Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Karesz , te úgy cserélgeted az avatar képeket mint más az ........ , amúgy jó !!!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Monyecék lemondva :( Szabinak és nekem is vizsgálatokra kell menni.
Jó bulizást

Sajnálom, Lali :( !
Remélem semmi komoly...

Sziasztok,

Sajnos már elígérkeztem egy másik rendezvényre, de lélekben veletek leszek.;)
Ez sem lesz rossz:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Jó bulizást és tekerést kívánok Nektek, remélem még lesz másik alkalom.

Nagyon klafának ígérkezik ez is Imi !!! Jó szórakozást !

Na ez a találkozó nekem sem jó sajnos, meg az sem jó hogy eddig egyre sem sikerült elmenni. :/

Közben meguntam a lila színt, kicsit festegettem.:D
NEm is tudom ki tanácsolta, itt vagy facebookon, hogy a springer villa nyöszörgése ellene, gumi alátétet kell tenni ahol fém fémmel érintkezik.
Gyártottam is rengeteget, tettem mindenhova, most meg olyan csendes, hogy már szinte az zavar. :D
Szóval mûködik, köszi akárki is mondta.:D

Feltöltött kép

Szép lett !!!

Nos, most nagyon úgy néz ki, hogy kútba esik a csemõi buli :( ...
A nagykõrösire viszont mindenki iratkozzon fel, szuper lesz !!!

You can never have "enough" bikes.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Monyecék lemondva :( Szabinak és nekem is vizsgálatokra kell menni.
Jó bulizást

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Üdv mindenkinek!
Kicsit elvesztem, de visszajöttem :) kicsit abbamaradt a bringázás részemrõl mostanában, mert kész van minden izületem.
Lecseréltettem az egész hátsókereket a bringámban agyváltóstól, most már végre mûködik :)
Vettem egy motort, bár jelenleg baj van vele, de pár nap és az is ki lesz javítva. azzal szoktam idõnként gurulni.
sajnos Csemõre nem, de Nagykõrösre remélem el birunk menni, még is csak közelebb van :)
Legalább nem kell olyan sok vonaton cipelni a bicajt :)

Nagyszerû, Isten hozott újra, mielõbbi jobbulást és találkozzunk Nagykõrösön !

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Üdv mindenkinek!
Kicsit elvesztem, de visszajöttem :) kicsit abbamaradt a bringázás részemrõl mostanában, mert kész van minden izületem.
Lecseréltettem az egész hátsókereket a bringámban agyváltóstól, most már végre mûködik :)
Vettem egy motort, bár jelenleg baj van vele, de pár nap és az is ki lesz javítva. azzal szoktam idõnként gurulni.
sajnos Csemõre nem, de Nagykõrösre remélem el birunk menni, még is csak közelebb van :)
Legalább nem kell olyan sok vonaton cipelni a bicajt :)
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Gyerekek !

Az idei találkozó a nyakunkon van !
(Én vagyok a bûnös, hogy ilyen késõn szólok, mindenkitõl elnézést...:mad:)
Tehát:
Cseh Laci újönsült barátunk meghívott minket a Csemõi Hagyományõrzõ Egyesület rendezvényére, a III. Összefogás Napra !

Június 14-15, ha jó Nektek, akkor érkezés vonattal vagy autóval Ceglédre 15-én reggel, aztán kibiciklizés Csemõre, a Putrisaki erdõre.
Szállás nomád körülmények között, a helyszinen, sátorban, vagy Cegléden, ha vissza bírunk jutni az éjszaka, lehet normális ágyban aludni.
A többi részletet tudjuk egyeztetni, amit nem tudok, arról megkérdezzük Lacit, vagy Karit.
Jelentkezzetek, reklámozzatok !
Karesz

Sziasztok,

Sajnos már elígérkeztem egy másik rendezvényre, de lélekben veletek leszek.;)
Ez sem lesz rossz:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Jó bulizást és tekerést kívánok Nektek, remélem még lesz másik alkalom.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Köszönöm.

Gondoltam, hogy nem lesz mondjuk 150mm, helyet meg úgyis hagyni kell mellette.

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

Na ez a találkozó nekem sem jó sajnos, meg az sem jó hogy eddig egyre sem sikerült elmenni. :/

NEm is tudom ki tanácsolta, itt vagy facebookon, hogy a springer villa nyöszörgése ellene, gumi alátétet kell tenni ahol fém fémmel érintkezik.
Gyártottam is rengeteget, tettem mindenhova, most meg olyan csendes, hogy már szinte az zavar. :D

Feltöltött kép

Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy 100as felni gumival együtt kb milyen széles? Arra még nem gyûlt össze a keret, de a vázat szeretném megépíteni, az ingyen van. Ha meg kész hátha ösztönöz, hogy a kerékre költsek. :D

Kb ~100mm (gumi 97-103mm, méretfüggõ)
Ide mit kell írni?

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Feltöltött kép

Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy 100as felni gumival együtt kb milyen széles? Arra még nem gyûlt össze a keret, de a vázat szeretném megépíteni, az ingyen van. Ha meg kész hátha ösztönöz, hogy a kerékre költsek. :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Nekem esküvõ lesz... dolgozok :S

Bakker Tibi, sajnálom...

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Nekem esküvõ lesz... dolgozok :S

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Legalább az idõvel nem lesz baj:
Cegléd idõjárás | köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Cegléd (Dél-Magyarország)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Sajnálom Csabi, yobbulást !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Gyerekek !

Tehát:
Cseh Laci újönsült barátunk meghívott minket a Csemõi Hagyományõrzõ Egyesület rendezvényére, a III. Összefogás Napra !

Feltöltött kép

Június 14-15, ha jó Nektek, akkor érkezés vonattal vagy autóval Ceglédre 15-én reggel, aztán kibiciklizés Csemõre, a Putrisaki erdõre.
Szállás nomád körülmények között, a helyszinen, sátorban, vagy Cegléden, ha vissza bírunk jutni az éjszaka, lehet normális ágyban aludni.
A többi részletet tudjuk egyeztetni, amit nem tudok, arról megkérdezzük Lacit, vagy Karit.
Karesz

Jól hangzik , és köszönjük a meghívást , de sajnos nekem még nem jó ( most 'tanulok' még járni ;) ).
Karesz te az idén nem szervezel Szoboszlóra , egy hagyományos találkát ?
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Gyerekek !

Tehát:

Feltöltött kép

Karesz

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
Sziasztok!
Mivel ápoljátok a brooks nyergeket?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Olyan formás kis gép,elfogadnám!:)

Tényleg megugrott az ára a világítástól meg a sárhányóktól,minimál 15ezres felújítás. :)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Olyan formás kis gép,elfogadnám!:)

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Kboross ez nem a Te géped volt? Megdobta kicsit az árát a sárhányó :D Oceán Pacific Usa Cruiser « cruiser « VÁROSI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

De az övé volt jó látod!

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Kboross ez nem a Te géped volt? Megdobta kicsit az árát a sárhányó :D Oceán Pacific Usa Cruiser « cruiser « VÁROSI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása