Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2013. május 30. - 21:57
A 24"-os megoldás is felmerült, de a magasságot sem tudom, hogy okozna-e problémát...
Mindenesetre köszönöm a segítséget/tanácsot, valószínûleg fogok még kérdezgetni itt dolgokat, mert rettenetesen amatõr vagyok a témában, egy éve van meg ez a bringa, (Csepel boss cruiser), és a hátsó kerekem elkezdett recsegni, csikorogni, és így jött az ötlet, hogy "ha már úgyis hozzá kell nyúlni" akkor kicserélek rajta ezt-azt, kipofozom, és rákattantam teljesen...
elsõ körben a terv, banánnyereg, springer, meg a kerekek cseréje, de egyenlõre a háromból hármat nem tudok itthon beszerezni
Írta 2013. május 30. - 17:54
Szevasz !
A hír nem igaz ! Sosem fûztem még ilyet ! Volt idõ, hogy tudtam beszerezni, de már rég' nem sikerül, legalábbis baráti áron nincs. A 72 küllõs megoldható házilag is, de nem kifizetõdõ az sem, túl macerás...
Egyelõre szerintem csak a külföldi beszerzés a járható út, de ha tudsz fûzetlen felnit és agyakat, azzal jársz a legjobban, mert ezek "gyárilag" elég trehányul és nagyon vacak küllõvel voltak fûzve.
Szerintem keress más alternatívát, most a legmenõbbek a 65-80-100 mm széles felnik, akár 24"-osak is, egy jófajta 3"-os gumival !
Csõ
Én kérek elnézést a 'rémhírterjesztésért'
Írta 2013. május 29. - 14:52
Szevasz !
A hír nem igaz ! Sosem fûztem még ilyet ! Volt idõ, hogy tudtam beszerezni, de már rég' nem sikerül, legalábbis baráti áron nincs. A 72 küllõs megoldható házilag is, de nem kifizetõdõ az sem, túl macerás...
Egyelõre szerintem csak a külföldi beszerzés a járható út, de ha tudsz fûzetlen felnit és agyakat, azzal jársz a legjobban, mert ezek "gyárilag" elég trehányul és nagyon vacak küllõvel voltak fûzve.
Szerintem keress más alternatívát, most a legmenõbbek a 65-80-100 mm széles felnik, akár 24"-osak is, egy jófajta 3"-os gumival !
Csõ
Osztom a véleményt
Írta 2013. május 29. - 14:39
Sziasztok!
Elõször is üdvözlök mindenkit...
Segítséget szeretnék kérni, 26'-os 144 küllõs kerékszettet szeretnék, de nem találok sehol...
...külföldi oldalakon találtam (csillagászati összegekért), de jobb lenne hazai pályán megoldani, a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e itthoni forrást,
esetleg tudtok-e valakit aki elvállalja a gyártását, és nagyjából milyen áron lehet egy ilyet összehozni...?
Köszönöm elõre is a választ(válaszokat)
Szevasz !
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. május 28. - 19:58
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, 26'-os 144 küllõs kerékszettet szeretnék, de nem találok sehol...
...külföldi oldalakon találtam (csillagászati összegekért), de jobb lenne hazai pályán megoldani, a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e itthoni forrást,
esetleg tudtok-e valakit aki elvállalja a gyártását, és nagyjából milyen áron lehet egy ilyet összehozni...?
Kérdezd meg Kareszt ( kboross@t-online.hu , a beírásod alatt kettõvel) , õ már csinált ilyet !
Írta 2013. május 28. - 19:53
Helló!
Tudja valaki mennyire koszolódnak a Schwalbe krémszínû külsõk? Fat Frank-eket vennék, de ha minden nap tisztogatni kellene õket, akkor inkább maradok a feketénél.
Mindennap nem kell tisztogatni, viszont a nap kitudja fakítani/besárgítani ,ettõl függetlenül szerintem jó gumik.
Írta 2013. május 27. - 20:25
Tudja valaki mennyire koszolódnak a Schwalbe krémszínû külsõk? Fat Frank-eket vennék, de ha minden nap tisztogatni kellene õket, akkor inkább maradok a feketénél.
Írta 2013. május 27. - 19:00
Írta 2013. május 27. - 18:25
Írta 2013. május 27. - 16:36
Állitólag aznap elkeltEz még engem is elgondolkodtatott:
épitet kerékpár Orosháza ? apród.hu
Ruff vázzal !
Írta 2013. május 27. - 15:53
Pontosan ,kíváncsi lennék menyire eredeti a kép. Lehet ,hogy csak illusztráció. 80/100 as felni se olcsó mulatság az agyak se.... Lehet,hogy csak csalogatás
Valami nagyon bûzlik...
Írta 2013. május 27. - 14:39
Ja-ja azt hiszem olyan 250 juró....
Pontosan ,kíváncsi lennék menyire eredeti a kép. Lehet ,hogy csak illusztráció. 80/100 as felni se olcsó mulatság az agyak se.... Lehet,hogy csak csalogatás
Írta 2013. május 27. - 14:13
Ja-ja azt hiszem olyan 250 juró....Még a váz se jön ki ennyibõl ,érdekes
Írta 2013. május 27. - 13:30
Ez még engem is elgondolkodtatott:
épitet kerékpár Orosháza ? apród.hu
Ruff vázzal !
Még a váz se jön ki ennyibõl ,érdekes
Írta 2013. május 27. - 13:00
Írta 2013. május 26. - 11:58
Hali
Basman,Ruff,Limo,kkk, de lehet kapni hátulra papucsot amivel át lehet alakítani.
Home - Choppershop.hu kezdetnek
Üdv.
Köszi
Bashman nagy kedvencem de havernak szigorúan hagyományos cruiser váz kéne :-( és azt sehol nem találok Legvégsö megoldás talán a hegesztés de jó lenne ha nem kéne gányolni :-D
Írta 2013. május 26. - 09:31
Sziasztok
Egy barátom szeretne magának cruisert de szigorúan tarcsafekkel.Lenne tipp ki is gyárt tarcsas vazat villát ami európában elérhetõ?
Hali
Basman,Ruff,Limo,kkk, de lehet kapni hátulra papucsot amivel át lehet alakítani.
http://choppershop.hu/index.html kezdetnek
Üdv.
Írta 2013. május 25. - 16:58
Egy barátom szeretne magának cruisert de szigorúan tarcsafekkel.Lenne tipp ki is gyárt tarcsas vazat villát ami európában elérhetõ?
Írta 2013. május 19. - 17:07
Eladóvá vált az Electra Cruiser 1-esem. Gondolom itt nem kell bemutatni a márkát; gyári állapotához képest egy-két változtatást eszközöltem, ami szerintem növeli az értékét. Ha valakit érdekel, az keressen nyugodtan!
Electra Cruiser 1
Írta 2013. május 18. - 21:58
A több mint 500 oldalt átolvasva kicsit benneteket is megismerhet az ember,segítökész volt eddig is mindenki,szóval elöre is kösz a türelmet ha triviális dolgokat kérdeznék idönként.
Más:kerestek többen cruiser vázat,most hirdetnek kettöt 12E/db,igaz Lofty váz ha jól láttam.
Két darab férfi Cruiser váz eladó! Csongrád ? apród.hu
Remélem, nem baj a "jobbhorog" emlegetése (magas labda volt )!
Az a helyzet, hogy az aluvázas gép már el is ment, átadtam egy "helyi designer-nek" , úgyhogy várható az ismételt felbukkanása, de figyeljetek, nehogy ne ismerjétek fel !!!