Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Tárcsaféket szerintem bûn rátenni!
Én mazsoláznék régi sachs dobféket,polír és tökéletes(bocs Karesz :) ).Ilyen van raszta bicójában,az asszonypajtiéban meg még jó pár cruiserben!De fékerõt nagyon ne várj,szép de csak lassít!:)
Nekem sikerült szereznem ilyet anno :Feltöltött kép

Igen én is nézegettem de ha találok jó árban tárcsaféket akkor inkább azt mert engem pl zavar ha csak lassít én inkább megállni szeretnék vele jól. Viszont V féket nem is tudok feltenni csak patkót a springer miatt de az is csak lassít inkább

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Na!
A rendõrség elfogta és elõzetesbe helyezte azt a kis ge_i-t, aki ellopta többek közt tesóm cruiserét. Már figyelték, tettenérték. Most szabadult a börtönbõl, és jó eséllyel megy is vissza, már elõzetesben van. A kerókat rögtön el is passzolta. A miénket vmelyik nagyobb debreceni kocsmában, amibõl aznap este berúgott... szóval nyitott szemmel kell kárni :\
Legalább ennyi jóhír van.
Polisz riszpekt, hogy így elfogták :)

tárcsafékbõl avid bb-5 meg hayes mx-1 már elég jó áron vannak, asszem olyan 10 a szett, és jó cuccok is.
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Igen én is pl egy neuzer beach alapot vettem és már springer új kormány markolat illetve pár dolog már új is rajta. De még folytatódik is az átépítés. Citrom köszi a dobfékes helpet is! Most viszont még láttam vaterán ilyesmi tárcsafékeket is. Nem tudom nekem ez a neuzer beach cangámra jó lenne?

shimano tárcsafék
Tárcsafék, tárcsával
Kerékpár komplett tárcsafék Alhonga új
Kerékpár 160 mm bowdenes tárcsafék szett 3980.-Ft
Tárcsafék szett 160-as
Kerékpár 160 mm bowdenes elsõ tárcsafék Tektro

Ezek eléggé olcsók azért fogott meg csak nem tudom mennyi minden kell még hozzá meg hogy megfelelõ lenne-e valamelyik is?

Tárcsaféket szerintem bûn rátenni!
Én mazsoláznék régi sachs dobféket,polír és tökéletes(bocs Karesz :) ).Ilyen van raszta bicójában,az asszonypajtiéban meg még jó pár cruiserben!De fékerõt nagyon ne várj,szép de csak lassít!:)
Nekem sikerült szereznem ilyet anno :Feltöltött kép

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

...próbáld meg azt, h veszel egyben egy bringát, majd átépíted; csakvázat igen-igen ritkán lehet kifogni...
(néha már az ember örül, ha egy olcsóbb alapnak-jó cruisert lát... én is alapnak veszek csak, meg itt nagyjából mindenki átalakít, szóval na)

bonus:
Feltöltött kép
:D

Igen én is pl egy neuzer beach alapot vettem és már springer új kormány markolat illetve pár dolog már új is rajta. De még folytatódik is az átépítés. Citrom köszi a dobfékes helpet is! Most viszont még láttam vaterán ilyesmi tárcsafékeket is. Nem tudom nekem ez a neuzer beach cangámra jó lenne?

shimano tárcsafék
Tárcsafék, tárcsával
Kerékpár komplett tárcsafék Alhonga új
Kerékpár 160 mm bowdenes tárcsafék szett 3980.-Ft
Tárcsafék szett 160-as
Kerékpár 160 mm bowdenes elsõ tárcsafék Tektro

Ezek eléggé olcsók azért fogott meg csak nem tudom mennyi minden kell még hozzá meg hogy megfelelõ lenne-e valamelyik is?

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Az a baj, hogy a felsorolt oldalakon jó ha évente van 1. A vaterán is volt, hogy lecsúsztam róla mert nem voltam gépnél. A vatera és a teszvesz ugye most már egyesült. Expresszen még sosem láttam csak vázat. Itt még nem volt tapasztalatom de bízok benne, hogy gyorsan találok.

...próbáld meg azt, h veszel egyben egy bringát, majd átépíted; csakvázat igen-igen ritkán lehet kifogni...
(néha már az ember örül, ha egy olcsóbb alapnak-jó cruisert lát... én is alapnak veszek csak, meg itt nagyjából mindenki átalakít, szóval na)

bonus:
Feltöltött kép
:D
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
...ja, és mindenhol nyitott szemmel járni; mondjuk még mindig sajnálom, hogy tavaly egy csöves alól nem alkudtam ki a kissé rozsdás, de alapnak-jó-lesz - típusú schwinn cruisert pár sörért...
...szegeden meg több a cruiser, szét kell nézni!

ma láttam egy fekete electrát, itt, egerben; meg tudok egy 2010-es nedaos hölgyet, meg egy fekete-fehér-zöldkockás schwinn is ritkán erre kerekezik, plusz egy krémszín-bordó custom festésû is feltûnik néha, egy deszkás arcot cipelve... ezek 2010-ben még sehol se voltak!
ojjé...

renderman

renderman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Az a baj, hogy a felsorolt oldalakon jó ha évente van 1. A vaterán is volt, hogy lecsúsztam róla mert nem voltam gépnél. A vatera és a teszvesz ugye most már egyesült. Expresszen még sosem láttam csak vázat. Itt még nem volt tapasztalatom de bízok benne, hogy gyorsan találok.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Nos nem sokra jutottam az oldalon. 400€ picit sok egy vázért. Komplett gépért sem tudnék annyit fizetni.

...bikemag, vatera, teszvesz, expressz... végig kell 'sajna' járni az összeset, gyûjtögetni és kifogni; és nem szabad elsuhanni a beleillõ alkatrészek mellett se, mert sose lehessen tu'nni...
(sajna ennek ez a - keserves, de csak szép - útja...)

...és persze a topicon is nyitott szemmel járni, mert sok itt a szakértõ és a dealer... :D

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Kész lett:
Schwinn Starlet II. '65-bõl.
Hosszú, nehéz munka volt....

ez nagyon retro... és az eredeti, de TÉNYLEG eredeti schwinn alkatrészek...
grat'

renderman

renderman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

http://www.chopperdome.nl/shop

Nos nem sokra jutottam az oldalon. 400€ picit sok egy vázért. Komplett gépért sem tudnék annyit fizetni.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Kész lett:

Ez nagyon szép lett!
mennyi ideig tartott mire elérted ezt az állapotot?
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Cruiser váz villával « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

Tessék

Sajna nincs több, levettem a hirdetést...

You can never have "enough" bikes.

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Nos felhívtam a hirdetés tulajdonosát és már nincs meg a váz sajnos. Szóval maradt a problémám akinek van ötlete megköszönném.

Linkeltem neked pm-ben is. http://www.chopperdome.nl/shop

renderman

renderman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Nos felhívtam a hirdetés tulajdonosát és már nincs meg a váz sajnos. Szóval maradt a problémám akinek van ötlete megköszönném.

renderman

renderman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Köszönöm. Az oldalon még friss vagyok, a google irányított ide és csak a kérdés után láttam, hogy van apróhirdetés is.

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Hello mindenki!

A segítségeteket kérném cruiser témában. Szóval nagyon szimpatizálok ezekkel a kerékpárokkal és szert tennék egyre. A gondom az, hogy legfõképp összerakni szeretnék egyet de nem találok vázat. Esetleg tudnátok segíteni abban, hogy hol tudok venni akár használt vázat? Teljesen mindegy, mennyire kopott mert festõ vagyok. A lényeg az lenne, hogy egy valamire való alapotút találjak. A segítségeteket elõre is köszönöm.

Cruiser váz villával « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

Tessék

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Karesz ez szép lett!

renderman

renderman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hello mindenki!

A segítségeteket kérném cruiser témában. Szóval nagyon szimpatizálok ezekkel a kerékpárokkal és szert tennék egyre. A gondom az, hogy legfõképp összerakni szeretnék egyet de nem találok vázat. Esetleg tudnátok segíteni abban, hogy hol tudok venni akár használt vázat? Teljesen mindegy, mennyire kopott mert festõ vagyok. A lényeg az lenne, hogy egy valamire való alapotút találjak. A segítségeteket elõre is köszönöm.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Kész lett:

Ez gyönyörû Mester !!!!!! Gondolom asszonypajtás örül neki....

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Köszi srácok...

You can never have "enough" bikes.