Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Na én ilyen békákra gondoltam!
A sportos!
Posted Image

A fõnök!
Posted Image

A csikasz!
Posted Image

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Köszi a képeket Myk!

A nagyok így csinálják.Új felni kemény lakat stb.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Zero+bordo!
Posted Image
Bandázás!
Posted Image

Ej szépek ezek kedvet is kaptam egy új Schwinn-Csepel építésére :) Új vázszettrõl infó valakinek? Valaki azt mondta Május közepe.... az lassan itt van.
Ha valaki tudna feltétlenül szóljon.....

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Köszi a képeket Myk!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Zero+bordo!
Posted Image
Bandázás!
Posted Image

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Vonal helyett fogass a táblára sorvezetõnek egy lécet, valami egyenest, mondjuk fémvonalzót, akkor lehet, hogy pontosabban sikerül !

Szerintem ne add fel ilyen könnyen.

Na hiszen még szép, hogy nem adom fel.... a réztábla ingyen van, a gravírozást le üzletelem, tehát ez sem kerül semmibe :)
A beütéssel pedig ráérek elpöcsölni.... Az ötlet kiváló...... Az eredményrõl képekben beszámolok.... hátha nektek is megtetszik :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Remélem, mindenkinek leesett az álla !

Gyönyörû!Én már tegnap néztem ,látogatom az oldalt rendszeresen!Mit mondjak!Ez a minõség kéremszépen!
A tandem moci is tuti.Régi motorom egy volt ,sajnos eladtam mikor mentem katonának egy simson shul pedálos volt imádtam!ilyen volt pont:Elad

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Valakinek képe olyan tulajdonos névtábláról amit az elsõ kerékre tettek régen? Csináltam egy prototípust sárga réztáblából betûbeütõvel, de nagyon nehéz szépen megcsinálni (hiába húztam vonalat nem akar egyenes lenni) . A betûk beütése után megfújtam feketével, amit visszacsiszoltam és az egészet lelakkoztam. Hát az eredmény finoman szólva sem szép :) Arra gondoltam inkább gravíroztatom... nem éppen eredeti megoldás, de jobbat nem tudok. Lehet késõbb megcsinálom beütõvel újra, csak elõtte szépen le kellene csiszolni, és szebben kellene lakkozni is.

Vonal helyett fogass a táblára sorvezetõnek egy lécet, valami egyenest, mondjuk fémvonalzót, akkor lehet, hogy pontosabban sikerül !

Szerintem ne add fel ilyen könnyen.

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Igaz, hogy nem a névtáblák miatt, de gondoltam, már rég' jártam ott, ezért benéztem.
Erre mi van a fõoldalon ?
Ez, ni :
Posted Image
Azér' ez nem semmi...
Sõt, Sárkány !

Remélem, mindenkinek leesett az álla !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Itt nézz szét!MAGYAR GY

Igaz, hogy nem a névtáblák miatt, de gondoltam, már rég' jártam ott, ezért benéztem.
Erre mi van a fõoldalon ?
Ez, ni :
Posted Image
Azér' ez nem semmi...
Sõt, Sárkány !

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Valakinek képe olyan tulajdonos névtábláról amit az elsõ kerékre tettek régen? Csináltam egy prototípust sárga réztáblából betûbeütõvel, de nagyon nehéz szépen megcsinálni (hiába húztam vonalat nem akar egyenes lenni) . A betûk beütése után megfújtam feketével, amit visszacsiszoltam és az egészet lelakkoztam. Hát az eredmény finoman szólva sem szép :) Arra gondoltam inkább gravíroztatom... nem éppen eredeti megoldás, de jobbat nem tudok. Lehet késõbb megcsinálom beütõvel újra, csak elõtte szépen le kellene csiszolni, és szebben kellene lakkozni is.

Itt nézz szét!MAGYAR GY

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Posted Image
:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Csõ Miki , súgjál már mit fejlesztett Raszta a gépre !!!????

B+ zero fekete kerekek,és Abus bordo lakat! :)
Szép lett nagyon!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Találtam egy nagyon egyedi megoldást gyerek ülés helyett , nekem tetszik:
url=http://kepfeltoltes.hu/view/100507/beach-cruiser-kiddie-seat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Posted Image[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K

Na mégegyszer hátha most sikerül:
Posted Image
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Találtam egy nagyon egyedi megoldást gyerek ülés helyett , nekem tetszik:
url=http://kepfeltoltes.hu/view/100507/beach-cruiser-kiddie-seat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Posted Image[/url]

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Csõ Miki , súgjál már mit fejlesztett Raszta a gépre !!!????

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Helló Pickup király a gép, mint egy limó , f@sza lehet vele manõverezni ,( elõre kell gondolkozni, és számításokat végezni az ívekhez :D) , jutalmad a sashoz egy hasonló csak kép formában:
Posted Image

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Ez egy jó nap volt!
Idõrendi sorrendben tehát:Megkaptam délelõtt Apukától a lánckereket és az AJÁNDÉK csengõt,délután hívott Vegacs hogy feladta az AJÁNDÉK torpedo lámpámat,és most este hozta a szomszéd a Karesztõl AJÁNDÉKBA kapott kormány a fixibe és a csomagtartót!
Köszönöm mindenkinek!Tiszta karácsony!

Más!
Rasztabarátom jó lenne ha beszámolnál a mai fejlesztésedrõl amit a bringán hajtottál végre,és nagy vigyorral egy pár mp-re mutattál meg és már mentél is!
CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

CsÕÕÕÕÕÕ

Hú bocs, nem esik le miben állapodtunk meg, tényleg. Lehet öregszem?
Jó vele közlekedni, csak meg kell szokni hogy másként kanyarodik, de Neked mondom?
Illetve szokatlan meg az hogy hátul is széles a kormány, nem lehet nagyon közel menni pl. jelzõtáblához ill el mellette. A teszkó elõtt majdnem elvittem egyet, szóval szokni kell.
A rövidsége tényleg annyi, de már megtoldottam 3 centivel, raktam rá sárhányót/sárvédõt.
Érdekes, hogy ezen tetszik.
Csõõõ:)

Hát abban, hogy nem veszem meg elõled !!! ;)
Feltétlenül várunk fotót használat közben, meg akár videót is, ha lehet :)...
Csövi