Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2010. July 01. - 23:15

Á mégsem!
Van egy fasza linkem de nem vagyok szemét és nem osztom meg veletek!Csak közkívánatra!
Posted 2010. July 01. - 23:10

Ez a Karesz......
Nagyon jó a kép! Karesz király vagy![/QUOTE]
Fúú vazze!Szögmérõt ráteszed a képre,.. 60"
Posted 2010. July 01. - 23:07

Posted 2010. July 01. - 23:06

Ez a Karesz......
Nagyon jó a kép! Karesz király vagy!
Posted 2010. July 01. - 22:57

Tudod!Szar a locsolófej,meg a locsoló a társasházban!Szabolcsban vagyunk... itt is vasas a víz, de minek locsolod a ház oldalát?
Mi a fûre meg a virágokra locsoljuk.....

Esti vicc:
A vb legkényesebb kérdése
- Ha Nigéria-Németország mérkõzés lesz, akkor kiírják a képernyõ bal felsõ sarkába, hogy NIG-GER?
Posted 2010. July 01. - 22:55

Posted 2010. July 01. - 22:49

Ez odabasz!Ha a nagyvárosban járok,kereslek egy próbakörre!ÚÚÚÚÚ de tetszik!Karesz megjött a posta , köszönöm minden frankó, az "anya " passzol
Tuningolom a gépet kapott elsõ lámpát, csengõt,fehér markolatott........már a kék dobókocka is figyel a szelepen
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
Gurul mint állat, tetszik a népnek:)
Zsolt
Posted 2010. July 01. - 22:10

Holnap megnézem a saját pedáljaim, lehet hogy az a baj tényleg.
Még a padláson is van pedál szerencsére, kb 30 éves:D de majd kifényesítem ha jó bele:D
Valahogy meg kéne oldani hogy a másik fele is kapjon menetet.
Most nem melózok, elkezdtem egy tanfolyamot. november végéig tart, aztán volfrámelektródás hegesztõ leszek ha minden jól megy:D
http://www.myspace.com/viktorin87
Posted 2010. July 01. - 22:02

Karesz megjött a posta , köszönöm minden frankó, az "anya " passzol
Tuningolom a gépet kapott elsõ lámpát, csengõt,fehér markolatott........már a kék dobókocka is figyel a szelepen
Zsolt
Mármint ez
Posted 2010. July 01. - 22:01

Posted 2010. July 01. - 21:45

Nahalistennek !Na!Megvan a bökõ.Szolgálatban lévõ halõr megtalálta,és kidobta a kukába(a gyökér).Raszta ma guberálta ki.Köszi.
Örülök, hogy minden jó lett !Karesz megjött a posta , köszönöm minden frankó, az "anya " passzol
Zsolt
A vizsgához gratulálok ( mit melózol ?), a hajtókaros problémát nem értem. Ez az, amit én küldtem anno ? Nem tûnt fel, hogy nincsen benne menet...Ma is sikerült kicsit haladni.
Helyén van a hajtókar. végre.
Nem volt egyszerû, de sikerült.
Tényleg kellett a Népszava is hozzá.
Most viszont újabb probléma van.
Nem tudom behajtani a pedálokat. A jobb oldali hajtókaron van menet,de nem megy bele a pedál. bal oldalt viszont nincs menet a furatban.
Lehet hogy rossz féle pedált vettem volna meg?
Viszont lefestettem egy pár régi sárvédõt, ideiglenes megoldásnak.
Holnap délután jó lenne végleg összeállítani:D
Még valahogy megpróbálok lebányászni egy fogaskereket egy kemping kerekérõl, és esetleg átrakni a leendõ hátsó kerékre.
Ja, és meglett a tûzvédelmi szakvizsgám is:D
Üdv!
Mindenesetre ezekbe 1/2"-os menetû pedál jár, a normál pedig 3/4"-os, tehát egy párból ha egy belement, a másiknak is jónak kell lennie.
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Posted 2010. July 01. - 21:39

Höhhhöhö...
Imi bajban vagy ezekkel a hülye hónapokkal , én tudom miért van ez, kicsit össze zavart a találkozón az update1 szalonna;). Egyébként meg jók lettek a képeid , már vártam hogy felrakd, ja és van egy kedvencem ami mutatja a találkozó hangulatát , és pedig az a kép amikor Karesz "megpróbál egyenesen menni" (na azon beszartam)
Én is

De ki az a Karesz ?
You can never have "enough" bikes.
Posted 2010. July 01. - 21:31

Mert akkor beírom a naptárba. Eléggé elõre tervezel, de ez jó mert a következõ találkozót nem erre az idõpontra szervezzük:p.[/QUOTE]
Hali.
Úgy gondoltam, hogy 2010 jólius, csak elírtam.

Ennyire elõre nem bírok tervezni...
Hosszú éjszakákon keresztül kemény munkával átnyomtam a képeket a Picasa albumba.
Lehet néznííííí![/QUOTE]
Imi bajban vagy ezekkel a hülye hónapokkal , én tudom miért van ez, kicsit össze zavart a találkozón az update1 szalonna;). Egyébként meg jók lettek a képeid , már vártam hogy felrakd, ja és van egy kedvencem ami mutatja a találkozó hangulatát , és pedig az a kép amikor Karesz "megpróbál egyenesen menni" (na azon beszartam)

Posted 2010. July 01. - 20:19

Helyén van a hajtókar. végre.
Nem volt egyszerû, de sikerült.
Tényleg kellett a Népszava is hozzá.
Most viszont újabb probléma van.
Nem tudom behajtani a pedálokat. A jobb oldali hajtókaron van menet,de nem megy bele a pedál. bal oldalt viszont nincs menet a furatban.
Lehet hogy rossz féle pedált vettem volna meg?
Viszont lefestettem egy pár régi sárvédõt, ideiglenes megoldásnak.
Holnap délután jó lenne végleg összeállítani:D
Még valahogy megpróbálok lebányászni egy fogaskereket egy kemping kerekérõl, és esetleg átrakni a leendõ hátsó kerékre.
Ja, és meglett a tûzvédelmi szakvizsgám is:D
Üdv!
http://www.myspace.com/viktorin87
Posted 2010. July 01. - 19:42

ott a pöttyös labda:)Szabolcsban vagyunk... itt is vasas a víz, de minek locsolod a ház oldalát?
Mi a fûre meg a virágokra locsoljuk.....
Posted 2010. July 01. - 19:40

Posted 2010. July 01. - 19:36

Zsolt
Posted 2010. July 01. - 17:23

Frankó, hogy meglett.
A gyökér mit mondott, mér' dobta ki? (ez csak költõi kérdés volt)
Mert gyökér!
Nem tudta, hogy kié? Annyi esze nem volt, hogy megfogja és beviszi magával, aztán Zsoltit megkérdezi?
Örülök, hogy meglett a bökõ!
Posted 2010. July 01. - 17:23

Frankó, hogy meglett.
Nem tudta hogy kié!Gondolhatta volna hogy a csapatból hagyta ott valaki.Csõ
Posted 2010. July 01. - 15:20

Na!Megvan a bökõ.Szolgálatban lévõ halõr megtalálta,és kidobta a kukába(a gyökér).Raszta ma guberálta ki.Köszi.
Frankó, hogy meglett.