Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2013. June 12. - 14:48
Posted 2013. June 10. - 07:34
Monyecék lemondva Szabinak és nekem is vizsgálatokra kell menni.
Jó bulizást
Sajnálom, Lali !
Remélem semmi komoly...
Sziasztok,
Sajnos már elígérkeztem egy másik rendezvényre, de lélekben veletek leszek.
Ez sem lesz rossz:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Jó bulizást és tekerést kívánok Nektek, remélem még lesz másik alkalom.
Nagyon klafának ígérkezik ez is Imi !!! Jó szórakozást !
Na ez a találkozó nekem sem jó sajnos, meg az sem jó hogy eddig egyre sem sikerült elmenni. :/
Közben meguntam a lila színt, kicsit festegettem.
NEm is tudom ki tanácsolta, itt vagy facebookon, hogy a springer villa nyöszörgése ellene, gumi alátétet kell tenni ahol fém fémmel érintkezik.
Gyártottam is rengeteget, tettem mindenhova, most meg olyan csendes, hogy már szinte az zavar.
Szóval mûködik, köszi akárki is mondta.
Szép lett !!!
Nos, most nagyon úgy néz ki, hogy kútba esik a csemõi buli ...
A nagykõrösire viszont mindenki iratkozzon fel, szuper lesz !!!
You can never have "enough" bikes.
Posted 2013. June 09. - 23:33
Posted 2013. June 06. - 22:13
Nagyszerû, Isten hozott újra, mielõbbi jobbulást és találkozzunk Nagykõrösön !Üdv mindenkinek!
Kicsit elvesztem, de visszajöttem kicsit abbamaradt a bringázás részemrõl mostanában, mert kész van minden izületem.
Lecseréltettem az egész hátsókereket a bringámban agyváltóstól, most már végre mûködik
Vettem egy motort, bár jelenleg baj van vele, de pár nap és az is ki lesz javítva. azzal szoktam idõnként gurulni.
sajnos Csemõre nem, de Nagykõrösre remélem el birunk menni, még is csak közelebb van
Legalább nem kell olyan sok vonaton cipelni a bicajt
Posted 2013. June 06. - 19:11
Kicsit elvesztem, de visszajöttem kicsit abbamaradt a bringázás részemrõl mostanában, mert kész van minden izületem.
Lecseréltettem az egész hátsókereket a bringámban agyváltóstól, most már végre mûködik
Vettem egy motort, bár jelenleg baj van vele, de pár nap és az is ki lesz javítva. azzal szoktam idõnként gurulni.
sajnos Csemõre nem, de Nagykõrösre remélem el birunk menni, még is csak közelebb van
Legalább nem kell olyan sok vonaton cipelni a bicajt
http://www.myspace.com/viktorin87
Posted 2013. June 06. - 18:21
Gyerekek !
Az idei találkozó a nyakunkon van !
(Én vagyok a bûnös, hogy ilyen késõn szólok, mindenkitõl elnézést...:mad:)
Tehát:
Cseh Laci újönsült barátunk meghívott minket a Csemõi Hagyományõrzõ Egyesület rendezvényére, a III. Összefogás Napra !
Június 14-15, ha jó Nektek, akkor érkezés vonattal vagy autóval Ceglédre 15-én reggel, aztán kibiciklizés Csemõre, a Putrisaki erdõre.
Szállás nomád körülmények között, a helyszinen, sátorban, vagy Cegléden, ha vissza bírunk jutni az éjszaka, lehet normális ágyban aludni.
A többi részletet tudjuk egyeztetni, amit nem tudok, arról megkérdezzük Lacit, vagy Karit.
Jelentkezzetek, reklámozzatok !
Karesz
Sziasztok,
Sajnos már elígérkeztem egy másik rendezvényre, de lélekben veletek leszek.
Ez sem lesz rossz:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Jó bulizást és tekerést kívánok Nektek, remélem még lesz másik alkalom.
Posted 2013. June 06. - 14:29
Gondoltam, hogy nem lesz mondjuk 150mm, helyet meg úgyis hagyni kell mellette.
Posted 2013. June 06. - 08:31
Na ez a találkozó nekem sem jó sajnos, meg az sem jó hogy eddig egyre sem sikerült elmenni. :/
NEm is tudom ki tanácsolta, itt vagy facebookon, hogy a springer villa nyöszörgése ellene, gumi alátétet kell tenni ahol fém fémmel érintkezik.
Gyártottam is rengeteget, tettem mindenhova, most meg olyan csendes, hogy már szinte az zavar.
Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy 100as felni gumival együtt kb milyen széles? Arra még nem gyûlt össze a keret, de a vázat szeretném megépíteni, az ingyen van. Ha meg kész hátha ösztönöz, hogy a kerékre költsek.
Kb ~100mm (gumi 97-103mm, méretfüggõ)
Posted 2013. June 05. - 19:07
Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy 100as felni gumival együtt kb milyen széles? Arra még nem gyûlt össze a keret, de a vázat szeretném megépíteni, az ingyen van. Ha meg kész hátha ösztönöz, hogy a kerékre költsek.
Posted 2013. June 05. - 09:49
Nekem esküvõ lesz... dolgozok :S
Bakker Tibi, sajnálom...
Posted 2013. June 04. - 14:10
Posted 2013. June 04. - 07:28
Cegléd idõjárás | köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Cegléd (Dél-Magyarország)
Posted 2013. June 03. - 19:17
Posted 2013. June 03. - 11:59
Gyerekek !
Tehát:
Cseh Laci újönsült barátunk meghívott minket a Csemõi Hagyományõrzõ Egyesület rendezvényére, a III. Összefogás Napra !
Június 14-15, ha jó Nektek, akkor érkezés vonattal vagy autóval Ceglédre 15-én reggel, aztán kibiciklizés Csemõre, a Putrisaki erdõre.
Szállás nomád körülmények között, a helyszinen, sátorban, vagy Cegléden, ha vissza bírunk jutni az éjszaka, lehet normális ágyban aludni.
A többi részletet tudjuk egyeztetni, amit nem tudok, arról megkérdezzük Lacit, vagy Karit.
Karesz
Jól hangzik , és köszönjük a meghívást , de sajnos nekem még nem jó ( most 'tanulok' még járni ).
Karesz te az idén nem szervezel Szoboszlóra , egy hagyományos találkát ?
Posted 2013. June 03. - 07:49
Tehát:
Karesz
Posted 2013. June 02. - 08:53
Posted 2013. May 31. - 20:58
Olyan formás kis gép,elfogadnám!
Tényleg megugrott az ára a világítástól meg a sárhányóktól,minimál 15ezres felújítás.
Posted 2013. May 31. - 20:50
Posted 2013. May 31. - 20:11
Kboross ez nem a Te géped volt? Megdobta kicsit az árát a sárhányó Oceán Pacific Usa Cruiser « cruiser « VÁROSI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
De az övé volt jó látod!