Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
A több mint 500 oldalt átolvasva kicsit benneteket is megismerhet az ember,segítökész volt eddig is mindenki,szóval elöre is kösz a türelmet ha triviális dolgokat kérdeznék idönként.
Más:kerestek többen cruiser vázat,most hirdetnek kettöt 12E/db,igaz Lofty váz ha jól láttam.
http://aprod.hu/i/hi...code=83bb3838fa

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
félretéve a viccet ez a cruiseres betegség melyben szerintem minden kedves kollégám szenved, nem olcsó hobby.
sajnos minket is megcsípett a cecelégy!
Szép lassan menni fog!
Nézd meg mennyien üdvözölnek,bátorítanak egy újabb beteget a családban!
Bizom benne minél elõbb egy általad elképzelt géppel tekersz az évi 4-6 találkozón.
Ha tudunk at tudásunk szerint segítünk!

üdv Monyec

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Látom érted te a viccet csak nem szereted :P

Sajnos az önkormanyzat nem fizet százalékot.És egyedüli keresoként nem tudom a seggembol kirántani a pénzt.:)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Üdv itt!

Nem értem a problémád?
Behajtó és gyüjti a pénzt cruiserre ?
Mi ezen a nehéz :-):)

Sajnos az önkormanyzat nem fizet százalékot.És egyedüli keresoként nem tudom a seggembol kirántani a pénzt.:)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok!

Bár egyelõre csak elméleti cruiseresként,de szeretnék csatlakozni a népes táborhoz. Baján lakom,behajtással foglalkozom és rájöttem milyen jó stresszoldó a kerékpározás:). Jelenleg gyûjtöm a pénzt és lesem a hirdetéseket, bár sajnos minden az ország túlsó felében van. Military stílusúra szeretném összehozni a kerékpárt,vagy teljesen matt feketére. Hasonló színvilágban és formában gondolkodtam:
http://farm8.staticf...8b9814d7b_z.jpg
Remélem sikerül kiokosodnom szerelés ügyileg is, sokat segített már az is hogy végigolvastam a fórumot.
Kboross amúgy gyönyörû a gép amit árulsz, csorgott a nyálam amikor megláttam a hirdetést:)

Isten hozott ! Remélem skerül hamarosan gyakorlati cruiseressé válnod !!!
Csõõõ

Szinte ingyé találtam ezt is ma, egy nyugdíjasé de sajnos nem postáz csak személyes átvételes :( Hátha valakinek nem gond és érdekelné:Eladó Sport Budapest: Schwinn Csepel kerékpár

Na ez finom darab ! Megérné a törõdést !!!

Üdv itt!

Nem értem a problémád?

Szerintem kimaradt a nick-jébõl az hogy "bho" ;)

You can never have "enough" bikes.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Üdv itt!

Nem értem a problémád?

Sziasztok!

Bár egyelõre csak elméleti cruiseresként,de szeretnék csatlakozni a népes táborhoz. Baján lakom,behajtással foglalkozom és rájöttem milyen jó stresszoldó a kerékpározás:). Jelenleg gyûjtöm a pénzt és lesem a hirdetéseket, bár sajnos minden az ország túlsó felében van. Military stílusúra szeretném összehozni a kerékpárt,vagy teljesen matt feketére. Hasonló színvilágban és formában gondolkodtam:
Remélem sikerül kiokosodnom szerelés ügyileg is, sokat segített már az is hogy végigolvastam a fórumot.
Kboross amúgy gyönyörû a gép amit árulsz, csorgott a nyálam amikor megláttam a hirdetést:)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Szinte ingyé találtam ezt is ma, egy nyugdíjasé de sajnos nem postáz csak személyes átvételes :( Hátha valakinek nem gond és érdekelné:Eladó Sport Budapest: Schwinn Csepel kerékpár

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Fájdítod még Te is a szívem!:) Ugornék én, már csak pénzlöket kellene hozzá :(

Nem fájdítani akartam, de ennyiért ingyen van. ;)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Üdv köreinkben :) A Karesz gépére pedig gyorsan ugorj rá ,olcsó is és valószínûleg nem lesz sokáig fent,nem utolsó sorban biztos ,hogy rendben van. :)

Fájdítod még Te is a szívem!:) Ugornék én, már csak pénzlöket kellene hozzá :(

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Hát ez a 'Haribo' nekem kicsit necces , de mint tudjuk a reklámnak nagy értéke van (Unicum...) :) , már várom a 'Milli'-s , a 'Ráma' és a 'Borsodi'-s cruisereket :P

99 darabos limitált széria, nekem csak azért tetszik :)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Sziasztok!

Üdv köreinkben :) A Karesz gépére pedig gyorsan ugorj rá ,olcsó is és valószínûleg nem lesz sokáig fent,nem utolsó sorban biztos ,hogy rendben van. :)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Sziasztok,
Monyec-tõl kaptam a linket, hogy mit újdonsült Cruiser tulajdonos (2 napja) itt regisztráljak, mert sok-sok mindent tanulhatok tõletek. 36 éves vagyok, normál értékrendû, irodai alkalmazott. Remélem, befogadtok a csapatba.
Nekem egy Felt Heritage Cruiserem van, de szerintem lesz még hová fejlesztenem. (képet hamarosan rakok fel)

Monyec,
Az imént beszéltünk telefonon, de idõközben lemerültem. A telefon töltõn, de csak az üzenet rögzítõ veszi fel. A lámpa árát még nem beszéltük meg :)

Üdvözlet ITT , jó körbe kerültél , sok 'normál értékrendû' ember közé, várjuk a fotókat is . Van egy facebook oldalunk is azt is meglátogathatod ( https://www.facebook...144893432264150 ) , az a bulvár ez a szakmai oldal :cool2:
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Hátha valaki ráugrik Felt Haribo Cruiser - Vatera.hu

Hát ez a 'Haribo' nekem kicsit necces , de mint tudjuk a reklámnak nagy értéke van (Unicum...) :) , már várom a 'Milli'-s , a 'Ráma' és a 'Borsodi'-s cruisereket :P
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Rohadt drága :(

Hát eléggé, alkudni kell. Mennyit enged a felébõl??? :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Rohadt drága :(

You can never have "enough" bikes.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Nekem se jön be a matrica pedig 3 hetet vártam rá én barom.
A kollégáim szerint se kell rá matrica. A többség dönt bocs Karesz.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Megjött a matrica. Kell ez rá:confused: Bocs ennyit tud a telcsim:(

Feltöltött kép

szerintem se kéne rá...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
[quote name='kboross@t-online.hu']Jó ! Lehet... ha még nem dõlsz hátra... Fejlessz még rajta, gondolom, nem túl komfortos ez a geometria neked, pölö hajlított nyeregcsõ. A színre meg olcsó megoldás lenne egy szinterezés, nem ? A fékbowdent meg húzd a kormány mögé ! (ja, és az a letámasztó...)
Don't worry... :D

- hát, nemt'om, nem nagyon láttam még hajlított nyeregcsövet... :( de jó lenne, mindenképp; már a zöld-feketére is kellett volna. tud valaki?
- a szín majd változik, ha lesz 'kedvem' ($) :) de így kellõen trash; lehet bandázsolom a váz bizonyos részeit... vagy azon is gondolkodtam, h rámegyek valami festékoldó lötyivel azokon a részeken, ahol a matrica van, hogy leszedje õket - aztán max. randa lesz :)
- fékbowden... hû... fel se tûnt, bár elnagyolt még a bringa, azért
- igen, a támasztó! :D

szereztem normális cruiserkormányt, majd installálom; ez elég rossz minõségû, és randa is
amúgy ízlésesen sz*rt akarok csinálni belõle, nem olyan csilli-villit, mint a tiétek :)
(a legutóbbi karesz-vázas cruiserembõl meg dongó lett a balcsin! :) )
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes