Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Viktorin vett vázat.Gumikat nem takaritom nagyon,csak sima víz+citromos cif!Nekünk a ház oldala sárgul mert nagyon vasas a víz amivel locsolunk!:)

Szabolcsban vagyunk... itt is vasas a víz, de minek locsolod a ház oldalát? :) Mi a fûre meg a virágokra locsoljuk..... :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Üdv mindenki!

Valaki vett a Vateráról nõi Csepel Cruiser vázat !!!!! Már nem emlékszem ki az. Venni akarok én is... (asszony - pajtás megöl) Az embernek kellene a száma, mert én utálom a Vaterát. Vagy ha valaki tud hasonlóan jó árban - érdekelne...

Más: Myki !!!! Mivel tisztítod a Crazy Bob feliratot ? barnul befele erõsen :(

Viktorin vett vázat.Gumikat nem takaritom nagyon,csak sima víz+citromos cif!Nekünk a ház oldala sárgul mert nagyon vasas a víz amivel locsolunk!:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Na!Megvan a bökõ.Szolgálatban lévõ halõr megtalálta,és kidobta a kukába(a gyökér).Raszta ma guberálta ki.Köszi.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Üdv mindenki!

Valaki vett a Vateráról nõi Csepel Cruiser vázat !!!!! Már nem emlékszem ki az. Venni akarok én is... (asszony - pajtás megöl) Az embernek kellene a száma, mert én utálom a Vaterát. Vagy ha valaki tud hasonlóan jó árban - érdekelne...

Más: Myki !!!! Mivel tisztítod a Crazy Bob feliratot ? barnul befele erõsen :(

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Hali.
Úgy gondoltam, hogy 2010 jólius, csak elírtam.:)
Ennyire elõre nem bírok tervezni...

Bocs de ezt a hónapot pedig nem találom.:(

Ezt nem tudtam kihagyni bocssss.

Jó volt, jó volt...:)

bad_saint

bad_saint

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Az nagyon frankó lenne, de a méret 20" !!!
Ha van, megköszönném a segítséged .
Köszi

Hali!
Megkérdeztem, mindenféle van csak fehérfalú nincs. De rendelésre bármit tudnak. Érdekel?
-=Sanya=-

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Hali.

Bocs de ezt a hónapot pedig nem találom.:(

Ezt nem tudtam kihagyni bocssss.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
[quote name='breki-']Június 19-24-ig Balatonmárián nyaralunk, ha valaki arra vetõdne, vendégem egy grillezésre.:)[/QUOTE]

Lehet hogy 2011-re gondoltál????

Mert akkor beírom a naptárba. Eléggé elõre tervezel, de ez jó mert a következõ találkozót nem erre az idõpontra szervezzük:p.[/QUOTE]

Hali.

Hosszú éjszakákon keresztül kemény munkával átnyomtam a képeket a Picasa albumba.
Lehet néznííííí!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Köszi!

Most már teljesen tiszta.
Végül is, ha finoman megolajozom a vázat, nyugodtan megkocogtathatom a perselyeket kiskalapáccsal úgy, hogy egy fát ütök?
Szóljál ha hozzád jutottak az alkatrészek,mert sárvédõre szerintem igényt fogok tartani:D
Meggypiroscirkálómindörökké

Kalapács mindenre megoldás!Csináld óvatosan!Alkatrész lehet nem lesz, mert a cimbi megcsínálja magának egy újabb bicóba a megmaradt alkatrészeket!De holnap megkérdezem ,úgyis viszek egy szatyor versenykeró alkatrészt neki,mert vettünk közösen egy Kirsch márkáju (nem is halottam még róla,ha valaki ismeri egy kis infót elfogadok)régi outit,és a váz az enyém a többi megy neki.:)

Igen, a kalapács segít, és tényleg légy óvatos. DE !
Nem kis kalapács kell, hanem egy b@szott nagy !
Vagy mondjuk egy célszerszám, gondolom létezik olyan is, lehet, hogy egyszer csinálok is olyat...
A legjobban akkor jársz, ha egy üllõre fekteted a vázat, és így alul-felül odaillesztve a perselyeket (nem ám fával, hanem mondjuk egy acéllapot ráfektetve a perselyre ) ütöd be a Samuval. Nagyon nehezen fog bemenni, ami nem baj, mert másképp nem is tartana, azaz ki is lazulhatna.
Kirsch ? Valami osztrák cucc tutira...

You can never have "enough" bikes.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Köszi!

