a fixire.
Vegacs hová tûnt?
Valaki meg tudja adni a számát ha publikus?
CSÕ
Írta 2009. október 14. - 11:03
Írta 2009. október 14. - 11:01
Helló Urak!
Még ultra friss vagyok ezen a fórumon!
Tetszenek a Cruiserek, de én építeni akarok egyet. Vagyis olyan chopperes, sportsteresre gondoltam. Már közel nyolc éve ûzöm a triált, de a minap láttam egy bringát a neten és eldöntöttem hogy kell egy ilyen nekem. A bringa:
http://www.team-tent...gn/shocker/2009 .
Ehhez hasonlóban gondolkodok. Aztán olyan érdés hogy szerintetek ebbe mekkora kerekek vannak? 24" vagy más méret?
Meg olyan kérdés is felmerült bennem hogy azokat a chopeereket amiket kis hazánkban lehet kapni 60 papír körül, annak nekem a hátsó kereke érdekelne közelebbrõl. Honnan lehet olyat beszerezni?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Viszlát
Helló
A hatvan papír körülinek 24-es a kereke. Ennek szerintem inkább 26-os, de nem 100%. Többet nem tudok.:help:
Írta 2009. október 14. - 10:55
Kicsit be voltam havazva,de olvasok ám minden nap!
Sok sikeres építgetést,csinosítást kívánok mindenkinek!
Imi köszi újfent a képeket,szép az az arany cruiser a kajázónál:sloneczni,
el is mentettem a képet!!!!!!
Karesz kellene majd festék ha megoldható 1dl,mert itt senki nem tud keverni ilyen színt
mint ami a cruiseremen van!Köszi!
CSÕ
Szerintem azt direkt neked :cheese:.
Jól látom, összeéllt a fixi? Nekem is ilyen váz volt az elsõ SS, vettem rá új hátsó gumit, meg lefújtam zõdre aztán meg valami szemét tolvaj eltulajdonította. A rák egye ki a belét, a görcs állna bele az ujjaiba downhill közben az újudvari tv toronytól, stb.
Vigyázz rá, lakatold, de leginkább ne hagyd õrizetlenül.
Jó a nyereg is. Arról tudsz majd közelebbi képet is?
Csõ(cs)
Írta 2009. október 13. - 21:35
Még ultra friss vagyok ezen a fórumon!
Tetszenek a Cruiserek, de én építeni akarok egyet. Vagyis olyan chopperes, sportsteresre gondoltam. Már közel nyolc éve ûzöm a triált, de a minap láttam egy bringát a neten és eldöntöttem hogy kell egy ilyen nekem. A bringa:
http://www.team-tent...gn/shocker/2009 .
Ehhez hasonlóban gondolkodok. Aztán olyan érdés hogy szerintetek ebbe mekkora kerekek vannak? 24" vagy más méret?
Meg olyan kérdés is felmerült bennem hogy azokat a chopeereket amiket kis hazánkban lehet kapni 60 papír körül, annak nekem a hátsó kereke érdekelne közelebbrõl. Honnan lehet olyat beszerezni?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Viszlát
Írta 2009. október 13. - 21:17
Sok sikeres építgetést,csinosítást kívánok mindenkinek!
Imi köszi újfent a képeket,szép az az arany cruiser a kajázónál:sloneczni,
el is mentettem a képet!!!!!!
Karesz kellene majd festék ha megoldható 1dl,mert itt senki nem tud keverni ilyen színt
mint ami a cruiseremen van!Köszi!
CSÕ
Írta 2009. október 13. - 19:02
http://trek.hu/mtb-k...hank-kulso.html
Ez lesz az !
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Már elkezdtem visszakeresni 100-ból a 75.-nél tartottam, a szemem szétment, majdnem láttam Elvist.
Köszi Karesz:prosze:!!!!!
CSÕ
Írta 2009. október 13. - 18:54
http://trek.hu/mtb-k...hank-kulso.htmlValaki tudna segíteni mi a márkája ennek a guminak? Korábban vot fent de nincs türelmem utána keresni.
Ez lesz az !
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. október 13. - 17:59
Neem, ez "B" betûvel kezdõdik valami benger vagy bergner:help: vagy mi.
Ok. Sajnálom.
Minden jót!
100. oldal most? Pezsgõ?
Írta 2009. október 13. - 17:51
Szia!
Szerintem ez egy Felt márkájú gumi. Thick Brick, ezen belül pedig Troy Lee Design.
Minden jót!
... Wáá! Tévedtem. A mintázat nem egyezik. Csak oldalról hasonló. Sorry! Az Elektra-nak is van ilyen piros vonalas gumija, de az sem pont ilyen.
Neem, ez "B" betûvel kezdõdik valami benger vagy bergner:help: vagy mi.
Írta 2009. október 13. - 17:29
Valaki tudna segíteni mi a márkája ennek a guminak? Korábban vot fent de nincs türelmem utána keresni.
Szia!
Szerintem ez egy Felt márkájú gumi. Thick Brick, ezen belül pedig Troy Lee Design.
Minden jót!
... Wáá! Tévedtem. A mintázat nem egyezik. Csak oldalról hasonló. Sorry! Az Elektra-nak is van ilyen piros vonalas gumija, de az sem pont ilyen.
Írta 2009. október 13. - 17:15
hat egyhamar biztos nem lessz semmi, amilyen rossz idot mondanak.Igen, az fixi.
Ééértem a ködös dolgot.
Írta 2009. október 13. - 14:15
Ezeket is akkor fotóztam. Nagyon bejövõsek.
Írta 2009. október 13. - 14:09
Dúúúrva !
(A Favorit fixisítve van ?)
A halászlé csak egy alternatíva, nem kötelezõ, az idõpont meg még a jövõ ködébe burkolózik...
Igen, az fixi.
Ééértem a ködös dolgot.
Írta 2009. október 13. - 13:40
Szia. Egy kis barkácsolással te is megtudod csinálni. Sima dobókocka kifurva, mûanyag autós szelepsapka pillanat ragasztóval beleragasztva. Így tényleg a tiéd, és benne van az alkotás öröme. Jó épitgetést....
Igazad lehet, bár úgy gondolom egy dobókocka szelepsapka nem olyan nagy összeg. Kipróbálom mindkét megoldást.
Minden jót!
Írta 2009. október 13. - 13:35
Írta 2009. október 13. - 12:07
Sõt, van raktáron is.Küldj képet melyik jön be neki.
Csõ
Igazábol az electrakbol a hawaii jott be neki, a tovabbi dontest befolyasolja az ar is temeszetesen.
Mondjuk jo valasztasa van, tenyleg nagyon szepek ezek a vazak..: