Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Ohhh egy hõs vagy !!!!!!! :D Soha nem vettem még e-bay-en... bár regisztráltam... ha küldi kérek segítséget :)

Ha nem küldi - ami a leírásból nekem így le is jön - akkor sztem biztos van fuvarozó ismerõsöd akinek jár arra kocsija és vmi euro-ért elhozná...
Szép ez a classic, de a tiéd szebb Pimp.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Köszönet.... hát elég könnyû lemaradni tõletek... :)

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Akkor most jelen állás szerint ... ma így néz ki :) : All sizes | schwinn | Flickr - Photo Sharing!

Nagyon szép a brinyó. Grat:)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Nesze

Megkérdeztem küldi-e de még nem válaszolt.

Ohhh egy hõs vagy !!!!!!! :D Soha nem vettem még e-bay-en... bár regisztráltam... ha küldi kérek segítséget :)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Valóban... idõ közben én is rájöttem :(

Nesze

Megkérdeztem küldi-e de még nem válaszolt.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Tudtommal ezt már nem gyártják, ha csak elfekvõben nincs 1-2 valahol. A schwinn.com-on legalábbis nem láttam....................

Valóban... idõ közben én is rájöttem :(

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Tudtommal ezt már nem gyártják, ha csak elfekvõben nincs 1-2 valahol. A schwinn.com-on legalábbis nem láttam....................
Ide mit kell írni?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Feltöltött kép

Én pedig Schwinn Deluxe behozatalát tervezem mivel ebben a tetû országban nem lehet kapni. Elvileg Cseh-ben forgalmazzák. Barátnõm megy ki Prágába jövõ hónapban. Megbíztam a felderítéssel :) Ha talál kimegyek érte és így talán tudok segíteni, ha van kint. Ha neked van valami jobb ötleted várom én is javaslatod.
Tetszik a kiválasztottad :D

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Sziasztok!

Biciklim nem lévén, tervezem egy Schwinn Corvette beszerzését külföldrõl........... tapasztalat, vélemény??
Feltöltött kép

Köszi minden építõ jellegû kritikát!!

Tamás
Ide mit kell írni?

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Itt sok kép van, meg az aláírásokat figyeld
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub

Valóban.. Ez esetben én kérek elnézést! :)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Lehet h nem jó ötlet de : Nem lehetne megoldani h mindenki feltegyen néhány értékelhetõ képet kedvencérõl h okulhassanak belõle mások? Szívesen megnézném mindet! Vagy túl sokat kérek újoncként? :) Mindenki egójának jól jön egy kis táplálék! :)

Itt sok kép van, meg az aláírásokat figyeld
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Lehet h nem jó ötlet de : Nem lehetne megoldani h mindenki feltegyen néhány értékelhetõ képet kedvencérõl h okulhassanak belõle mások? Szívesen megnézném mindet! Vagy túl sokat kérek újoncként? :) Mindenki egójának jól jön egy kis táplálék! :)

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Nagyon pöpec a gép! Üdv.;)

Üdv! Esetleg megkérhetlek h dobj fel errõl a csepelrõl ami kint van a neved alatt egy két képet? Néztem egy ilyet 1 év garival 40 ezer forintért. Így a kis kép alapján a gyári festéssel is jól néz ki pláne a springerrel! Elõre is köszi!

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Akkor ezek szerint a drága ismerõsöm valóban drága is! Én meg még azt hittem h milyen jól járok vele.. :D Nekem valami nagyon ütés és karcálló dolog kellene mert valaki mindig képes nekitámasztani vagy rátenni valamit a bringámra és hopp már pattan is a fényezés lefelé. Majd érdeklõdök másik drága ismerõsnél. :D Sajna túl sok mindenre kell a pénz és hát abból sosincs elég ahhoz h minden menjen egyszerre... Muszáj használtan vennem valamit. Ha olcsóbb lesz a festés akkor veszek 40-45 ezer közt valamit az talán tovább kibírja és nem kell hirtelen megvennem rá mindent. Köszönöm a hasznos tanácsokat.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Köszönet mindenkinek.. jól esik...

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Akkor most jelen állás szerint ... ma így néz ki :) : All sizes | schwinn | Flickr - Photo Sharing!

grat hozzá!
szép munka!:)
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

csavargó

csavargó

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Üdvözletem mindannyiunknak. Gepida nedao classic cruiser tulaj vagyok:))
Csavargó - az avatarod a saját kétkerekûd? Bitang! Honnan, mennyiért, kitõl?
Van valakinek tippje matricázásból? Nem egyedileg legyártott idõjárásállóakat honnan lehet beszerezni?

Üdv Tibike!

A vas saját gép saját gyártás, kb 100000 ft-ba van.
Bocs a késõi reagálásért, de nem nagyon volt idõm fórumozni.

csõváz

https://picasaweb.go...feat=directlink

csavargó

csavargó

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Asszem veszek készen én is egy olcsót Aztán irány a porfestõ! Van itt egy hely ahol az ismerettség miatt 10-15 rugóból meg is van festékkel együtt. Feldobom még rá a Springert az 10000. Ez eddig 50 rugó. A többi jöhet havi szinten mert akarok venni egy Abus Bordo zárat ami megint csak plussz 15 -20 ezer.. Meg egy Abus patkózárat.. Még egyszer nem szeretném h ellopják a cuccomat! :)

Üdv köztünk

Nemrég színtereztettem én is a bringámat villát, vázat meg még egy pár apróbb alkatrészt, fizettem 3000 jó magyar forintot érte.
Szerintem a te ismerõsöd egy cseppet drága.
Nekem sajna lepattant egy helyen a mûanyag porfesték és kijavítani nem tudom hogy lehetne.
A sima fényezés szerintem sokkal jobb és szebb is, na meg sokkal többet kilehet hozni belõle.
Úgy hogy hajrá, mert bringa nélkül lehet élni, de minek..

csõváz

https://picasaweb.go...feat=directlink

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

szép

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Nagyon pöpec a gép! Üdv.

;)