Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Az igen állat! :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

K

Na igen,kb én is ilyen könnyedén tüntettem el,az asztalról a bökõt!CSÕ

sh105

sh105

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Egyik ismerõs úgy gondolta fog egy pannónia vázat és kicsit átszabja. Van még mit dolgozni rajta, de jónak igérkezik =)

Feltöltött kép
___,,,._`;...;´_.,,,___www.sub.hu___,,,._`;...;´_.,,,___
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Én voltam az utolsó szalonnázó és én már akkor nem láttam.Breki bugylijával falatoztam, tehát már az utolsó dekádban nem volt ott a szalonnasütõ környékén.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Hülye kérdés!Nem látta valaki az asztalon heverõ gyilkos eszközt,a jó kis szovjet késem?Nem találom,már akkor este sem találtam meg!
Szívemhez nõtt!
Feltöltött kép

Helló Miki ,azt a kést már mi is kerestük ott a bulin, ugyanis az volt a legnagyobb. Emlékeim szerint a szalonna sütõ szélén volt, azzal vágdosták le a megsült szalonnát , csak egy elvetélt gondolat hogy nem eshetett be a tûztérbe , ha esetleg nem nézted meg ott , akkor szóljál Zsótinak ha megy dolgozni nézzen bele hátha..... üdv Csaba
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Hülye kérdés!Nem látta valaki az asztalon heverõ gyilkos eszközt,a jó kis szovjet késem?Nem találom,már akkor este sem találtam meg!
Szívemhez nõtt!

DE !
Én láttam !
Ott és akkor..
Utána nem, de mást se nagyon :(

You can never have "enough" bikes.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Szívemhez nõtt!
Feltöltött kép

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Csõ Mindenkinek,

Ma értünk haza Tiszanewcity :-) -bõl. Köszi mindenkinek a részvételt. Jó volt veletek találkozni. Most néztem meg a képeket, egyik jobb, mint a másik.

További jó hetet nektek,
Rasztafaszi

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Nekem mindegy, válasszunk helyszínt és mindenkinek megfelelõ idõpontot !

Szerintem az õszi CM helyet kellene nekünk találkozni, egy találkozó keretében.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Jók a képek, jók a gépek, de ezt a vacak idõjárást láthatóan nagyon kifogtátok! Közhely, de már-már szállóige is egyben, úgyhogy elsütöm: lélekben ott voltam én is! A következõn már reményeim szerint ott leszek/leszünk teljes formában.
happy cruisin'
davenef

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
BULLET LIGHT FOR LOWRIDER, BEACH CRUISER, CUSTOM BIKE on eBay (end time 16-Jul-10 12:22:54 BST)
Ilyen lámpája valakinek eladó? Talán nirve de nem vagyok benne biztos.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Pálesz fogyasztása esetén az orvosok nem javasolják az édesség fogyasztását.
Mi GERGÕ-vel nem fogyasztottunk ilyen jellegû tudatmódosítót. Ezért csoki járt hangulatjavítónak.

:D:D:D
Ez így van ;)!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Helló Mapeth show! Vagyis Breki és a többiek!
Szeretnék én is a köszönet mondó sorba állni. Nagyon jó volt a találkozó. Ha találkozok az Aigner Szilárdal bokán rúgom. Köszönetet szeretnék mondani, tetszõleges sorendben Mikinek, Szepinek, Gabrisnak, Brekinek, Csabinak, a szüleimnek, a tornatanáromnak, és még stb. Világbéke! Jó volt nálatok, már szervezem a Monyecékhoz a találkozót ! Szép volt fiuk, mindenki nagyon jó fej volt, örülök, hogy egy ilyen társaságba járhatunk! Üdv Kis Család!

Köszi mindenkinek.
A jó hangulat és a baráti légkör az nem a szervezésen hanem a jelenlévõkön múlik.
Az idõjárást még nem tudjuk befolyásolni,de dolgozunk rajta.
Még egyszer köszi mindenkinek a részvételt,és remélem hogy a következõ találkozón már én is kerekezni tudok veletek.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Csoki ügyben kérdezd meg Brekit ;) , a következõ alkalommal te kapsz a többiek nem ( na jó csak vicceskedtem , legközelebb jobban figyelek hogy mindenki kapjon, sorry). Amúgy Breki sok mindenrõl tehet , ugyanis egész nap azt állította hogy 2 után jó idõ lesz, csak azt nem mondta melyik nap , melyik hónap, és melyik év :D:D:D

Pálesz fogyasztása esetén az orvosok nem javasolják az édesség fogyasztását.
Mi GERGÕ-vel nem fogyasztottunk ilyen jellegû tudatmódosítót. Ezért csoki járt hangulatjavítónak.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Mi is örülünk hogy olyan kiba...ott messzirõl is eljöttetek!
Én biztos nem mennék olyan messzire :) :)

A fene egye meg,Monyec gépét ki sem próbáltam,Kareszét sem,Imiét sem stb stb stb!

Dehogyisnem! Jössz te! Vagy viszlek...
:)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Persze, hogy nem volt idõd.A szalonnát is gyorsan kellett sütni, hogy az esõ ne oltsa el a tüzet.Ebbe a nagy kapkodásban így megértem.Pedig az electrát miattad vittem el.No majd jöttök minálunk oszt kipróbálod!Frenkanállal összedugjuk a fejünket és majd Ö meghív benneteket hozzánk.

Üdv:Monyec

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Mi is örülünk hogy olyan kiba...ott messzirõl is eljöttetek!
Én biztos nem mennék olyan messzire :) :)

A fene egye meg,Monyec gépét ki sem próbáltam,Kareszét sem,Imiét sem stb stb stb!

frenknail

frenknail

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Helló Mapeth show! Vagyis Breki és a többiek!
Szeretnék én is a köszönet mondó sorba állni. Nagyon jó volt a találkozó. Ha találkozok az Aigner Szilárdal bokán rúgom. Köszönetet szeretnék mondani, tetszõleges sorendben Mikinek, Szepinek, Gabrisnak, Brekinek, Csabinak, a szüleimnek, a tornatanáromnak, és még stb. Világbéke! Jó volt nálatok, már szervezem a Monyecékhoz a találkozót ! Szép volt fiuk, mindenki nagyon jó fej volt, örülök, hogy egy ilyen társaságba járhatunk! Üdv Kis Család!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Részemrõl ok!Mikor jó a keleti blocknak?

Nekem mindegy, válasszunk helyszínt és mindenkinek megfelelõ idõpontot !