Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2013. május 18. - 08:23
Más:kerestek többen cruiser vázat,most hirdetnek kettöt 12E/db,igaz Lofty váz ha jól láttam.
http://aprod.hu/i/hi...code=83bb3838fa
Írta 2013. május 18. - 00:19
sajnos minket is megcsípett a cecelégy!
Szép lassan menni fog!
Nézd meg mennyien üdvözölnek,bátorítanak egy újabb beteget a családban!
Bizom benne minél elõbb egy általad elképzelt géppel tekersz az évi 4-6 találkozón.
Ha tudunk at tudásunk szerint segítünk!
üdv Monyec
Írta 2013. május 18. - 00:10
Sajnos az önkormanyzat nem fizet százalékot.És egyedüli keresoként nem tudom a seggembol kirántani a pénzt.
Írta 2013. május 17. - 23:58
Üdv itt!
Nem értem a problémád?
Behajtó és gyüjti a pénzt cruiserre ?
Mi ezen a nehéz :-)
Sajnos az önkormanyzat nem fizet százalékot.És egyedüli keresoként nem tudom a seggembol kirántani a pénzt.
Írta 2013. május 17. - 23:35
Isten hozott ! Remélem skerül hamarosan gyakorlati cruiseressé válnod !!!Sziasztok!
Bár egyelõre csak elméleti cruiseresként,de szeretnék csatlakozni a népes táborhoz. Baján lakom,behajtással foglalkozom és rájöttem milyen jó stresszoldó a kerékpározás:). Jelenleg gyûjtöm a pénzt és lesem a hirdetéseket, bár sajnos minden az ország túlsó felében van. Military stílusúra szeretném összehozni a kerékpárt,vagy teljesen matt feketére. Hasonló színvilágban és formában gondolkodtam:
http://farm8.staticf...8b9814d7b_z.jpg
Remélem sikerül kiokosodnom szerelés ügyileg is, sokat segített már az is hogy végigolvastam a fórumot.
Kboross amúgy gyönyörû a gép amit árulsz, csorgott a nyálam amikor megláttam a hirdetést:)
Csõõõ
Na ez finom darab ! Megérné a törõdést !!!Szinte ingyé találtam ezt is ma, egy nyugdíjasé de sajnos nem postáz csak személyes átvételes Hátha valakinek nem gond és érdekelné:Eladó Sport Budapest: Schwinn Csepel kerékpár
Üdv itt!
Nem értem a problémád?
Szerintem kimaradt a nick-jébõl az hogy "bho"
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. május 17. - 23:06
Nem értem a problémád?
Sziasztok!
Bár egyelõre csak elméleti cruiseresként,de szeretnék csatlakozni a népes táborhoz. Baján lakom,behajtással foglalkozom és rájöttem milyen jó stresszoldó a kerékpározás:). Jelenleg gyûjtöm a pénzt és lesem a hirdetéseket, bár sajnos minden az ország túlsó felében van. Military stílusúra szeretném összehozni a kerékpárt,vagy teljesen matt feketére. Hasonló színvilágban és formában gondolkodtam:
Remélem sikerül kiokosodnom szerelés ügyileg is, sokat segített már az is hogy végigolvastam a fórumot.
Kboross amúgy gyönyörû a gép amit árulsz, csorgott a nyálam amikor megláttam a hirdetést:)
Írta 2013. május 17. - 17:08
Írta 2013. május 17. - 10:41
Fájdítod még Te is a szívem! Ugornék én, már csak pénzlöket kellene hozzá
Nem fájdítani akartam, de ennyiért ingyen van.
Írta 2013. május 17. - 10:37
Üdv köreinkben A Karesz gépére pedig gyorsan ugorj rá ,olcsó is és valószínûleg nem lesz sokáig fent,nem utolsó sorban biztos ,hogy rendben van.
Fájdítod még Te is a szívem! Ugornék én, már csak pénzlöket kellene hozzá
Írta 2013. május 17. - 10:24
Hát ez a 'Haribo' nekem kicsit necces , de mint tudjuk a reklámnak nagy értéke van (Unicum...) , már várom a 'Milli'-s , a 'Ráma' és a 'Borsodi'-s cruisereket
99 darabos limitált széria, nekem csak azért tetszik
Írta 2013. május 17. - 10:23
Sziasztok!
Üdv köreinkben A Karesz gépére pedig gyorsan ugorj rá ,olcsó is és valószínûleg nem lesz sokáig fent,nem utolsó sorban biztos ,hogy rendben van.
Írta 2013. május 17. - 09:57
Írta 2013. május 17. - 09:10
Sziasztok,
Monyec-tõl kaptam a linket, hogy mit újdonsült Cruiser tulajdonos (2 napja) itt regisztráljak, mert sok-sok mindent tanulhatok tõletek. 36 éves vagyok, normál értékrendû, irodai alkalmazott. Remélem, befogadtok a csapatba.
Nekem egy Felt Heritage Cruiserem van, de szerintem lesz még hová fejlesztenem. (képet hamarosan rakok fel)
Monyec,
Az imént beszéltünk telefonon, de idõközben lemerültem. A telefon töltõn, de csak az üzenet rögzítõ veszi fel. A lámpa árát még nem beszéltük meg
Üdvözlet ITT , jó körbe kerültél , sok 'normál értékrendû' ember közé, várjuk a fotókat is . Van egy facebook oldalunk is azt is meglátogathatod ( https://www.facebook...144893432264150 ) , az a bulvár ez a szakmai oldal :cool2:
Írta 2013. május 17. - 09:03
Hát ez a 'Haribo' nekem kicsit necces , de mint tudjuk a reklámnak nagy értéke van (Unicum...) , már várom a 'Milli'-s , a 'Ráma' és a 'Borsodi'-s cruisereketHátha valaki ráugrik Felt Haribo Cruiser - Vatera.hu
Írta 2013. május 16. - 20:42
Írta 2013. május 16. - 14:55
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. május 16. - 12:09
Írta 2013. május 15. - 20:11
A kollégáim szerint se kell rá matrica. A többség dönt bocs Karesz.
Írta 2013. május 15. - 01:51
Megjött a matrica. Kell ez rá:confused: Bocs ennyit tud a telcsim:(
szerintem se kéne rá...
Írta 2013. május 15. - 01:49
Don't worry...
- hát, nemt'om, nem nagyon láttam még hajlított nyeregcsövet... de jó lenne, mindenképp; már a zöld-feketére is kellett volna. tud valaki?
- a szín majd változik, ha lesz 'kedvem' ($) de így kellõen trash; lehet bandázsolom a váz bizonyos részeit... vagy azon is gondolkodtam, h rámegyek valami festékoldó lötyivel azokon a részeken, ahol a matrica van, hogy leszedje õket - aztán max. randa lesz
- fékbowden... hû... fel se tûnt, bár elnagyolt még a bringa, azért
- igen, a támasztó!
szereztem normális cruiserkormányt, majd installálom; ez elég rossz minõségû, és randa is
amúgy ízlésesen sz*rt akarok csinálni belõle, nem olyan csilli-villit, mint a tiétek
(a legutóbbi karesz-vázas cruiserembõl meg dongó lett a balcsin! )