Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Helló.
Félláncszemes láncot láttam múltkor a helyi boltban, Kaposváron.
Ha érdekel, megvan a tel.számuk.
Zsolt, ezt neked írtam, csak valamit félrenyomtam.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Én soha nem vennék ilyet!
Viszont itt egy megbízható alap:Apr

Szevasztok.
Van egy jó meg egy rossz hírem!
A megbízható alap-cruiser tulaját véletlenül ismerem :D. Fórumtagoknak ad belõle 10 % árkedvezményt, csak hivatkozzatok rám:D. Meg a láncvédõt is, asszem az megvan, megnézem.
A rossz hírem meg az, hogy felhívtam a MÁV-ot, nem tudnak semmit az ingyenes utaztatásról a CM-re.:(
Mindegy, azér megyünk, remélem.

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
ÚÚÚ, ez milyen váz!!! Gyönyörû!

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
itt egy nagyon tetszetos darab.A fekete is szep crommal meg suru kullokkel
egyedi ker

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

A Nedao-nak (szerintem) csak a váza szép, esetleg a kerekek. A Schwinn- Csepel legújabb, 2010-es modelljét nézted ? Abban sokkal több szép, használható cucc van, és sokkal egységesebb. (Persze a tavalyi is jó...)
Csõ

MINDENKINEK jó étvágyat !

Igen, a 2010-es Schwinn-t... Csak azzal az a bajom, hogy nem valami szép a színe... :S De az kétségtelen, hogy pl. a sárvédõk 1000x szebbek, mint a Nedao-n... De az ilyen dolgokat lehet cserélni...

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Ez lenne? :
Apr

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Srácok ! Sorry, hogy már megint ezzel zaklatlak titeket, de ez most a régi Schwinn váz vagy az új. Nekem a réginek tûnik, én rövidnek látom és az alsó csõ is vékony... vagy nem jól látom?

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K

És szám szerint hány modellje volt a Schwinnek? Egy kicsit összezavarodtam :D

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Van a Vateran 1 Capriolo Unicumos design.Arrol van vmi tapasztalat?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Ma voltam bringákat nézni, mert én is vásárlás elõtt állok... :) Két helyen voltam, egyik helyen egy 2010-es Nedao volt, gyönyörûséges, a másik helyen egy Schwinn-Csepel, az is szintén szép. A váz/festés a Nedao-nál volt szebb, a sárvédõk, illetve a lámpák a Schwinnen... Ha választásra kerül a sor, akkor szerintem a Nedao lesz, mert utána a kicserélendõ elemeket legalább hozzáválogathatom... 63 rugó mindkettõ...

Szerintetek melyik a szebb/jobb? :)

A Nedao-nak (szerintem) csak a váza szép, esetleg a kerekek. A Schwinn- Csepel legújabb, 2010-es modelljét nézted ? Abban sokkal több szép, használható cucc van, és sokkal egységesebb. (Persze a tavalyi is jó...)
Csõ

MINDENKINEK jó étvágyat !

You can never have "enough" bikes.

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Ma voltam bringákat nézni, mert én is vásárlás elõtt állok... :) Két helyen voltam, egyik helyen egy 2010-es Nedao volt, gyönyörûséges, a másik helyen egy Schwinn-Csepel, az is szintén szép. A váz/festés a Nedao-nál volt szebb, a sárvédõk, illetve a lámpák a Schwinnen... Ha választásra kerül a sor, akkor szerintem a Nedao lesz, mert utána a kicserélendõ elemeket legalább hozzáválogathatom... 63 rugó mindkettõ...

Szerintetek melyik a szebb/jobb? :)

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Na bevásároltam egy kicsit:D
Egy régebbi kormány, meg két stucni, amibõl összerakok egy jót. Került összesen 300 forintba.

Karesz!
Kell a Z hajtókar és a lánckerék!
Persze csak ha meg van még.
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Várok ... várok ... már eldöntöttem. A Szondos féle vázzal semmi bajom nincs... csak az matt fekete lesz. Az új Schwinn vázból pedig egy krómosat akarok springer villával. Tehát egyszerre két bringa épül. A fekete már homokfújáson van. :) A jövõ héten festik addig megrendeltem néhány javító készletet új hajtókart stb. Az új kereket már fûzik befele, szóval ez a projekt már halad. Majd mellékelek néhány képet ha érdekel titeket.
A full krómot nem akarom elkapkodni, több szálon fut a beszerzés, ... apropó írtam neked privit a nyereggel kapcsolatban, a kereket Kboross-tól a villában Monyec segít. Szóval ez is halad... csak az a k..rva váz.

