Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

LackoVagyok

LackoVagyok

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Lassan már én is kezdek más alternatíván agyalni, csak még nem tudom hogy mi lesz az, mert egy sima egyszerû 26"-os Csepel cruiser az áldozat, tehát túl széles kereket nem hiszem hogy bele tudok majd tenni, bár igazából fogalmam sincs, hogy mekkora a max ami befér... :)
A 24"-os megoldás is felmerült, de a magasságot sem tudom, hogy okozna-e problémát...
Mindenesetre köszönöm a segítséget/tanácsot, valószínûleg fogok még kérdezgetni itt dolgokat, mert rettenetesen amatõr vagyok a témában, egy éve van meg ez a bringa, (Csepel boss cruiser), és a hátsó kerekem elkezdett recsegni, csikorogni, és így jött az ötlet, hogy "ha már úgyis hozzá kell nyúlni" akkor kicserélek rajta ezt-azt, kipofozom, és rákattantam teljesen... :D
elsõ körben a terv, banánnyereg, springer, meg a kerekek cseréje, de egyenlõre a háromból hármat nem tudok itthon beszerezni :D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

:) Szevasz !

A hír nem igaz ! Sosem fûztem még ilyet ! Volt idõ, hogy tudtam beszerezni, de már rég' nem sikerül, legalábbis baráti áron nincs. A 72 küllõs megoldható házilag is, de nem kifizetõdõ az sem, túl macerás...
Egyelõre szerintem csak a külföldi beszerzés a járható út, de ha tudsz fûzetlen felnit és agyakat, azzal jársz a legjobban, mert ezek "gyárilag" elég trehányul és nagyon vacak küllõvel voltak fûzve.
Szerintem keress más alternatívát, most a legmenõbbek a 65-80-100 mm széles felnik, akár 24"-osak is, egy jófajta 3"-os gumival ! ;)
Csõ

Én kérek elnézést a 'rémhírterjesztésért' ;)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

A hír nem igaz ! Sosem fûztem még ilyet ! Volt idõ, hogy tudtam beszerezni, de már rég' nem sikerül, legalábbis baráti áron nincs. A 72 küllõs megoldható házilag is, de nem kifizetõdõ az sem, túl macerás...
Egyelõre szerintem csak a külföldi beszerzés a járható út, de ha tudsz fûzetlen felnit és agyakat, azzal jársz a legjobban, mert ezek "gyárilag" elég trehányul és nagyon vacak küllõvel voltak fûzve.
Szerintem keress más alternatívát, most a legmenõbbek a 65-80-100 mm széles felnik, akár 24"-osak is, egy jófajta 3"-os gumival ! ;)
Csõ

Osztom a véleményt :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok!

Elõször is üdvözlök mindenkit... :)
Segítséget szeretnék kérni, 26'-os 144 küllõs kerékszettet szeretnék, de nem találok sehol...
...külföldi oldalakon találtam (csillagászati összegekért), de jobb lenne hazai pályán megoldani, a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e itthoni forrást,
esetleg tudtok-e valakit aki elvállalja a gyártását, és nagyjából milyen áron lehet egy ilyet összehozni...?

Köszönöm elõre is a választ(válaszokat)

Csõ

You can never have "enough" bikes.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, 26'-os 144 küllõs kerékszettet szeretnék, de nem találok sehol...
...külföldi oldalakon találtam (csillagászati összegekért), de jobb lenne hazai pályán megoldani, a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e itthoni forrást,
esetleg tudtok-e valakit aki elvállalja a gyártását, és nagyjából milyen áron lehet egy ilyet összehozni...?

Kérdezd meg Kareszt ( kboross@t-online.hu , a beírásod alatt kettõvel) , õ már csinált ilyet !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Helló!

Tudja valaki mennyire koszolódnak a Schwalbe krémszínû külsõk? Fat Frank-eket vennék, de ha minden nap tisztogatni kellene õket, akkor inkább maradok a feketénél.

Mindennap nem kell tisztogatni, viszont a nap kitudja fakítani/besárgítani ,ettõl függetlenül szerintem jó gumik.

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Helló!

Tudja valaki mennyire koszolódnak a Schwalbe krémszínû külsõk? Fat Frank-eket vennék, de ha minden nap tisztogatni kellene õket, akkor inkább maradok a feketénél.

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

Állitólag aznap elkelt

Én beszéltem vele azt mondta már aznap elkelt!

LackoVagyok

LackoVagyok

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Ez még engem is elgondolkodtatott:
épitet kerékpár Orosháza ? apród.hu
Ruff vázzal !

Állitólag aznap elkelt

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Pontosan ,kíváncsi lennék menyire eredeti a kép. Lehet ,hogy csak illusztráció. 80/100 as felni se olcsó mulatság az agyak se.... Lehet,hogy csak csalogatás :)

Valami nagyon bûzlik...

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Ja-ja azt hiszem olyan 250 juró....

Pontosan ,kíváncsi lennék menyire eredeti a kép. Lehet ,hogy csak illusztráció. 80/100 as felni se olcsó mulatság az agyak se.... Lehet,hogy csak csalogatás :)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Még a váz se jön ki ennyibõl ,érdekes :)

Ja-ja azt hiszem olyan 250 juró....

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Ruff vázzal !

Még a váz se jön ki ennyibõl ,érdekes :)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Ruff vázzal !

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Hali
Basman,Ruff,Limo,kkk, de lehet kapni hátulra papucsot amivel át lehet alakítani.
Home - Choppershop.hu kezdetnek :)

Üdv.

Köszi
Bashman nagy kedvencem de havernak szigorúan hagyományos cruiser váz kéne :-( és azt sehol nem találok Legvégsö megoldás talán a hegesztés de jó lenne ha nem kéne gányolni :-D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Sziasztok
Egy barátom szeretne magának cruisert de szigorúan tarcsafekkel.Lenne tipp ki is gyárt tarcsas vazat villát ami európában elérhetõ?

Hali
Basman,Ruff,Limo,kkk, de lehet kapni hátulra papucsot amivel át lehet alakítani.
http://choppershop.hu/index.html kezdetnek :)

Üdv.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Sziasztok
Egy barátom szeretne magának cruisert de szigorúan tarcsafekkel.Lenne tipp ki is gyárt tarcsas vazat villát ami európában elérhetõ?
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

engir

engir

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok,

Eladóvá vált az Electra Cruiser 1-esem. Gondolom itt nem kell bemutatni a márkát; gyári állapotához képest egy-két változtatást eszközöltem, ami szerintem növeli az értékét. Ha valakit érdekel, az keressen nyugodtan! ;)

Electra Cruiser 1

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

A több mint 500 oldalt átolvasva kicsit benneteket is megismerhet az ember,segítökész volt eddig is mindenki,szóval elöre is kösz a türelmet ha triviális dolgokat kérdeznék idönként.
Más:kerestek többen cruiser vázat,most hirdetnek kettöt 12E/db,igaz Lofty váz ha jól láttam.
Két darab férfi Cruiser váz eladó! Csongrád ? apród.hu

Remélem, nem baj a "jobbhorog" emlegetése :) (magas labda volt )!
Az a helyzet, hogy az aluvázas gép már el is ment, átadtam egy "helyi designer-nek" , úgyhogy várható az ismételt felbukkanása, de figyeljetek, nehogy ne ismerjétek fel !!!