Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Logókat szivesen...
Félláncszem? http://29er.hu/kepek...e6e6e9b53c8cdaa
Vagy fullfélláncszemes lánc ?Feltöltött kép
No ?
Csõ.

Köszi a gyors választ!
Néztem a neten de sehol nem találtam, Te tudsz valahol?
BMX boltokban lehet esélyem úgy látom,de sehol nincs raktáron.

Zsolt

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Hali!
Ötleteket várok.Leszedtem a hátsó váltót viszont most vagy laza a lánc vagy ha kiszedek 1 szemet akkor meg nagyon feszül.
Állitási lehetõség=0 a hátsó keréknél.Néztem külön láncfeszitõt de az úgy néz ki mint a váltó majdnem.Keresem a LEGJOBB MEGOLDÁST.
Segitsetek!
Karesz köszi a logokat(MCC)

Elõre is köszi

Zsolt

Logókat szivesen...
Félláncszem? http://29er.hu/kepek...e6e6e9b53c8cdaa
Vagy fullfélláncszemes lánc ?Feltöltött kép
No ?
Csõ.

You can never have "enough" bikes.

zollko

zollko

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Zollko!

Jó kis váz!Tetszetõs nagyon.Mi több szép!!!!Egyszer ha sok kp-m lesz minden cruisert beszerzek!

Ez egy teljesen gyári festésû váz. Csak egy pár darabot festettek ilyen szinûre, valami evezõs versenyre, amit itt rendeztek nálunk.
A Csepel Schwinn volt az egyik szponzor. Az egyzõk tekertek vele a parton a verseny alatt.

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
van a vateran 1 ilyen segedmocis cruiser.Nekem nagyon tetszik de nem tudom milyen ez az alap masian valojaban.
Vetnetek ra i pillantast.
cruiser ker

koszi

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Hali!
Ötleteket várok.Leszedtem a hátsó váltót viszont most vagy laza a lánc vagy ha kiszedek 1 szemet akkor meg nagyon feszül.
Állitási lehetõség=0 a hátsó keréknél.Néztem külön láncfeszitõt de az úgy néz ki mint a váltó majdnem.Keresem a LEGJOBB MEGOLDÁST.
Segitsetek!
Karesz köszi a logokat(MCC)

Elõre is köszi

Zsolt

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Üdv srácok... nem nagyon haladok a króm Schwinn Cruiser építésével, de még a beszerzéssel sem... :( Elakadtam a váznál (ugye milyen sokra haladtam?) Beszéltem egy nagykerrel aki azt mondta nem is lesz csak váz... vegyem meg a komplett bringát pffff ez ám a hozzáállás... gyanus, hogy csak nem tud rajta keresni és nem foglalkozik vele. Valakinek konkrét infója arról, hogy van-e, lesz-e valamikor csupasz váz ???????
Most 58.000.- HUFNÁGER Forintért tudnék venni új komplett Schwinn Cruisert.... de a sok katranc nekem nem kell róla...
Kérdés: VÁRJAK? lesz majd? VAGY VEGYEM MEG A KOMPLETT BRINGÁT? szerintetek?

Szavazzunk ? ;)
Szerintem várjál... Olyan nincs, hogy nincs.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok szeretnek venni vagy építeni 1 cruisert magamnak.Ha valakinek van eladó jelezze pls.Találtam 1 gepidát 50k-ert a vateran.Milyen az a gép.Lehet késõbb változtatni rajta??vagy vannak alapból elpuskázott dolgai?.
Minden segítségre tapasztalatra vevõ vagyok.Max 60k ig tudok rá költeni.
Köszönöm.

Az apocalipsere gondoltam.

Üdv:MOnyec

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok szeretnek venni vagy építeni 1 cruisert magamnak.Ha valakinek van eladó jelezze pls.Találtam 1 gepidát 50k-ert a vateran.Milyen az a gép.Lehet késõbb változtatni rajta??vagy vannak alapból elpuskázott dolgai?.
Köszönöm.

