Viktorin vett vázat.Gumikat nem takaritom nagyon,csak sima víz+citromos cif!Nekünk a ház oldala sárgul mert nagyon vasas a víz amivel locsolunk!
Szabolcsban vagyunk... itt is vasas a víz, de minek locsolod a ház oldalát?

Viktorin vett vázat.Gumikat nem takaritom nagyon,csak sima víz+citromos cif!Nekünk a ház oldala sárgul mert nagyon vasas a víz amivel locsolunk!
Viktorin vett vázat.Gumikat nem takaritom nagyon,csak sima víz+citromos cif!Nekünk a ház oldala sárgul mert nagyon vasas a víz amivel locsolunk!Üdv mindenki!
Valaki vett a Vateráról nõi Csepel Cruiser vázat !!!!! Már nem emlékszem ki az. Venni akarok én is... (asszony - pajtás megöl) Az embernek kellene a száma, mert én utálom a Vaterát. Vagy ha valaki tud hasonlóan jó árban - érdekelne...
Más: Myki !!!! Mivel tisztítod a Crazy Bob feliratot ? barnul befele erõsen
Hali.
Úgy gondoltam, hogy 2010 jólius, csak elírtam.
Ennyire elõre nem bírok tervezni...
Bocs de ezt a hónapot pedig nem találom.
Ezt nem tudtam kihagyni bocssss.
Az nagyon frankó lenne, de a méret 20" !!!
Ha van, megköszönném a segítséged .
Köszi
Köszi!
Most már teljesen tiszta.
Végül is, ha finoman megolajozom a vázat, nyugodtan megkocogtathatom a perselyeket kiskalapáccsal úgy, hogy egy fát ütök?
Szóljál ha hozzád jutottak az alkatrészek,mert sárvédõre szerintem igényt fogok tartani:D
Meggypiroscirkálómindörökké
Kalapács mindenre megoldás!Csináld óvatosan!Alkatrész lehet nem lesz, mert a cimbi megcsínálja magának egy újabb bicóba a megmaradt alkatrészeket!De holnap megkérdezem ,úgyis viszek egy szatyor versenykeró alkatrészt neki,mert vettünk közösen egy Kirsch márkáju (nem is halottam még róla,ha valaki ismeri egy kis infót elfogadok)régi outit,és a váz az enyém a többi megy neki.
You can never have "enough" bikes.
Köszi!
Most már teljesen tiszta.
Végül is, ha finoman megolajozom a vázat, nyugodtan megkocogtathatom a perselyeket kiskalapáccsal úgy, hogy egy fát ütök?
Szóljál ha hozzád jutottak az alkatrészek,mert sárvédõre szerintem igényt fogok tartani:D
Meggypiroscirkálómindörökké
Egy kis segítség:http://www.youtube.com/watch?v=u7bjiEYiZyI&feature=related
Sziasztok!
Ma akartam beszerelni a Z hajtómûvet.
Viszont a persely nem megy be a vázba,vagyis nagyon nekifeszül.
Meg merjem kalapálni fán keresztül?
Nem akarok baromságot csinálni.
Asszem meg van a helyes sorrend az anyáknál és alátéteknél.
Lassan összeáll a bicaj. ha a hajtáson túl leszek, onnantól gyerekjáték:D
Holnap drukkoljatok, tûzvédelmi vizsgám lesz:D
Üdv!
Csoki ügyben kérdezd meg Brekit
, a következõ alkalommal te kapsz a többiek nem ( na jó csak vicceskedtem , legközelebb jobban figyelek hogy mindenki kapjon, sorry). Amúgy Breki sok mindenrõl tehet , ugyanis egész nap azt állította hogy 2 után jó idõ lesz, csak azt nem mondta melyik nap , melyik hónap, és melyik év
:D:D