Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Reméltem, hogy a következõ hozzászólásom, már a saját építésû vázam lesz, de sajnos nem jött össze még a dolog. :)

Viszont történt közben valami amire nem számítottam, Tihany tulajdonos lettem. (vagyis csak váz villa kerekek, sárvédõm meg már volt eddig is)
Annak ellenére, hogy nem akartam, mert nem tetszik a "virsligumi". :D
Persze nem is költöttem rá,a városba lomtalanítás, nekem meg szerencsém volt. Így tettem szert egy 3sebességes shimano hub H váltóra is. :)

Sajnos volt már hegesztve a kicsike, de legalább egyenes maradt. Használni meg nem én fogom úgysem. :P
Itt vannak a képek ha valakit érdekel

Feltöltött kép

A csiszolás tényleg ráfért!
:) Az a hegesztés tényleg gyalázat . :(

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Reméltem, hogy a következõ hozzászólásom, már a saját építésû vázam lesz, de sajnos nem jött össze még a dolog. :)

Viszont történt közben valami amire nem számítottam, Tihany tulajdonos lettem. (vagyis csak váz villa kerekek, sárvédõm meg már volt eddig is)
Annak ellenére, hogy nem akartam, mert nem tetszik a "virsligumi". :D
Persze nem is költöttem rá,a városba lomtalanítás, nekem meg szerencsém volt. Így tettem szert egy 3sebességes shimano hub H váltóra is. :)

Sajnos volt már hegesztve a kicsike, de legalább egyenes maradt. Használni meg nem én fogom úgysem. :P
Itt vannak a képek ha valakit érdekel

Feltöltött kép

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Min lepõdtél meg ezzel kapcsolatban?

Bizony az ára volt meglepõ. Reggel mobilról néztem, és nem tudtam eldönteni, hogy eredeti túl olcsón, vagy egy jól sikerült kópia.
Don't walk!

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

nézegettem már, olyan basmanos csak van benne egy merevités a hajtás felett,nekem tetszik

Nekem is bejön meg az ára sem rossz!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Sziasztok,
Monyec-tõl kaptam a linket, hogy mit újdonsült Cruiser tulajdonos (2 napja) itt regisztráljak, mert sok-sok mindent tanulhatok tõletek. 36 éves vagyok, normál értékrendû, irodai alkalmazott. Remélem, befogadtok a csapatba.
Nekem egy Felt Heritage Cruiserem van, de szerintem lesz még hová fejlesztenem. (képet hamarosan rakok fel)

Monyec,
Az imént beszéltünk telefonon, de idõközben lemerültem. A telefon töltõn, de csak az üzenet rögzítõ veszi fel. A lámpa árát még nem beszéltük meg :)

Haleluja :) Üdv a csapatban! kiemelném mert nagyon tetszik:NORMÁL ÉRTÉKRENDÛ, manapság egyre ritkább :) FELT-Szeretem,szépek,pirosat szeretnék :)
Zsolt

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Sziasztok,
Monyec-tõl kaptam a linket, hogy mit újdonsült Cruiser tulajdonos (2 napja) itt regisztráljak, mert sok-sok mindent tanulhatok tõletek. 36 éves vagyok, normál értékrendû, irodai alkalmazott. Remélem, befogadtok a csapatba.
Nekem egy Felt Heritage Cruiserem van, de szerintem lesz még hová fejlesztenem. (képet hamarosan rakok fel)

Monyec,
Az imént beszéltünk telefonon, de idõközben lemerültem. A telefon töltõn, de csak az üzenet rögzítõ veszi fel. A lámpa árát még nem beszéltük meg :)

Be bizony én is Felt-el gurulok isten hozott!

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts
Én felvettem vele a kapcsolatot azt mondja nem onnan van.Nézegettem jó lenne szaladgálósnak!!

Cruiser_Tomi

Cruiser_Tomi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,

Monyec,

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Nekem az a gyanúm, hogy a Pippers Garage mûve azaz eredete.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
nézegettem már, olyan basmanos csak van benne egy merevités a hajtás felett,nekem tetszik

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szerintem az árán.
Nem rossz, jó lenne többet tudni róla...

You can never have "enough" bikes.

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Ilyenek: CHOPPER kerékpár Székesfehérvár ? apród.hu
Meglepõdtem.

Minden jót!

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Ilyenek: CHOPPER kerékpár Székesfehérvár ? apród.hu
Meglepõdtem.

Minden jót!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Akkor jól csináltam. Közbe rájöttem hogy a bowdenház feszítõ bilincs csúszik el a villán.
Tettem alá gumilapot hogy ne sértse meg a fényezést és ez volt a baj, és nem húztam meg eléggé.

Nagyszerû ! :)

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Jaj, igazad van, hármas fokozatot akartam írni feljebb. :)

Akkor jól csináltam. Közbe rájöttem hogy a bowdenház feszítõ bilincs csúszik el a villán.
Tettem alá gumilapot hogy ne sértse meg a fényezést és ez volt a baj, és nem húztam meg eléggé.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Az egyes fokozat amikor teljesen kijön a lánc nem?

Jaj, igazad van, hármas fokozatot akartam írni feljebb. :)

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Sachs dreigang ? Akkor:
Az agynál lévõ kis mûanyag összekötõn van egy benyomható fém kallantyú, ez megnyomva oldható a
bowden. Ezután váltókar egyes fokozatba, a húzóláncot megmozgatni, ki- be az agyban. Aztán a recés
fémrudat a bowden végén visszanyomni a mûanyagba annyira, hogy a bowden feszes legyen, de ne
húzza még a húzóláncot az agyból.

Az egyes fokozat amikor teljesen kijön a lánc nem?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Karesz hogy szoktad beállítani a váltót? Többször csináltam már de most nem akarja az igazságot. Mire beérek a melóba átmegy autómatába. Ha nem tekerek feljebbvált és harmadikban néha szalajt. Próbálok visszaváltani de nem kattan a helyére a váltókar kézzel kell tartani majd egy kicsit tekerek és beveszi. Aztán kezdõdik elõrröl. Ha kézzel játszom a váltó rugóját a kar szépen dolgozik. Eddig harmadikban kezdtem a beállítást. Kar hármasban váltó hármasban és úgy húztam meg a bovdenfeszítõt és veszi a lapot. De most nem megy.

Sachs dreigang ? Akkor:
Az agynál lévõ kis mûanyag összekötõn van egy benyomható fém kallantyú, ez megnyomva oldható a
bowden. Ezután váltókar egyes fokozatba, a húzóláncot megmozgatni, ki- be az agyban. Aztán a recés
fémrudat a bowden végén visszanyomni a mûanyagba annyira, hogy a bowden feszes legyen, de ne
húzza még a húzóláncot az agyból.

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
Karesz hogy szoktad beállítani a váltót? Többször csináltam már de most nem akarja az igazságot. Mire beérek a melóba átmegy autómatába. Ha nem tekerek feljebbvált és harmadikban néha szalajt. Próbálok visszaváltani de nem kattan a helyére a váltókar kézzel kell tartani majd egy kicsit tekerek és beveszi. Aztán kezdõdik elõrröl. Ha kézzel játszom a váltó rugóját a kar szépen dolgozik. Eddig harmadikban kezdtem a beállítást. Kar hármasban váltó hármasban és úgy húztam meg a bovdenfeszítõt és veszi a lapot. De most nem megy.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Sziasztok!

Amint kb. egy hete jeleztem, majdnem kész a bicaj. Íme:
https://lh4.googleus...%C3%A9p0167.jpg
https://lh6.googleus...%C3%A9p0168.jpg
https://lh6.googleus...%C3%A9p0169.jpg

Persze nagyon nem tökéletes, de nekem már így is "öröm-boldogság" van. Nyereg lesz cserélve, ahogy idõvel a felnik is.

Tetszetõs ,jó a szín választás is (bár nekem a markolat színe kicsit elüt , de biztos kicseréled még , bocsi nem kritikának szántam), olyan egyben van a gép , gratula !!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !