Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia. Én is ilyen kerekeket keresnék, az egyik fiam bicajához. Viszont volna egy pár kérdésem?
Elfér a hagyományos Csepel vázban? Mennyivel nehezebb mint egy sima kerék? Hajtásban ez mutatkozik?
2.125-ös gumival szerelhetõ?[IMG]http://<a href=http://kepfeltoltes.hu/view/100407/fi_k_bicaja_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg target=_blank>[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100407/fi_k_bicaja_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]Erre a vázra gondoltam.

Szia !

Milyen vázra gondolsz pontosan (képet nem látom.) ?
Nem mértem meg, de nincs számottevõ különbség. 108 db küllõ, plusz anya súlya mennyi lehet ?
Ígérem, megmérem.
Tavaly volt egy balatoni túrán ilyen kerekem, és feltekertem vele Tihanyba (kicsit azért megizzadtam, de meleg is volt), tehát szerintem hajtásban nem mutatkozi kigazán. Sõt, ritka jó minõségû a csapágyazása ( kónuszok, csészék, golyók)
A 2.125 simán jó rá...
Csõ

You can never have "enough" bikes.

zollko

zollko

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

35.000 Ft. Horror ;)?

Szia. Én is ilyen kerekeket keresnék, az egyik fiam bicajához. Viszont volna egy pár kérdésem?
Elfér a hagyományos Csepel vázban? Mennyivel nehezebb mint egy sima kerék? Hajtásban ez mutatkozik?
2.125-ös gumival szerelhetõ?[IMG]http://[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100407/fi_k_bicaja_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]Erre a vázra gondoltam.

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Régebben a nyírteleki volt honvédség telephelyén krómoztak-(a dolgozók), bizonyos mérethatárig, most talán arsenal néven fut a vállalkozás, ott érdeklõdhetsz.

Keress fel egy helyi csõbútoros céget, aki bevállalja, hogy elviszi a te cuccodat is.

Vagy postázd el egy megbízható cégnek az országban bárhova-szerintem ez a legjobb megoldás.
Az élet nem mond el semmit, de mindent megmutat-csõváz

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Nincs valakinek elfekvõben valami felesleges kormánya, hajtómûve, amitõl megválna?:D
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Monyec úr mindent beszerez Kapcsolat - Choppershop.hu
Többször rendeltem már töle alkatrészt.

Naccerûûûûûûû ;) köszi

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

A hirdetést láttam... a krómos nem tetszik mert csavart az egyik csöve :( a gepida vázról eladó villa tulaja pedig nem válaszol :(
De azért nagyon szépen köszönöm, és a váz infót is ;)

Monyec úr mindent beszerez Kapcsolat - Choppershop.hu
Többször rendeltem már töle alkatrészt.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

SChwinn váz springer villát a régi apróhirdetésben árul valaki.

A hirdetést láttam... a krómos nem tetszik mert csavart az egyik csöve :( a gepida vázról eladó villa tulaja pedig nem válaszol :(
De azért nagyon szépen köszönöm, és a váz infót is ;)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Ja és még valami: milyen váz lehet ami a képen van?

SChwinn váz springer villát a régi apróhirdetésben árul valaki.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Ja és még valami: milyen váz lehet ami a képen van?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Srácok!

Egy kis segítség kellene. Tudja valaki hol krómoznak Nyíregyháza környékén? Tudomásom szerint csak Kecskeméten legközelebb. :(
Össze akarok rakni egy full króm cruisert. kboross-tól már a héten megveszem a kerekeket, de a többi még hiányzik :D Springer villát valaki? Szinte minden érdekel ha úgy gondoljátok, hogy jól mutatna egy ilyen bringán:Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Jó lesz az a szín is:D
Azért gondoltam Én a kék-fehéret, mert nem tudtam hogy megmarad-e, de amit mondtál, az nagyon tuti lesz!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Választás 2010.04.11.!! Kinek hogy tetszik Myk cangája? Csupaszon vs.felszerelve?:)

Nekem X, mindenhogy szép, de legszebb... ;)

Végre együtt a GT Cruiser család! Csak még le kell csupaszítani:D
Feltöltött kép
CSÕ

Hurrá !
és
Mindenre kiterjedõ fotodokumentációt !