Így nézne ki:K

Képeket természetesen szeretettel várjuk, minden mennyiségben!

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Várjál hátha lesz normális váz,és akkor az elképzelésednek megfelelõ bringát tudsz majd összerakni!Addig lehet a kiegészítõket beszerezni!A Szondos vázzal mi a problémád?Az õ cruiserét vetted meg nem?
CSÕ

Várok ... várok ... már eldöntöttem. A Szondos féle vázzal semmi bajom nincs... csak az matt fekete lesz. Az új Schwinn vázból pedig egy krómosat akarok springer villával. Tehát egyszerre két bringa épül. A fekete már homokfújáson van. :) A jövõ héten festik addig megrendeltem néhány javító készletet új hajtókart stb. Az új kereket már fûzik befele, szóval ez a projekt már halad. Majd mellékelek néhány képet ha érdekel titeket.
A full krómot nem akarom elkapkodni, több szálon fut a beszerzés, ... apropó írtam neked privit a nyereggel kapcsolatban, a kereket Kboross-tól a villában Monyec segít. Szóval ez is halad... csak az a k..rva váz.

Így nézne ki:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
History of Beach Cruisers, Buy Beach Cruiser Bicycles Online

You can never have "enough" bikes.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Sziasztok , csõváz , csõkulcs stb stb stb .... találtam egy veb oldalt (Home — Vancruisers.ca - Vancouver Cruiser Calendar, Vancouver Cruiser Rides and more!). Canadai,Vancuveri cruiseresek honlapja, vannak rajta érdekességek. Vannak nállunk itt a fórumon (pl. Miki,Karesz,Monyec stb.) akik technikai dolgok , leírások,össze szerelési útmutatók után szoktak érdeklõdni, ezen az oldalon amit fentebb említettem van egy-két csemege , saschs-sram-sturmey archer váltók, agyak , fékek leírásai ,érdemes mazsolázni.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Koszi ezteszre sem vettem.Jo ar.Es amit meg valtoztatnek az meg a fenmarado penzbol megoldhato.Erre a rugos elso tagra lehet vhogy feket tenni.
Es amit meg valtoztatnek az 1 agyvalto hatra.Ha lehet tarcsa fek elol akkor az kb mennyibe fajna?

Tarcsa fek, Mondjuk Nexus 3 agyvalto?Szereles? Hufban kb mennyi?

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Karesz: a Z-hajtókar két oldalán vannak ugye a csapágyak alapesetben kosárban). ez gyakorlatilag 2 csésze, amiben benne van az ipari csapágy. részletek a Göngy kerékpárboltban. :) én csak érdeklõdtem, hogy mennyi egy középcsapágy-készlet, és mutatták, hogy van ilyen is, asszem 2 ruppó volt.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Üdv srácok... nem nagyon haladok a króm Schwinn Cruiser építésével, de még a beszerzéssel sem... :( Elakadtam a váznál (ugye milyen sokra haladtam?) Beszéltem egy nagykerrel aki azt mondta nem is lesz csak váz... vegyem meg a komplett bringát pffff ez ám a hozzáállás... gyanus, hogy csak nem tud rajta keresni és nem foglalkozik vele. Valakinek konkrét infója arról, hogy van-e, lesz-e valamikor csupasz váz ???????
Most 58.000.- HUFNÁGER Forintért tudnék venni új komplett Schwinn Cruisert.... de a sok katranc nekem nem kell róla...
Kérdés: VÁRJAK? lesz majd? VAGY VEGYEM MEG A KOMPLETT BRINGÁT? szerintetek?

Várjál hátha lesz normális váz,és akkor az elképzelésednek megfelelõ bringát tudsz majd összerakni!Addig lehet a kiegészítõket beszerezni!A Szondos vázzal mi a problémád?Az õ cruiserét vetted meg nem?
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

van a vateran 1 ilyen segedmocis cruiser.Nekem nagyon tetszik de nem tudom milyen ez az alap masian valojaban.
Vetnetek ra i pillantast.
cruiser ker

koszi

Én soha nem vennék ilyet!
Viszont itt egy megbízható alap:Apr

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Szia te vagy a Dudás Attila? Ezek szerint az utolsó emailt vegyem figyelembe?

igen!üdv!