Végül is, ha finoman megolajozom a vázat, nyugodtan megkocogtathatom a perselyeket kiskalapáccsal úgy, hogy egy fát ütök?
Szóljál ha hozzád jutottak az alkatrészek,mert sárvédõre szerintem igényt fogok tartani:D

Kalapács mindenre megoldás!Csináld óvatosan!Alkatrész lehet nem lesz, mert a cimbi megcsínálja magának egy újabb bicóba a megmaradt alkatrészeket!De holnap megkérdezem ,úgyis viszek egy szatyor versenykeró alkatrészt neki,mert vettünk közösen egy Kirsch márkáju (nem is halottam még róla,ha valaki ismeri egy kis infót elfogadok)régi outit,és a váz az enyém a többi megy neki.:)

sh105

sh105

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
király LOW-RIDER. Ilyennel még senki sem próbálkozott?

YouTube - Custom Beach Cruiser Bicycle with Air Ride Suspension

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Egy kis segítség:http://www.youtube.com/watch?v=u7bjiEYiZyI&feature=related

Köszi!

Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Sziasztok!
Ma akartam beszerelni a Z hajtómûvet.
Viszont a persely nem megy be a vázba,vagyis nagyon nekifeszül.
Meg merjem kalapálni fán keresztül?
Nem akarok baromságot csinálni.
Asszem meg van a helyes sorrend az anyáknál és alátéteknél.
Lassan összeáll a bicaj. ha a hajtáson túl leszek, onnantól gyerekjáték:D
Holnap drukkoljatok, tûzvédelmi vizsgám lesz:D

Üdv!

Egy kis segítség:http://www.youtube.com/watch?v=u7bjiEYiZyI&feature=related

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sziasztok!
Ma akartam beszerelni a Z hajtómûvet.
Viszont a persely nem megy be a vázba,vagyis nagyon nekifeszül.
Meg merjem kalapálni fán keresztül?
Nem akarok baromságot csinálni.
Asszem meg van a helyes sorrend az anyáknál és alátéteknél.
Lassan összeáll a bicaj. ha a hajtáson túl leszek, onnantól gyerekjáték:D
Holnap drukkoljatok, tûzvédelmi vizsgám lesz:D

Üdv!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Na MYki, nézd meg itt már nincs meg a bicskád!De a Breki szemén én látok valami huncutságot.Hehehe

K

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Június 19-24-ig Balatonmárián nyaralunk, ha valaki arra vetõdne, vendégem egy grillezésre.:)[/QUOTE]

Lehet hogy 2011-re gondoltál????

Mert akkor beírom a naptárba. Eléggé elõre tervezel, de ez jó mert a következõ találkozót nem erre az idõpontra szervezzük:p.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Látszik a képeken a jó hangulat. Csak a Frenki bringája nem tetszett senkinek sem...;)

Június 19-24-ig Balatonmárián nyaralunk, ha valaki arra vetõdne, vendégem egy grillezésre.:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

[IMG]http://http://kepfeltoltes.hu/100630/kcruiser_tali_Ny_r1h_za_2010_06_26_022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/100630/kcruiser_tali_Ny_r1h_za_2010_06_26_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG]

Olyan lassan megy nekem a Picasa képfeltöltés, hogy így próbálkozom inkább.

[IMG]http://kepfeltoltes.hu/100630/kcruiser_tali_Ny_r1h_za_2010_06_26_022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG]

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Csoki ügyben kérdezd meg Brekit ;) , a következõ alkalommal te kapsz a többiek nem ( na jó csak vicceskedtem , legközelebb jobban figyelek hogy mindenki kapjon, sorry). Amúgy Breki sok mindenrõl tehet , ugyanis egész nap azt állította hogy 2 után jó idõ lesz, csak azt nem mondta melyik nap , melyik hónap, és melyik év :D:D:D

ÁhÁÁ, gondoltam hogy Õ volt a hunyó. ;) De most már ne bántsuk, volt egy nagggyon jó ötlete, hogy a CM idõpontjában tartsunk találkozót.
Esetleg Nagykanizsán is lehetne, Nyíregyházától messzebb lévõ nagyváros Magyarországon nincsen.
(bocs, ezt nem tudtam kihagyni):D
Miki, a tali óta szúr a bal lapockám körül, lehet én hordom a késed? Viccet félretéve nagyon jó éles volt, kár érte. Nem lett meg azóta sem?

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
[quote name='myk74']Hülye kérdés!Nem látta valaki az asztalon heverõ gyilkos eszközt,a jó kis szovjet késem?Nem találom,már akkor este sem találtam meg!
Szívemhez nõtt!

Hali!

Uborkát hámoztál emlékeim szerint.
Nem lett összefogva és kidobva a szemétbe véletlenül.
Érdemes lenne megnézetni.