Szevasztok.
Igggeeennn!
Külön örülök, hogy nem hétköznap.:)

A Rampar. egy kis cruiser kormánnyal lenne az igazi sztem is. Pont annyira hátranyúlna legalább mint a mostani variáció.

Igen, a szombat szerintem is sokkal jobb, és kényelmesen lehet idõt szakítani sok mindenre.
Kormány téma: Jaja, hátra nyúló fajtában gondolkozok én is, de a padláson most hirtelen csak strapa,. és tanyabájk-kormányok kerültek elõ, és az íveik nem tetszettek ... Postás kormány ?!

Le kellett szednem a sárvédõket egy kis renoválásra,a téli só után!Nekem nem tetszik így.
Gyerkõc kis bicójára cruiser kormányt tennék valami kisebbet ,az a stucni megfordítva nem a legszebb szerintem ,meg aki ránéz azt hiszi nem értesz a bringaszereléshez!Pedig deeeeeeeeeeeeee!:D
Karesz nincsen elfekvõben egy b+toronto agyad?:)

Megkezdte a rozsda ?!? Nahát !
Kormány téma: Igen, ..., télleg, a stucni olyan furcsa volt, most, hogy mondod ;) !
Agyam csak egy van, azt meg én is használom...:(

Lesz ingyen vonat? Valakinek info?

Egyelõre nincs infó, holnap rámegyek a témára, de más is aktivizálja magát, ha tudja !!!
(Mindenkinek jó lenne, mennyi sör ára az a vonatjegy !)

Hali!
szerintem olyan kormány is jól állna rajta, ami hasonlít a jelenlegihez,viszont az a része, ahol a markolat van, az meg van hajlítva vissza az ülés irányába.
Nem gondolkoztál egy kék-fehér színösszeállításon?
Pl fehér nyereg, markolat,esetleg felnik?
Elég jól mutatna rajta szerintem

Szín téma:
Határozott terv van szín témában, fekete-fehér-piros-lángnyelves (ha összejön), Kari fiam rábólintott :D.

Csöcsõ

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Lesz ingyen vonat? Valakinek info?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Sajnos csak holnap tudok fotózni,mert bent maradt a boltban a nyereg!Ha megvannak a képek jelzek!

Balint75!
Itt vanak a képek,élõben nem anyira kopott mint ahogy a profi képeken látszik :Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - Myk74 Cruisere

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Miki, mi ez a csupasz dolog ???

Le kellett szednem a sárvédõket egy kis renoválásra,a téli só után!Nekem nem tetszik így.
Gyerkõc kis bicójára cruiser kormányt tennék valami kisebbet ,az a stucni megfordítva nem a legszebb szerintem ,meg aki ránéz azt hiszi nem értesz a bringaszereléshez!Pedig deeeeeeeeeeeeee!:D
Karesz nincsen elfekvõben egy b+toronto agyad?:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Hé srácok lemaradtam valamirõl?
Mi ez a csupaszítás dolog?
Volnaszívesvalakifelvilágosítani?:)

LÁTOM MÁR!
Nekem jobban tetszik csupaszon!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Van idõpont:
Criticalmass.hu | Bring
20100424 !
Hál' Isten.

Szevasztok.
Igggeeennn!
Külön örülök, hogy nem hétköznap.:)

A Rampar. egy kis cruiser kormánnyal lenne az igazi sztem is. Pont annyira hátranyúlna legalább mint a mostani variáció.

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Végre együtt a GT Cruiser család! Csak még le kell csupaszítani:D
Feltöltött kép

CSÕ

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Myk! vagány a bicó csupaszon.

Választás 2010.04.11.!! Kinek hogy tetszik Myk cangája? Csupaszon vs.felszerelve?:)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás