Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. április 10. - 16:44

Félláncszemes láncot láttam múltkor a helyi boltban, Kaposváron.
Ha érdekel, megvan a tel.számuk.
Zsolt, ezt neked írtam, csak valamit félrenyomtam.
Írta 2010. április 10. - 16:34

Én soha nem vennék ilyet!
Viszont itt egy megbízható alap:Apr
Szevasztok.
Van egy jó meg egy rossz hírem!
A megbízható alap-cruiser tulaját véletlenül ismerem

A rossz hírem meg az, hogy felhívtam a MÁV-ot, nem tudnak semmit az ingyenes utaztatásról a CM-re.

Mindegy, azér megyünk, remélem.
Írta 2010. április 10. - 15:40

Írta 2010. április 10. - 15:34

Írta 2010. április 10. - 15:22

A Nedao-nak (szerintem) csak a váza szép, esetleg a kerekek. A Schwinn- Csepel legújabb, 2010-es modelljét nézted ? Abban sokkal több szép, használható cucc van, és sokkal egységesebb. (Persze a tavalyi is jó...)
Csõ
MINDENKINEK jó étvágyat !
Igen, a 2010-es Schwinn-t... Csak azzal az a bajom, hogy nem valami szép a színe... :S De az kétségtelen, hogy pl. a sárvédõk 1000x szebbek, mint a Nedao-n... De az ilyen dolgokat lehet cserélni...
Írta 2010. április 10. - 14:24

Írta 2010. április 10. - 14:13

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
És szám szerint hány modellje volt a Schwinnek? Egy kicsit összezavarodtam

Írta 2010. április 10. - 14:12

Írta 2010. április 10. - 13:27

A Nedao-nak (szerintem) csak a váza szép, esetleg a kerekek. A Schwinn- Csepel legújabb, 2010-es modelljét nézted ? Abban sokkal több szép, használható cucc van, és sokkal egységesebb. (Persze a tavalyi is jó...)Ma voltam bringákat nézni, mert én is vásárlás elõtt állok...
Két helyen voltam, egyik helyen egy 2010-es Nedao volt, gyönyörûséges, a másik helyen egy Schwinn-Csepel, az is szintén szép. A váz/festés a Nedao-nál volt szebb, a sárvédõk, illetve a lámpák a Schwinnen... Ha választásra kerül a sor, akkor szerintem a Nedao lesz, mert utána a kicserélendõ elemeket legalább hozzáválogathatom... 63 rugó mindkettõ...
Szerintetek melyik a szebb/jobb?
Csõ
MINDENKINEK jó étvágyat !
You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. április 10. - 12:16

Szerintetek melyik a szebb/jobb?

Írta 2010. április 10. - 11:31

Egy régebbi kormány, meg két stucni, amibõl összerakok egy jót. Került összesen 300 forintba.
Karesz!
Kell a Z hajtókar és a lánckerék!
Persze csak ha meg van még.
http://www.myspace.com/viktorin87
Írta 2010. április 10. - 10:58

Képeket természetesen szeretettel várjuk, minden mennyiségben!Várok ... várok ... már eldöntöttem. A Szondos féle vázzal semmi bajom nincs... csak az matt fekete lesz. Az új Schwinn vázból pedig egy krómosat akarok springer villával. Tehát egyszerre két bringa épül. A fekete már homokfújáson van.
A jövõ héten festik addig megrendeltem néhány javító készletet új hajtókart stb. Az új kereket már fûzik befele, szóval ez a projekt már halad. Majd mellékelek néhány képet ha érdekel titeket.
A full krómot nem akarom elkapkodni, több szálon fut a beszerzés, ... apropó írtam neked privit a nyereggel kapcsolatban, a kereket Kboross-tól a villában Monyec segít. Szóval ez is halad... csak az a k..rva váz.
Így nézne ki:K
Írta 2010. április 10. - 10:49

Várjál hátha lesz normális váz,és akkor az elképzelésednek megfelelõ bringát tudsz majd összerakni!Addig lehet a kiegészítõket beszerezni!A Szondos vázzal mi a problémád?Az õ cruiserét vetted meg nem?
CSÕ
Várok ... várok ... már eldöntöttem. A Szondos féle vázzal semmi bajom nincs... csak az matt fekete lesz. Az új Schwinn vázból pedig egy krómosat akarok springer villával. Tehát egyszerre két bringa épül. A fekete már homokfújáson van.

A full krómot nem akarom elkapkodni, több szálon fut a beszerzés, ... apropó írtam neked privit a nyereggel kapcsolatban, a kereket Kboross-tól a villában Monyec segít. Szóval ez is halad... csak az a k..rva váz.
Így nézne ki:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2010. április 09. - 23:39

You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. április 09. - 22:54

Írta 2010. április 09. - 21:12

Es amit meg valtoztatnek az 1 agyvalto hatra.Ha lehet tarcsa fek elol akkor az kb mennyibe fajna?
Tarcsa fek, Mondjuk Nexus 3 agyvalto?Szereles? Hufban kb mennyi?
Írta 2010. április 09. - 21:02

Írta 2010. április 09. - 20:59

Üdv srácok... nem nagyon haladok a króm Schwinn Cruiser építésével, de még a beszerzéssel sem...
Elakadtam a váznál (ugye milyen sokra haladtam?) Beszéltem egy nagykerrel aki azt mondta nem is lesz csak váz... vegyem meg a komplett bringát pffff ez ám a hozzáállás... gyanus, hogy csak nem tud rajta keresni és nem foglalkozik vele. Valakinek konkrét infója arról, hogy van-e, lesz-e valamikor csupasz váz ???????
Most 58.000.- HUFNÁGER Forintért tudnék venni új komplett Schwinn Cruisert.... de a sok katranc nekem nem kell róla...
Kérdés: VÁRJAK? lesz majd? VAGY VEGYEM MEG A KOMPLETT BRINGÁT? szerintetek?
Várjál hátha lesz normális váz,és akkor az elképzelésednek megfelelõ bringát tudsz majd összerakni!Addig lehet a kiegészítõket beszerezni!A Szondos vázzal mi a problémád?Az õ cruiserét vetted meg nem?
CSÕ
Írta 2010. április 09. - 20:36

van a vateran 1 ilyen segedmocis cruiser.Nekem nagyon tetszik de nem tudom milyen ez az alap masian valojaban.
Vetnetek ra i pillantast.
cruiser ker
koszi
Én soha nem vennék ilyet!
Viszont itt egy megbízható alap:Apr
Írta 2010. április 09. - 20:14

Szia te vagy a Dudás Attila? Ezek szerint az utolsó emailt vegyem figyelembe?
igen!üdv!