Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. június 18. - 17:43

Gyors felépülést és jó egészséget kívánok!
Írta 2010. június 18. - 14:42

Írta 2010. június 18. - 14:40

Szoval ha megy vki innen Bp-rol viheti az egesz keszletet es majd kesobb elszmolunk.
20/5930840 itt elertek.
Írta 2010. június 18. - 14:35

Írta 2010. június 18. - 11:28

De rég jártam erre. Úgy néz ki ismét az aktív biciklisek táborát gyarapítom!

De ugye most meg keróm nincs. A Schwinn cruisert eladtam annak idején, igaz az már azóta visszakerült hozzám. Kinéztem egy újat helyette, tehát ha valaki igényt tartana a krémszínû cruiserre, írjon nyugodtan! 15 ezer jó magyar forintért adnám.
Képek ezen a linken.
Ja, az új kiszemelt egy Electra.

Írta 2010. június 18. - 10:43

Imi !Szia.
Bocs, tegnap elhúzódott a tanévzáró, fél nyolckor lett vége kb, nem tudtam bemenni a bótba.
Kapott a nagylányom könyvjutalmat, belenéztem pont annál nyitottam ki hogy a tolvajoknak levágják a kezét Szent István korában asszem. Ha ezt így csinálnák most is, sok félkezû ember lenne. Viszont kevesebb ellopott bringa pl.
Viktorin sajnos nem sok esély van hogy meglesz a gép, tapasztalatból mondom.
A Schwinn Tango tengelytáv: 180,5 cm. Kompakt-tandem, mi?
Karesz, te jössz: A Dyno-é mekkora? Csak úgy kíváncsiságból.
Tippelek én is: 185 cm.
Örülök, hogy Breki jól, és túl van rajta, mennyi ideig tartott a beavatkozás, milyen gyártmányút tettek bele?
Csõ Mindenkinek
Hát, most kiderült: butulok. A tengelytávom "gyanúsan rövid", 1588 mm, így újra megmértem a teljes hosszát is, és csak 2250 mm

Sorry
Kézlevágást aláírnám én is...
Breki ! Ez nem a jó irány ! Örülök, hogy minden rendben, tornáztassad a gépet minél sûrûbben, éljen a pulzus !
(Remélem, érted.. !)
Csõõõõõõõõõõõõõõõ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. június 18. - 10:02

Nyíregyháziak!
Vasárnap 10h a belvárosban az Alpine pro elõtt,egy megbeszélés?
Írta 2010. június 18. - 09:53

Írta 2010. június 18. - 08:44

Kire számíthatunk még közületek a találkozón?:
apuka
bad_saint
bálint75
chiccoka
horvatharian
Many94
MrWhite
pipersgarage
viktorin
zollner
Bocsánat ha valakit kihagytam! Természetesen mindenkit várunk!!!!!
:-( Sajna én is nyakig a melóban, ráadásul belefogtam egy új vállalkozásba úgyhogy nem nagyon van szabad idõm.
Helyette most rohadt sokat bringázok mindenfelé a városban. Sok az elintézni való....
Azért kösz, hogy gondoltál rám.
Jó tekerést mindenkinek!!! ;-)
Írta 2010. június 18. - 08:06

Üdv!
Sajnos nekem is ki kell hagynom a találkozót, a munkahelyem nagyon rövid idõn belül megszûnik, és ha minden igaz június 23-adika környékétõl újra tanulni fogok, amiért nem kapok túlzottan sok összeget, most gyûjtök vésztartalékot még egy hétig.
De ha lesz még ilyen, egyszer tuti elmegyünk, csak legyen állandó munkám, meg barátnõmnek is bringája újra.
Ma nézik meg a biztonsági kamera felvételét, hátha kiderül valami az esetrõl.
Én már ezerszer átgondoltam mit kéne tenni azzal a barommal.
Ellopni egy olyan bicajt, amin semmi extra nincs, pusztán csak vigyáztak rá nagyon.
És nincs senki, aki újat tudna venni helyette...
Gondolkozok valami helyettesítõ keró összeállításán( remélem nem örökre kell helyettesítenie.)
Jobbulást Breki!
Nemsokára lesz sok alkatrészem cruiserhez olcsón!Cimborának eltört a váza(nõi) nem lehet hegeszteni,vesz egy újat és a megmaradt cuccokat olcsón rendelkezésemre bocsájtja!Képek lesznek.Majd üzenek!
CSÕ
Írta 2010. június 18. - 07:53

Vasárnap 10h a belvárosban az Alpine pro elõtt,egy megbeszélés?
Írta 2010. június 18. - 07:51

Köszi a választ!Szondos akar építeni,hegeszteni egy szép nagy vázat ,és felvetõdött ötletként hogy egy tandem kell neki és hátra ülne ,persze némi módosítások után!Szia.
Bocs, tegnap elhúzódott a tanévzáró, fél nyolckor lett vége kb, nem tudtam bemenni a bótba.
Kapott a nagylányom könyvjutalmat, belenéztem pont annál nyitottam ki hogy a tolvajoknak levágják a kezét Szent István korában asszem. Ha ezt így csinálnák most is, sok félkezû ember lenne. Viszont kevesebb ellopott bringa pl.
Örülök, hogy Breki jól, és túl van rajta, mennyi ideig tartott a beavatkozás, milyen gyártmányút tettek bele?
Csõ Mindenkinek
Brekinek nem tudom hogy milyen tipusú pacemakert tettek be(szabadság alatt sem tudsz meglenni a kis eszközeid nélkül

Szállás ügyben ne aggódj,a kis nappalimban van egy kanapé a számodra!CSÕ
Írta 2010. június 18. - 06:38

Ha nem alszol .hogy sörözünk?Egy nagy kérésem lenne,lemérnéd a tandem tengelytávját?Köszi.
Szia.
Csõ Mindenkinek
Írta 2010. június 17. - 21:18

apuka
bad_saint
bálint75
chiccoka
horvatharian
Many94
MrWhite
pipersgarage
viktorin
zollner
sziasztok!sajna nem tudok menni,sok a meló a nyáron télen meg kevés úgyhogy, most kell belehúznom!jó szórakozást!!!
Írta 2010. június 17. - 20:19

Jó mulatást kívánok nektek!
Üdv
Apuka
Írta 2010. június 17. - 19:47

apuka
bad_saint
bálint75
chiccoka
horvatharian
Many94
MrWhite
pipersgarage
viktorin
zollner
Köszi a meghívást de nem tudok vele élni. Természetesen a piszkos anyagiak no meg a meló.

Egyszer talán összejön.

Írta 2010. június 17. - 19:43

Sajnos nekem is ki kell hagynom a találkozót, a munkahelyem nagyon rövid idõn belül megszûnik, és ha minden igaz június 23-adika környékétõl újra tanulni fogok, amiért nem kapok túlzottan sok összeget, most gyûjtök vésztartalékot még egy hétig.
De ha lesz még ilyen, egyszer tuti elmegyünk, csak legyen állandó munkám, meg barátnõmnek is bringája újra.
Ma nézik meg a biztonsági kamera felvételét, hátha kiderül valami az esetrõl.
Én már ezerszer átgondoltam mit kéne tenni azzal a barommal.
Ellopni egy olyan bicajt, amin semmi extra nincs, pusztán csak vigyáztak rá nagyon.
És nincs senki, aki újat tudna venni helyette...
Gondolkozok valami helyettesítõ keró összeállításán( remélem nem örökre kell helyettesítenie.)
Jobbulást Breki!
http://www.myspace.com/viktorin87
Írta 2010. június 17. - 17:39

Írta 2010. június 17. - 15:32

Sajnos ezt a nyíregyházi összejövetelt most kihagyom, lévén, hogy sajnálatos módon megszünt a munkám és a vésztartalék elég szûkös, efféle kiruccanás most nem fér bele. Remélem, legközelebb már tudok csatlakozni.
Érezzétek jól magatokat![/QUOTE]
Sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni! Reméljük sikerül munkát találnod, sok sikert! A találkozórol pedig beszámolunk minden távolmaradónak!
Írta 2010. június 17. - 15:10

Közel az idõpont![/QUOTE]
Sziasztok!
Sajnos ezt a nyíregyházi összejövetelt most kihagyom, lévén, hogy sajnálatos módon megszünt a munkám és a vésztartalék elég szûkös, efféle kiruccanás most nem fér bele. Remélem, legközelebb már tudok csatlakozni.
Érezzétek jól magatokat!
davenef