Apr

Ezt nézd meg, meg nézd meg az oldalunkon a Tension red gépet(choppershop.hu) 50 papírért a tied

Üdv:Monyec

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Üdv srácok... nem nagyon haladok a króm Schwinn Cruiser építésével, de még a beszerzéssel sem... :( Elakadtam a váznál (ugye milyen sokra haladtam?) Beszéltem egy nagykerrel aki azt mondta nem is lesz csak váz... vegyem meg a komplett bringát pffff ez ám a hozzáállás... gyanus, hogy csak nem tud rajta keresni és nem foglalkozik vele. Valakinek konkrét infója arról, hogy van-e, lesz-e valamikor csupasz váz ???????
Most 58.000.- HUFNÁGER Forintért tudnék venni új komplett Schwinn Cruisert.... de a sok katranc nekem nem kell róla...
Kérdés: VÁRJAK? lesz majd? VAGY VEGYEM MEG A KOMPLETT BRINGÁT? szerintetek?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Üdv!
Karesz!
Holnap délutánig megmondom, hogy kell-e a hajtás, amit ajánlottál!

Monyec!
Megkaptad azt az üzim, amiben konkrét termékeket mutattam?

Hali ! Igen csak már fáradt voltam visszajelezni, most melózok, az üzi meg az otthoni gépemen van.Otthonról referálok.

Üdv:Monyec

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Köszönöm.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Üdv!
Karesz!
Holnap délutánig megmondom, hogy kell-e a hajtás, amit ajánlottál!

Monyec!
Megkaptad azt az üzim, amiben konkrét termékeket mutattam?
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

nem tudom Szegeden mi a helyzet, de itt Debrecenben kb mindegyik bolt tart ilyet, kb egy ezres. hozzá csapágyból van kónuszos és iparis is. asszem 3-4 ezer körülre jön ki a hajtómómû az iparis csapággyal.

Úúúú, az milyen az ? Mármint az iparis. Nem azt nem tudom, mi az ipari csapágy, hanem, hogy hogyan áll össze a "Z" hajtókarral ?
Elmondod ?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Végre sikerült a kép. Erre a vázra gondoltam. A többit privátban?

Igen. Igen. Igen.
:)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Feltöltött kép
Annak ajánlom aki a króm bicót akarja !!!!!!! :)

Na meg magamnak is!

:D de szjéééép ez ugyan az a a váz amit én linkeltem? :o és egy kicsit nekem sok a katranc rajta :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Kosárka megmaradt a Nectarról (égyedi fonás!! Nem cigányoktól) Inkább technikai megoldás kellene. Állítólag ennek fix a stucnija és nem lehet állítani. Nem vagyok hozzáértõ ezért kérdezném hogy tudja-e valaki hogy mûködik?

Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub

CSÕ

Az Ahead így áll össze:

YouTube - Threadless Headset Assembly

Kosár már kicsit bonyolultabb...
Nem t'om...

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100408/1381_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Feltöltött kép[/URL]
Annak ajánlom aki a króm bicót akarja !!!!!!! :)

Na meg magamnak is!

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Hát ez ziccer!Mi felénk vannak kosár fonó cigányok, velük kellene felvenni a kapcsolatot!
A bringa szerintem gyönyörü a stucni meg egyenesen pazar.
viccet félretéve, vannak ezek a puccos konyhai berendezés(háztartási,tányérok, poharak, stb) boltok és ott láttam nõk számára is igen tetszetõs aluvázas mintás kosarakat.Az ár kicsit húzós de a" Drágaságok" szerintem megérdemlik.A felfogatást meg minden canga bótba kapsz.

Kosárka megmaradt a Nectarról (égyedi fonás!! Nem cigányoktól) Inkább technikai megoldás kellene. Állítólag ennek fix a stucnija és nem lehet állítani. Nem vagyok hozzáértõ ezért kérdezném hogy tudja-e valaki hogy mûködik?

CSÕ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Szia te vagy a Dudás Attila? Ezek szerint az utolsó emailt vegyem figyelembe?

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Kis szösszenet!Bambusz+fenyõ láncvédõ,egyik kedvenc Nyíregyi bringám!

A ledes megvilágításról megfeledkeztél.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."