Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Breki!
Gyors felépülést és jó egészséget kívánok!

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Bazz az nem penz erte,Annyiert vazat kapsz max.

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Urak Sajnos engem is 11.mutottek,Kb 3 hetig semmi sport. 4 hetig semmi sex.(Ez mar nehezebb)No mind 1.Szeretnem felajanlani ,hogy ha Bp valaki megy le a talira odaadnam a matricakat akinek kell ott atveheti.Mert a posta kb 800 HUF.Kriminalis draga.
Szoval ha megy vki innen Bp-rol viheti az egesz keszletet es majd kesobb elszmolunk.
20/5930840 itt elertek.

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Ha tudom hogy ennyi akkor inkabb lemegyek hozzatok szalonat sutni.

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Sziasztok!

De rég jártam erre. Úgy néz ki ismét az aktív biciklisek táborát gyarapítom! :) A térdem sok-sok kezelés és tornáztatás, szenvedés után ismét mûködõképes.
De ugye most meg keróm nincs. A Schwinn cruisert eladtam annak idején, igaz az már azóta visszakerült hozzám. Kinéztem egy újat helyette, tehát ha valaki igényt tartana a krémszínû cruiserre, írjon nyugodtan! 15 ezer jó magyar forintért adnám.
Képek ezen a linken.
Ja, az új kiszemelt egy Electra. :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szia.

Bocs, tegnap elhúzódott a tanévzáró, fél nyolckor lett vége kb, nem tudtam bemenni a bótba.
Kapott a nagylányom könyvjutalmat, belenéztem pont annál nyitottam ki hogy a tolvajoknak levágják a kezét Szent István korában asszem. Ha ezt így csinálnák most is, sok félkezû ember lenne. Viszont kevesebb ellopott bringa pl.
Viktorin sajnos nem sok esély van hogy meglesz a gép, tapasztalatból mondom.

A Schwinn Tango tengelytáv: 180,5 cm. Kompakt-tandem, mi?

Karesz, te jössz: A Dyno-é mekkora? Csak úgy kíváncsiságból.
Tippelek én is: 185 cm.

Örülök, hogy Breki jól, és túl van rajta, mennyi ideig tartott a beavatkozás, milyen gyártmányút tettek bele?

Csõ Mindenkinek

Imi !

Hát, most kiderült: butulok. A tengelytávom "gyanúsan rövid", 1588 mm, így újra megmértem a teljes hosszát is, és csak 2250 mm :(...
Sorry
Kézlevágást aláírnám én is...
Breki ! Ez nem a jó irány ! Örülök, hogy minden rendben, tornáztassad a gépet minél sûrûbben, éljen a pulzus !
(Remélem, érted.. !)
Csõõõõõõõõõõõõõõõ

You can never have "enough" bikes.

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Ok mester!

Nyíregyháziak!
Vasárnap 10h a belvárosban az Alpine pro elõtt,egy megbeszélés?

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Üdv Breki! Jobbulást és gyors felépülést. CSõ.

bad_saint

bad_saint

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Kire számíthatunk még közületek a találkozón?:
apuka
bad_saint
bálint75
chiccoka
horvatharian
Many94
MrWhite
pipersgarage
viktorin
zollner

Bocsánat ha valakit kihagytam! Természetesen mindenkit várunk!!!!!

:-( Sajna én is nyakig a melóban, ráadásul belefogtam egy új vállalkozásba úgyhogy nem nagyon van szabad idõm.
Helyette most rohadt sokat bringázok mindenfelé a városban. Sok az elintézni való....
Azért kösz, hogy gondoltál rám.
Jó tekerést mindenkinek!!! ;-)
-=Sanya=-

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Üdv!
Sajnos nekem is ki kell hagynom a találkozót, a munkahelyem nagyon rövid idõn belül megszûnik, és ha minden igaz június 23-adika környékétõl újra tanulni fogok, amiért nem kapok túlzottan sok összeget, most gyûjtök vésztartalékot még egy hétig.
De ha lesz még ilyen, egyszer tuti elmegyünk, csak legyen állandó munkám, meg barátnõmnek is bringája újra.

Ma nézik meg a biztonsági kamera felvételét, hátha kiderül valami az esetrõl.
Én már ezerszer átgondoltam mit kéne tenni azzal a barommal.
Ellopni egy olyan bicajt, amin semmi extra nincs, pusztán csak vigyáztak rá nagyon.
És nincs senki, aki újat tudna venni helyette...
Gondolkozok valami helyettesítõ keró összeállításán( remélem nem örökre kell helyettesítenie.)

Jobbulást Breki!

Nemsokára lesz sok alkatrészem cruiserhez olcsón!Cimborának eltört a váza(nõi) nem lehet hegeszteni,vesz egy újat és a megmaradt cuccokat olcsón rendelkezésemre bocsájtja!Képek lesznek.Majd üzenek!
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Nyíregyháziak!
Vasárnap 10h a belvárosban az Alpine pro elõtt,egy megbeszélés?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Szia.

Bocs, tegnap elhúzódott a tanévzáró, fél nyolckor lett vége kb, nem tudtam bemenni a bótba.
Kapott a nagylányom könyvjutalmat, belenéztem pont annál nyitottam ki hogy a tolvajoknak levágják a kezét Szent István korában asszem. Ha ezt így csinálnák most is, sok félkezû ember lenne. Viszont kevesebb ellopott bringa pl.

Örülök, hogy Breki jól, és túl van rajta, mennyi ideig tartott a beavatkozás, milyen gyártmányút tettek bele?

Csõ Mindenkinek

Köszi a választ!Szondos akar építeni,hegeszteni egy szép nagy vázat ,és felvetõdött ötletként hogy egy tandem kell neki és hátra ülne ,persze némi módosítások után!
Brekinek nem tudom hogy milyen tipusú pacemakert tettek be(szabadság alatt sem tudsz meglenni a kis eszközeid nélkül :) )majd személyesen tájékoztat a történtekrõl.Annyit tudok hogy kb 1,5 órás volt a mûtét!
Szállás ügyben ne aggódj,a kis nappalimban van egy kanapé a számodra!CSÕ

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Ha nem alszol .hogy sörözünk?Egy nagy kérésem lenne,lemérnéd a tandem tengelytávját?Köszi.

Szia.

Csõ Mindenkinek

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

apuka
bad_saint
bálint75
chiccoka
horvatharian
Many94
MrWhite
pipersgarage
viktorin
zollner

sziasztok!sajna nem tudok menni,sok a meló a nyáron télen meg kevés úgyhogy, most kell belehúznom!jó szórakozást!!!

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Sajnos én sem tudok részt venni az összejövetelen!

Jó mulatást kívánok nektek!

Üdv
Apuka

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

apuka
bad_saint
bálint75
chiccoka
horvatharian
Many94
MrWhite
pipersgarage
viktorin
zollner

Köszi a meghívást de nem tudok vele élni. Természetesen a piszkos anyagiak no meg a meló.:(
Egyszer talán összejön.:D

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Üdv!
Sajnos nekem is ki kell hagynom a találkozót, a munkahelyem nagyon rövid idõn belül megszûnik, és ha minden igaz június 23-adika környékétõl újra tanulni fogok, amiért nem kapok túlzottan sok összeget, most gyûjtök vésztartalékot még egy hétig.
De ha lesz még ilyen, egyszer tuti elmegyünk, csak legyen állandó munkám, meg barátnõmnek is bringája újra.

Ma nézik meg a biztonsági kamera felvételét, hátha kiderül valami az esetrõl.
Én már ezerszer átgondoltam mit kéne tenni azzal a barommal.
Ellopni egy olyan bicajt, amin semmi extra nincs, pusztán csak vigyáztak rá nagyon.
És nincs senki, aki újat tudna venni helyette...
Gondolkozok valami helyettesítõ keró összeállításán( remélem nem örökre kell helyettesítenie.)

Jobbulást Breki!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Brekinél minden rendben lezajlott.Jól van üdvözöl mindenkit.CSÕ

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Sziasztok!
Sajnos ezt a nyíregyházi összejövetelt most kihagyom, lévén, hogy sajnálatos módon megszünt a munkám és a vésztartalék elég szûkös, efféle kiruccanás most nem fér bele. Remélem, legközelebb már tudok csatlakozni.
Érezzétek jól magatokat![/QUOTE]

Sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni! Reméljük sikerül munkát találnod, sok sikert! A találkozórol pedig beszámolunk minden távolmaradónak!

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
[QUOTE Akkor kikre lehet számítani a találkozón és ebbõl kiknek kell szállás? Kérjük mindenki jelezze, köszönjük!
Közel az idõpont![/QUOTE]

Sziasztok!
Sajnos ezt a nyíregyházi összejövetelt most kihagyom, lévén, hogy sajnálatos módon megszünt a munkám és a vésztartalék elég szûkös, efféle kiruccanás most nem fér bele. Remélem, legközelebb már tudok csatlakozni.
Érezzétek jól magatokat!
happy cruisin'
davenef