Isten hozott ! Azt a Vic címû képet mintha már láttam volna. Lehet ?
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Attól szerintem messze vagyok még:D
Elõször én is fáradtságra gondoltam, mert ez tegnap este kezdõdött, de reggeli friss állapotban is ugyan ilyen maradt.
Figyeltem fejre állítva is a bicajt hogy szorulhat-e esetleg, de nem.
Nagyon agyalok rajta hogy mi lehet.
Van még egy tünet is, amikor pusztán lendületbõl gurulok, és nem forognak a pedálok, érzek ott egyfajta darálószerû rezgést a pedálokon.
Ha hagynám, a pedálok forognának tovább.
Továbbra is keresek megunt jó állapotú ballongumikat, bolti árnál olcsóbban
továbbá van házi kolbász 700 forint / kilogramm áron, valamint kóbor macskát is vennék 200ért darabját
Üdv!
You can never have "enough" bikes.
Lehet hogy elfáradtál?Vagy öregszel?
Zsolt
Sziasztok!
Valami miatt nehezebb lett a tekerés bringával.
Van valakinek ötlete hogy mitõl lehet?
Nem ér hozzá a gumi se a vázhoz sehol sem.
Lövésem sincs hogy mi lehet az oka, ilyennel sosem találkoztam ez elõtt.
Üdv mindenkinek!
Szép volt Fiuk!
Nagyon fincsi volt tegnap! Jó kis csapat vagyunk! Zolnernek külön köszönet jár a fáradozásaiért!! Remélem idén még tekerünk egy jót! Jók a képek is, és a kosár is befutott a célba. Az éjszakai hazatekerésünk Lali papival nagyon baba volt. Úgy tekertünk a holdfénybe mint ET a BMX banditákkal. Csöváz!
Halihó.
Látszik a képeken a jó kedv meg a jó idõ.
Bámulatos a ledes vázvilágítás, este kellene lefényképezni.
Szép a bordó(metálbordó?) Bassmann.
De mi az az alkatrész amit olyan nagyon zsíroztok a fincsi szalonnával?
Éljen a CM!
Legalább hasznát vehetted a ledes alvázvilágitásodnak, tuningold hogy fusson a led és olyan leszel mint David Hasselhoff és KIT:)Szép volt Fiuk!
Nagyon fincsi volt tegnap! Jó kis csapat vagyunk! Zolnernek külön köszönet jár a fáradozásaiért!! Remélem idén még tekerünk egy jót! Jók a képek is, és a kosár is befutott a célba. Az éjszakai hazatekerésünk Lali papival nagyon baba volt. Úgy tekertünk a holdfénybe mint ET a BMX banditákkal. Csöváz!
Köszönjük a navigálást,és a meghívást!Fasza kis nap volt,még sok ilyet!örülök hogy mindenki hazaért szerencsésen, köszönöm a fantasztikus napot(végre nem meló volt) jó volt veletek tekerni
és örülök hogy megismertelek Titeket!
Zsolt