Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Csak hogy pontosítsuk a létszámot a találkozóra!Némi kezdõ ellátás beszerzése miatt! :) Ha fogyna valami akkor barát kisboltos azonnal kiszállítja a fogyó készletet,a tett színhelyére(a héten nyítja a boltját 500m-re a tüskevártól)!Ha valaki nem szereti a szalonnát akkor pizzéria étterem helyben megtalálható ,egyéni igények szerint.
Monyec csipet csapat 7fõ
Karesz duo 2fõ
Imi a magányos harcos 1 fõ?
Szepi 2fõ
Raszta 1fõ
Gábris 1fõ
Andi-Laci(vela pékség,barátaim) 2fõ
Myk74 3fõ
Vadász DH úr?
Breki?(a héten megmûtik)Szorítsunk neki!
Robóék?
Tibo79?
Ennyi hirtelen.

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

üdv!valakinek unicumos bringa eladó?vevõ lennék rá!

Apukat keresd meg .neki van 1

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
üdv!valakinek unicumos bringa eladó?vevõ lennék rá!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
[quote name='szepii']A találkozóra a kevés nem nyíregyi gyereknek a szállásigény felmérése után lehetne egy közös foglalást eszközölni ???[/QUOTE]

Mindent lehet! Akkor kikre lehet számítani a találkozón és ebbõl kiknek kell szállás? Kérjük mindenki jelezze, köszönjük!
Közel az idõpont![/QUOTE]

Oroszlány:7 fõ (3gyerek,15,10,8 ) és 4 felnõtt

Szállás nekünk ok 7 hódas Pagony

Üdv:Monyec és nagycsáládjá

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Itthon hol lehet ilyen kormányt venni? Picasa Webalbumok - kardosg94 - '09 Gepida Nedao

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Mi ketten, szoboszlóiak ott leszünk, és szállás is kellene, köszi. Az elõleg, ha kell, megy postán (ÜCS).
Csõ

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Üdv!
Túl vagyok egy jól megünnepelt szülinapon, közbe még a nyár is ideért, de nagyon.
ha lehetne, ki se moozdulnék a szobából, de hát a nap javát kinn kell töltenem a napon.

Isten éltessen !!!
Ja, a nyár az ideért... Én is kint melózok, vagy terepen, vagy autóban, általában eldugult klímával.
Ráadásul ma 15.20-kor világvége jellegû viharban tekertem haza, úgyhogy a zuhany meg volt oldva, felfrissültem :D...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Az átfûzést szakember csinálta.Egy kicsit elszámoltam magam mert a felnim 140 küllõs a choppershopos meg ugye 144,maradt 4 lyuk de optikailag nem látszik,kb egy sebeséget használtam eddig rajta ezért is adnám el inkább rakok fel egy nagyobb fogast..
Igen szereztem egy KUSTOM KRUISER glide deluxot a német ebay-rol abba lessz a tank,rakok majd fel még képeket már le van glettelve.Most jön az alapozás fényezés, a többit ha kész leszz megnézed és megbeszéljük.

Rennndicsek, köszi !
A Glide-ról tudsz mutatni képeket ???
Zicceres meg mostanában nagyon elfoglalt lehet, még mindig várjuk tõle is a fotókat ;) !
Csõõõ

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
A találkozóra a kevés nem nyíregyi gyereknek a szállásigény felmérése után lehetne egy közös foglalást eszközölni ???[/QUOTE]

Mindent lehet! Akkor kikre lehet számítani a találkozón és ebbõl kiknek kell szállás? Kérjük mindenki jelezze, köszönjük!
Közel az idõpont!

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Üdv!
Túl vagyok egy jól megünnepelt szülinapon, közbe még a nyár is ideért, de nagyon.
ha lehetne, ki se moozdulnék a szobából, de hát a nap javát kinn kell töltenem a napon.
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Ja és utolagi is köszönöm zicceres kolégának a sok segitséget a postával kapcsolatba.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Ja és látom, a 144 küllõs kerékben Nexus3 agy figyel. Gyári adapter a chopershoptól ?
Az átfûzés hogyan ment, volt komplikáció ?

Az átfûzést szakember csinálta.Egy kicsit elszámoltam magam mert a felnim 140 küllõs a choppershopos meg ugye 144,maradt 4 lyuk de optikailag nem látszik,kb egy sebeséget használtam eddig rajta ezért is adnám el inkább rakok fel egy nagyobb fogast..
Igen szereztem egy KUSTOM KRUISER glide deluxot a német ebay-rol abba lessz a tank,rakok majd fel még képeket már le van glettelve.Most jön az alapozás fényezés, a többit ha kész leszz megnézed és megbeszéljük.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

A galériádban láttam olyat, ami nekem is kellene ! Nagyon...
Az a készülõ tank Dyno vázba illik, nemde ? Na olyan kellene nekem is, 1 garnitúra. ;)
Mit tudsz mondani ?

Ja és látom, a 144 küllõs kerékben Nexus3 agy figyel. Gyári adapter a chopershoptól ?
Az átfûzés hogyan ment, volt komplikáció ?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Miben töröd a fejed mester?Milyen nyalánkságra akadtál?
CSÕ

Á, nem érdekes ... ;)
A találkozóra a kevés nem nyíregyi gyereknek a szállásigény felmérése után lehetne egy közös foglalást eszközölni ???

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Gyerekek !
A pepedálról lehet rendelni? Olyan béna vagyok, nem találtam rendelésrõl semmit...
Csövi

Miben töröd a fejed mester?Milyen nyalánkságra akadtál?
CSÕ

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
szia!a pepedálnál sajna a fele dolgot sem láttam ahhoz képest mint amit hirdetnek a neten.ritkán frissítenek.a sárvédõk érdekelnek.kormány esetleg?üdv!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
A galériádban láttam olyat, ami nekem is kellene ! Nagyon...
Az a készülõ tank Dyno vázba illik, nemde ? Na olyan kellene nekem is, 1 garnitúra. ;)
Mit tudsz mondani ?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Helló Karesz a kérdésedre a válasz :nem. Én vásároltam nálla , de kénytelen voltam bemenni érte az üzletbe, de azért próbáld meg felhívni ( Pepe a neve a srácnak) hátha feladja neked postán ami kellene. Üdv

Köszi, meg fogom próbálni !
Csõ

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Gyerekek !
A pepedálról lehet rendelni? Olyan béna vagyok, nem találtam rendelésrõl semmit...
Csövi

Helló Karesz a kérdésedre a válasz :nem. Én vásároltam nálla , de kénytelen voltam bemenni érte az üzletbe, de azért próbáld meg felhívni ( Pepe a neve a srácnak) hátha feladja neked postán ami kellene. Üdv
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Szia Zugloban vagyok 10 perc alatt itt vagy .Inkabb a postat kihagynam.Tobbe kerul a leves mint a hus. 205930840

Hivlak majd hét elején. Köszi