Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Ha tetszik a Karesz által hirdetett váz, egy hét alatt összerakhatod. sok alkatrészt tud õ is hozzá. a többit megveszed boltban vagy a neten és tekerhetsz. Csak a legfontosabbakat kell most megvenned. aztán fokozatosan építed. Én is így tettem.

A neved alatt lévõ kép az az a bringa amit te raktál össze? Mert érdekelne h milyen gumi és felni van rajta.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Az Expresszen van egy narancs !

Köszi! Már néztem azt is de szerintem drága. Még a narancs szín talán talán de az ára az szerintem sok. Találtam egy feketét 58000 ft -ért abban bízok h meg lesz neki még mikor aktuálissá válik a vásárlás. Ha nem akkor pedig marad a vázvásárlás.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok!

Én egy Gepida Nedao Classic (2007) kerékpárt szeretnék venni. Sajnos tudom h nehézkes hozzá jutni de talán köztetek tud valaki eggyet ami eladó lenne. Sajna az enyémet a napokban pontosabban szombaton eltulajdonították a barátnõm cruiserével eggyütt.. :( Ha tudna valaki egy reális nem horrorisztikus árat mondani azt megköszönném! :)

Az Expresszen van egy narancs !

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

én marha.. Megtaláltam a vázakat a hirdetéseknél. De nekem nem csak szimpla váz kell mert fokozatosan akarom elkészíteni a kerót, úgy h közben használom.

Ha tetszik a Karesz által hirdetett váz, egy hét alatt összerakhatod. sok alkatrészt tud õ is hozzá. a többit megveszed boltban vagy a neten és tekerhetsz. Csak a legfontosabbakat kell most megvenned. aztán fokozatosan építed. Én is így tettem.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
én marha.. Megtaláltam a vázakat a hirdetéseknél. De nekem nem csak szimpla váz kell mert fokozatosan akarom elkészíteni a kerót, úgy h közben használom.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Üdv4 A Lofty-nak csak a váza kellett volna de közben találtam egy két schwin csepelt amik 30-35 közt mozognak és az ugye bár tuti vétel. CSak attól félek h esetleg egy hasonlóan járt emberé lehet mint én... Nem szeretnék lopott biciklit venni véletlenül sem. Kboross eladó cuccai közt sajna nem láttam férfivázas bringát. Hát igen a pénz az problémás max 65 70 ezrem van az egészre és ebbõl ki kell hoznom valami nagyon jót! De ha ennyibõl nem jön ki akkor nagyon béna vagyok.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
ez a másik Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Monyec Na ez nem a gagyi kategória :) Pedal Scrapers

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Az építgetéssel talán nem lesz problémám mert szerszám ügyileg fel vagyok készülve. Csináltam egy két egyedi robogót és biciklit is. De ki tudja mikor lehet az embernek szüksége segítségre. Végül is nem véletlen h beléptem közétek.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
LECHEF!Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Kösz emberek! Akkor ezek szerint én sem csinálok nagy üzletet az Amcsi bringákból! Pedig annyira szép darabok vannak ott.. Akkor marad a Nedao híján a valami olcsó vázból építgetés. Szerintetek mennyire gáz egy Lofty "márkájú" bringát megvenni kissé át alakítani és újrafesteni? Kb 55-60 ezerbõl frankó gép lesz belõle. Csak nem tudom h menyire bírja az a váz az extrém megpróbáltatásokat. Egy ismerõsömnek van ilyen cruisere 1 éve és mindennapos light használat mellett egyenlõre még egy csavar sem lazult meg..

Szia! A Lofty az szerintem felejtõs, de kinek mire van pénze............ a fórumosok közül többen is árulnak bringát kboross kolléga vázat is árul, lehet építgetni!

Csõ!
Ide mit kell írni?

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Már nem keresek gyerek-cruisernek való donort
:D
Feltöltött kép
több kép
Jó lesz ...

Az biztos!
Don't walk!

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Kösz emberek! Akkor ezek szerint én sem csinálok nagy üzletet az Amcsi bringákból! Pedig annyira szép darabok vannak ott.. Akkor marad a Nedao híján a valami olcsó vázból építgetés. Szerintetek mennyire gáz egy Lofty "márkájú" bringát megvenni kissé át alakítani és újrafesteni? Kb 55-60 ezerbõl frankó gép lesz belõle. Csak nem tudom h menyire bírja az a váz az extrém megpróbáltatásokat. Egy ismerõsömnek van ilyen cruisere 1 éve és mindennapos light használat mellett egyenlõre még egy csavar sem lazult meg..

Szia!

Üdv itt! Én sajnos csak szerencsét és sikert tudok kívánni. Nincs tapasztalatom az építgetésben, bármilyen apró munkához segítséget szoktam kérni. Viszont ezen a fórumon sok-sok segítõkész kerékpáros van jelen akik, mint már kiderült, szívesen segítenek.
Az a springer-villa nekem is szimpatikus. Ha Zolner pozitív véleményt mond, akkor én is rendelek egyet.
Minden jót!
Don't walk!

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Hali erre én is reagálok az Usábol akkor rendelj kerékpárt ha pénz nem számít szállitás min. 500 dolcsi alsóhangon.
Vételárra jön az áfa 25% meg 3% vám.Én életem folyamán 6x-7x rendeltem Usából 4x ajándéknak adták fel és 3x azért kifizetették a vámot meg az áfát,
nem mindegy mi van a csomagban és milyen kedve van a vámosnak.
Sok sikert a keresgéléshez.

BasManM

BasManM

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Ezt úgy tudnád megoldani hogy ha van kint ismerõsöd aki megrendeli a kiválasztott biciklit és õ feladja mint ajándék.olyankor nem mindig nyitják f el a csomagot és a vám le van tudva ingyen, ha szerencséd van.ez tapasztalat ;)egyébként 160000 forintra fizettem 30000 körüli összeget USÁ-ból(ez csak a vám).

UI:Esetleg nem tudja valaki h az "Usánszkából" rendelt dolgokra menyi lehet a vám?? Mert gondolkodtam h veszek onnan valami szépet,vannak nagyon reális áron csak a vám meg a postaköltség miatt félek.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Én rendeltem 1 nap alatt megjött, jól néz ki, még nem került beépitésre így nincs tapasztalat, de beszéltem velük és 65 db volt raktár készleten

Olvastam itt a fórumon h mocskosul nyikorog. De van rá megoldás.Bár asszem ott festett villáról volt szó. Ez pedig sima króm. Na majd kiderül.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
[quote name='CSabiCSekker']Oké-oké már verem is a fejem a falba:
Feltöltött kép
(kattints rá a képre:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.gif

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Ezek a svédek:)

Hát igen! De nem baj legalább az eggyik meg van és már vissza is került jogos tulajdonosához! Bár kissé megnyúzgálta az erõvágóval de majd javítva lesz...:D Én meg amúgy is akartam egy cruisert mert össztelós bicóm volt és bár kényelmes volt nagyon de mégis inkább cruiser! Akkor remélem megosztod majd a springerrel való tapasztalataidat! :)

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Szerencsére a barátnõm a rendõrségen dolgozik és hamar infókhoz tud jutni a dologgal kapcsolatban. Ebbõl kifolyólag már szerencsére csak nekem kell bringát vennem mert neki az elõbb szóltak h meg lett a biciklije amivel egy Lakatos Szilveszter nevû fiatalember gurult a városban. Természetesen az alvázszámot lecsiszolta és gyönyörü samponosdobozokról való matricákkal teleragasztotta! :D :D

Ezek a svédek:)