Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

A kép alapján egy egész jó kis springer villa.. Gyanusan olcsó de ki tudja.. Veloport - Webshop A fórum pedig tökéletes!! :D

Én rendeltem 1 nap alatt megjött, jól néz ki, még nem került beépitésre így nincs tapasztalat, de beszéltem velük és 65 db volt raktár készleten

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Szia!
Részvétem, foto nincs róluk?gyári szám?különös ismertetõjel?
Hátha segit

Zsolt

Szerencsére a barátnõm a rendõrségen dolgozik és hamar infókhoz tud jutni a dologgal kapcsolatban. Ebbõl kifolyólag már szerencsére csak nekem kell bringát vennem mert neki az elõbb szóltak h meg lett a biciklije amivel egy Lakatos Szilveszter nevû fiatalember gurult a városban. Természetesen az alvázszámot lecsiszolta és gyönyörü samponosdobozokról való matricákkal teleragasztotta! :D :D

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Villára: Nem jó...
Fórumra: legjobb...per pillanat.
:D
Bringára: akár arra is.

A kép alapján egy egész jó kis springer villa.. Gyanusan olcsó de ki tudja.. Veloport - Webshop A fórum pedig tökéletes!! :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Mire érted a jobbat? A villára ami túl olcsó? Vagy a fórumra? :)

Villára: Nem jó...
Fórumra: legjobb...per pillanat.
Bringára: akár arra is.

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Oké-oké már verem is a fejem a falba:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
(kattints rá a képre:cool2:)

Helyes.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Sziasztok!

Én egy Gepida Nedao Classic (2007) kerékpárt szeretnék venni. Sajnos tudom h nehézkes hozzá jutni de talán köztetek tud valaki eggyet ami eladó lenne. Sajna az enyémet a napokban pontosabban szombaton eltulajdonították a barátnõm cruiserével eggyütt.. :( Ha tudna valaki egy reális nem horrorisztikus árat mondani azt megköszönném! :)

Szia!
Részvétem, foto nincs róluk?gyári szám?különös ismertetõjel?
Hátha segit

Zsolt

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Mivan?
(Mással is szóba állok ám...)
Neszójjá'be!
;)

Oké-oké már verem is a fejem a falba:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
(kattints rá a képre:cool2:)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Már nem keresek gyerek-cruisernek való donort
Feltöltött kép
több kép
Jó lesz ...

Csõ!
szívesen, szép legyen, kiváncsian várom a végeredményt
Zsolt

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Azért nézegess még kicsit (hátha) találsz jobbat is...
;)

Mire érted a jobbat? A villára ami túl olcsó? Vagy a fórumra? :)

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Köszönöm.. Az én mottóm lehetne az h ....az élet megy tovább csak innentõl gyalog!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Köszönöm a gyors reagálást! :) Végignéztem a fórumot ma majdnem az elejétõl a végéig. Egész nap olvasgattam meg keresgéltem mert ez az eggyetlen bringa ami nagyon tetszik. Esetleg nincs valami hasonló féle,fajta vázú típus? Telót azt találtam hozzá nem egész 10000 ft-ért.. Bár még a Marin Drake beach cruiser sem semmi..

Azért nézegess még kicsit (hátha) találsz jobbat is...
;)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Helló Karesz , te tök jól elbeszélgetsz magaddal, bár így nem lehet egymást megbántani, és tulajdonképpen mikor felteszel egy kérdést már jöhet is a válasz, sõt tovább gondolva lehet hogy a válaszod van meg elõbb és arra kérdezel, ................ na ebbe nem kellett volna belekezdeni, már magam sem tudom hogy most akkor mivan:confused:;)

Mivan?
(Mással is szóba állok ám...)
Neszójjá'be!
;)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Sziasztok!

Én egy Gepida Nedao Classic (2007) kerékpárt szeretnék venni. Sajnos tudom h nehézkes hozzá jutni de talán köztetek tud valaki eggyet ami eladó lenne. Sajna az enyémet a napokban pontosabban szombaton eltulajdonították a barátnõm cruiserével eggyütt.. :( Ha tudna valaki egy reális nem horrorisztikus árat mondani azt megköszönném! :)

Üdv itt, sok sikert a keresgéléshez !!!!!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Jaj, dehogynem, tanult kollégám ;) kijavított, ezer meg egy webshop is van, õk biztos küldenének is. (Én az Ebajos problémáknál ragadtam le....)
Persze a VÁM és postaköltség tekintetében ne számíts sok jóra...

Helló Karesz , te tök jól elbeszélgetsz magaddal, bár így nem lehet egymást megbántani, és tulajdonképpen mikor felteszel egy kérdést már jöhet is a válasz, sõt tovább gondolva lehet hogy a válaszod van meg elõbb és arra kérdezel, ................ na ebbe nem kellett volna belekezdeni, már magam sem tudom hogy most akkor mivan:confused:;)

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Na ez már jól hangzik. :D Már csak azt kell megtudnom h menyivel emel az áron a posta és a vám költség.. Mert félek h nem éri meg..

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Azzal meg az a baj, hogy nem szívesen küldenek külföldre, legtöbben egyáltalán nem, még alkatrészt sem...

Jaj, dehogynem, tanult kollégám ;) kijavított, ezer meg egy webshop is van, õk biztos küldenének is. (Én az Ebajos problémáknál ragadtam le....)
Persze a VÁM és postaköltség tekintetében ne számíts sok jóra...

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Köszönöm a gyors reagálást! :) Végignéztem a fórumot ma majdnem az elejétõl a végéig. Egész nap olvasgattam meg keresgéltem mert ez az eggyetlen bringa ami nagyon tetszik. Esetleg nincs valami hasonló féle,fajta vázú típus? Telót azt találtam hozzá nem egész 10000 ft-ért.. Bár még a Marin Drake beach cruiser sem semmi..

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

UI:Esetleg nem tudja valaki h az "Usánszkából" rendelt dolgokra menyi lehet a vám?? Mert gondolkodtam h veszek onnan valami szépet,vannak nagyon reális áron csak a vám meg a postaköltség miatt félek.

Azzal meg az a baj, hogy nem szívesen küldenek külföldre, legtöbben egyáltalán nem, még alkatrészt sem...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok!

Sajnálom...
Itt eléggé jó helyen keresed, de nézz vissza többször, meg nézegesd a hirdetéseket is, itt is, máshol is. Nem könnyû feladat, de nem lehetetlen (talán)...
Hátha...

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
UI:Esetleg nem tudja valaki h az "Usánszkából" rendelt dolgokra menyi lehet a vám?? Mert gondolkodtam h veszek onnan valami szépet,vannak nagyon reális áron csak a vám meg a postaköltség miatt félek.