Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Köszönöm Mester... Jól esik ez pont tõled.
Killer... osztom Karesz véleményét... én sem szinterezném... idõtállóbb a fényezés.

Ó, nincs mit...
(Pironkodó szmájli helyett....) :D

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Tibi !
Zsír. Jó'nézki...

Köszönöm Mester... Jól esik ez pont tõled.
Killer... osztom Karesz véleményét... én sem szinterezném... idõtállóbb a fényezés.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Akkor most jelen állás szerint ... ma így néz ki :) : All sizes | schwinn | Flickr - Photo Sharing!

Tibi !
Zsír. Jó'nézki...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Asszem veszek készen én is egy olcsót Aztán irány a porfestõ! Van itt egy hely ahol az ismerettség miatt 10-15 rugóból meg is van festékkel együtt. Feldobom még rá a Springert az 10000. Ez eddig 50 rugó. A többi jöhet havi szinten mert akarok venni egy Abus Bordo zárat ami megint csak plussz 15 -20 ezer.. Meg egy Abus patkózárat.. Még egyszer nem szeretném h ellopják a cuccomat! :)

Én, igaz, kb. 2 éve volt, de ismeretlenként vittem vázat, villát, apróságokat szintereztetni, 2.500 Ft-ot fizettem, mondjuk le volt homokszórva. Nem olcsó az a hely, ennyiért szép fényezés is elérhetõ...
És amit harminc körül megveszel, kb. mindent le kell majd cserélned...
Amiket én építettem, és az alkatrészeket én vásárolgattam össze, 100 körül voltak, persze, mindenbõl a legjobbat válogatva :(.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Lesznek!! Én köszi! :)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Várjuk a pikcsöröket, és köszi .... :)

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Akkor most jelen állás szerint ... ma így néz ki :) : All sizes | schwinn | Flickr - Photo Sharing!

Nagyon király szerintem! Pár hónap és rakok fel én is képeket! :)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Miért lenne pofátlan? Bár nem egyszerû, mert én készen vettem, de csak a váz, villa és kormány maradt meg. amit kiszereltem belõle építettem egyet a mamának... azóta is büszkén teker a kis cruiserével :)
Akkor egy kis matek:
30.000-ért vettem, lecsupaszítottam ingyen fújták plusz festék kb 4000 HUF,
hajtókar, pedál, lánctányér kb 6000 HUF,
ülés 10.000 HUF de lehet 3000-ért is
kormánybefogó kb 4000 (de van 15.000-ért is) plusz egy A-head átalakító ez 1000
és a kerék... na ez húzósabb ez kb 40.000.- Agyak: és ebben semmi extra nincs sima kontrás hátsó és gyorszáras elsõ, ebbõl is lehet dobfékes elsõ kb 10.000, és agyváltós hátsó.... na ezek szép árban 20-30 körül ha újat akarsz
felni ugye 5000 kb/db a gumi 7000/db és fûzés, szerelés ...
Így amit te szabtál határt ( 60-70 ) annyiból ki lehet hozni...

Asszem veszek készen én is egy olcsót Aztán irány a porfestõ! Van itt egy hely ahol az ismerettség miatt 10-15 rugóból meg is van festékkel együtt. Feldobom még rá a Springert az 10000. Ez eddig 50 rugó. A többi jöhet havi szinten mert akarok venni egy Abus Bordo zárat ami megint csak plussz 15 -20 ezer.. Meg egy Abus patkózárat.. Még egyszer nem szeretném h ellopják a cuccomat! :)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Még annyi... amint mondtam lehet mindenbõl olcsóbbat ... aztán ha találsz valami szépet megveszed és kicseréled nekem is így állt össze kb 1 év alatt. Sajna nem egyszerû szépet és jót venni. Itthon kevés a jó cucc.... :( de ha sokat keresgélsz találsz tuti holmikat.... akár itthon is. De itt a fórumon a többiek errõl talán többet tudnak mesélni.... Karesz és Monyec nagy mestere a beszerzésnek..... :)
Csináltam most néhány friss képet mindjárt felrakom ... :)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Már csak egy pofátlan kérdésem volna! :D Kb. mi pénzbõl raktad össze?

Miért lenne pofátlan? Bár nem egyszerû, mert én készen vettem, de csak a váz, villa és kormány maradt meg. amit kiszereltem belõle építettem egyet a mamának... azóta is büszkén teker a kis cruiserével :)
Akkor egy kis matek:
30.000-ért vettem, lecsupaszítottam ingyen fújták plusz festék kb 4000 HUF,
hajtókar, pedál, lánctányér kb 6000 HUF,
ülés 10.000 HUF de lehet 3000-ért is
kormánybefogó kb 4000 (de van 15.000-ért is) plusz egy A-head átalakító ez 1000
és a kerék... na ez húzósabb ez kb 40.000.- Agyak: és ebben semmi extra nincs sima kontrás hátsó és gyorszáras elsõ, ebbõl is lehet dobfékes elsõ kb 10.000, és agyváltós hátsó.... na ezek szép árban 20-30 körül ha újat akarsz
felni ugye 5000 kb/db a gumi 7000/db és fûzés, szerelés ...
Így amit te szabtál határt ( 60-70 ) annyiból ki lehet hozni...

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Nincs mit ... :) szívesen segítünk ...

Már csak egy pofátlan kérdésem volna! :D Kb. mi pénzbõl raktad össze?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Nincs mit ... :) szívesen segítünk ...

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Igen ez az enyém, de már jócskán megváltozott, ha jobb idõ lesz csinálok új képet addig is itt megnézheted frissebben,de azóta már új az ülés és a lámpák is...

All sizes | Schwinn - Csepel | Flickr - Photo Sharing!

A gumi Schwalbe Crazy Bob pl innen, szinte mindenki ezt használja: Bikepro - Schwalbe Crazy Bob külsõ gumi
A felni pedig még a dh-s korszakból maradt egy Vuelta DH duplafalu de a Rodi is gyártja ugyan ezt pl innen beszerezheted:
Rodi DH Disc (Kerék | Felni | 26 coll MTB Disc) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz

Pon ilyesmi minimál bringát szeretnék összedobni! Nagyon tetszik! Ezek a felnik meg különösen feldobják szerintem ,pláne ezekkel a gumikkal!

Köszi a részletekre törõ választ!!

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Hát hirtelen pofán vágott a rossz vicc... De semmi gond. Lehet h én sem hagytam volna ki. :D Akkor lehet h ez valami házilag matricázott Unicum verda..

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

A neved alatt lévõ kép az az a bringa amit te raktál össze? Mert érdekelne h milyen gumi és felni van rajta.

Igen ez az enyém, de már jócskán megváltozott, ha jobb idõ lesz csinálok új képet addig is itt megnézheted frissebben,de azóta már új az ülés és a lámpák is...

http://www.flickr.co...953595/sizes/l/

A gumi Schwalbe Crazy Bob pl innen, szinte mindenki ezt használja: http://webcache.goog...e=www.google.hu
A felni pedig még a dh-s korszakból maradt egy Vuelta DH duplafalu de a Rodi is gyártja ugyan ezt pl innen beszerezheted:
Rodi DH Disc (Kerék | Felni | 26 coll MTB Disc) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A sárvédõn kívül nem is hasonlítanak..

Ja hogy ez nem a te ellopott gepidád felmatricázva, bocs rossz vicc. De ez egy gepida amit keresel.

Unicumosat csak Caprioloba láttam eddig.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Killerifn Capriolo

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A sárvédõn kívül nem is hasonlítanak..

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Killerifn Capriolo

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Találtam 60000 ért egy Unicum cruisert. az megéri? egyáltalán az milyen márkából van összedobva? Nekem nagyon Gepidás.