Monyec csipet csapat 7fõ
Karesz duo 2fõ
Imi a magányos harcos 1 fõ?
Szepi 2fõ
Raszta 1fõ
Gábris 1fõ
Andi-Laci(vela pékség,barátaim) 2fõ
Myk74 3fõ
Vadász DH úr?
Breki?(a héten megmûtik)Szorítsunk neki!
Robóék?
Tibo79?
Ennyi hirtelen.
üdv!valakinek unicumos bringa eladó?vevõ lennék rá!
You can never have "enough" bikes.
Isten éltessen !!!Üdv!
Túl vagyok egy jól megünnepelt szülinapon, közbe még a nyár is ideért, de nagyon.
ha lehetne, ki se moozdulnék a szobából, de hát a nap javát kinn kell töltenem a napon.
Rennndicsek, köszi !Az átfûzést szakember csinálta.Egy kicsit elszámoltam magam mert a felnim 140 küllõs a choppershopos meg ugye 144,maradt 4 lyuk de optikailag nem látszik,kb egy sebeséget használtam eddig rajta ezért is adnám el inkább rakok fel egy nagyobb fogast..
Igen szereztem egy KUSTOM KRUISER glide deluxot a német ebay-rol abba lessz a tank,rakok majd fel még képeket már le van glettelve.Most jön az alapozás fényezés, a többit ha kész leszz megnézed és megbeszéljük.
Az átfûzést szakember csinálta.Egy kicsit elszámoltam magam mert a felnim 140 küllõs a choppershopos meg ugye 144,maradt 4 lyuk de optikailag nem látszik,kb egy sebeséget használtam eddig rajta ezért is adnám el inkább rakok fel egy nagyobb fogast..Ja és látom, a 144 küllõs kerékben Nexus3 agy figyel. Gyári adapter a chopershoptól ?
Az átfûzés hogyan ment, volt komplikáció ?
Ja és látom, a 144 küllõs kerékben Nexus3 agy figyel. Gyári adapter a chopershoptól ?A galériádban láttam olyat, ami nekem is kellene ! Nagyon...
Az a készülõ tank Dyno vázba illik, nemde ? Na olyan kellene nekem is, 1 garnitúra.
Mit tudsz mondani ?
Á, nem érdekes ...Miben töröd a fejed mester?Milyen nyalánkságra akadtál?
CSÕ
Gyerekek !
A pepedálról lehet rendelni? Olyan béna vagyok, nem találtam rendelésrõl semmit...
Csövi
Helló Karesz a kérdésedre a válasz :nem. Én vásároltam nálla , de kénytelen voltam bemenni érte az üzletbe, de azért próbáld meg felhívni ( Pepe a neve a srácnak) hátha feladja neked postán ami kellene. Üdv
Gyerekek !
A pepedálról lehet rendelni? Olyan béna vagyok, nem találtam rendelésrõl semmit...
Csövi
Hivlak majd hét elején. KösziSzia Zugloban vagyok 10 perc alatt itt vagy .Inkabb a postat kihagynam.Tobbe kerul a leves mint a hus. 205930840